FOTKI NASZYCH AUT
-
heh, juz na cegłach w komorze stoi 1.6 16V (za ciemno było żeby przykręcić do łap).
niestety samemu to nie tak łatwo wsadzić silnik na podwórku od spodu auta na szczęście jakoś go pod to auto wciągnąłem
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 sie 2011, 22:31 ostatnio edytowany przez pyrex1
-
Użytkownik archiwalnynapisał 1 wrz 2011, 11:32 ostatnio edytowany przez Adamper
Tak jeszcze na starych blachach z Gdyni.
Kupiłem ją od starszej pani. Normalnie golas nawet radia nie było ani głośników. Ale sie doczekała nagłośnienia u mnie
Teraz rejestracja GWE niestety. Wolałbym rejestracje GRU od (Rumia), ale walczymy dalej, żeby nasze miasto było powiatem grodzkim (miasto powiatowe i bez innych miast wsi itp.) ew. w gdyńskim.
-
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 wrz 2011, 13:09 ostatnio edytowany przez Pita_600
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 wrz 2011, 18:25 ostatnio edytowany przez danbar
przyciemniał szyby w hatchbacku? Ile ok. wyszło?
ja płaciłem za 3 szyby w HB 230 zł
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 wrz 2011, 08:48 ostatnio edytowany przez piotrekjusty
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 wrz 2011, 18:35 ostatnio edytowany przez pyrex1
-
-
napisał 12 wrz 2011, 13:21 ostatnio edytowany przez adamo81
A jak wygląda sprawa w wydziale komunikacji? Jakbyś zmieniał z 1.3 na 1.6 to może nikt na przeglądzie by się nie połapał, ale z litra na 1.6...
-
jadę na kontrolę, patrzą że zmienione, czy dobrze zamocowane, daję kase za kontrolę 82 zł i dają mi świstek dotyczący zmiany pojemności i idę z tym do wydziału komunikacji. tam dają mi dowod zastępczy i wyrabiają nowy
-
-
Użytkownik archiwalnynapisał 14 wrz 2011, 21:10 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Ooooo Radek nowe malowanie?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 14 wrz 2011, 21:13 ostatnio edytowany przez Dajmos
Ooooo Radek nowe
malowanie?Maskowanie rudzielca
-
-
Maskowanie
rudzielca -
Użytkownik archiwalnynapisał 14 wrz 2011, 22:36 ostatnio edytowany przez Dajmos
No i SS'ki nie ma jakby co to mi wisi jedna
-
-
No i jeszcze jest
to...To się nazywa...maskowanie korozji?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 17 wrz 2011, 21:48 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
No i jeszcze jest
to...Ludzie to mają fantazje