FOTKI NASZYCH AUT
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 11:30 ostatnio edytowany przez PartykG
Jak bym miał czym się chwalić to bym się z chęcią pojawił na jakimś spotkaniu:)
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 11:44 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Jak bym miał czym
się chwalić to bym się z chęcią pojawił na jakimś spotkaniu:)To zaklep czas na wakacje na zlot, miejsca jeszcze są A tak poza temat boczki z sedana podeszły by do hatcha? Bo fajniejsze są
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 11:47 ostatnio edytowany przez PartykG
Ale co ja przyjadę moim brzydalem? Z czasem nie byłoby problemu. Poza tym jestem tu od wczoraj i nikogo nie znam:/
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 11:51 ostatnio edytowany przez Dajmos
Powiem Ci z własnego doświadczenia,że jak zaczynałem czytać forum to miałem takie samo nastawienie na zlot,że też nikogo nie znam i po co się będę tam pchać itd. I to był kardynalny błąd,bo zlot był super,dopiero w zeszłym roku byłem 1 raz i było suuuper,w tym roku znów jadę bo to wciąga bardziej niż się wydaje
A co do auta,każdy czy ma GTi czy GS'a czy wściekłego litra pucuje go przed zlotem w miare możliwości,także rób co masz robić i wio na zlota
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 11:53 ostatnio edytowany przez PartykG
Dobra przemyślę to:) Jak na razie nie stać mnie na lakiernika więc z blachami nic nie zrobię, ale felgi muszę wstawić a już inaczej będzie wyglądać:D
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 11:56 ostatnio edytowany przez Dajmos
Zacznij od ramek i lepki klubowej Dobra koniec spamienia bo odchodzimy od tematu
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 13:42 ostatnio edytowany przez Hellsin
Jako nowy
użytkownik na forum prezentuje moją gwiazdkęna glebę go + zestaw białych kierunków i cycuś malina
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 16:50 ostatnio edytowany przez danbar
Dobra przemyślę
to:) Jak na razie nie stać mnie na lakiernika więc z blachami nic nie zrobię, ale
felgi muszę wstawić a już inaczej będzie wyglądać:Dspoko, ja na zlota przyjadę raczej też autem z rudym i w ogóle, także nie będziesz sam
zresztą rok temu jak byłem to też nikogo z widzenia nie znałem i jakoś dało radę razem się dobrze bawićA tak poza temat boczki z sedana podeszły by do hatcha? Bo fajniejsze są zielony
drzwi masz krótsze w 5 drzwiówkach, więc nie podejdą, ale przeca są boczki z elektr. szybami w 3 d. to czemu takich nie poszukasz ?
Jako nowy użytkownik na forum prezentuje moją gwiazdkę:
no fajne cabrio, ciekawy kolor
fotele od gti/gsa wsadzaj i bedzie miodzio
a może loteczkę na klapę ? -
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 17:08 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
spoko, ja na zlota
przyjadę raczej też autem z rudym i w ogóle, także nie będziesz samJa też mam rudą na błotniku a pod nią kawałek odpadniętego lakieru więc też ideału nie będzie
zresztą rok temu
jak byłem to też nikogo z widzenia nie znałem i jakoś dało radę razem się dobrze
bawićNo ja w tej sytuacji będę w tym roku, ale mam nadzieje, że jakoś uda mi się kupić w Wasze łaski
drzwi masz krótsze
w 5 drzwiówkach, więc nie podejdą, ale przeca są boczki z elektr. szybami w 3 d. to
czemu takich nie poszukasz ?Mam elektrykę więc siłą rzeczy mam boczki z elektryką ale te z sedana jakieś fajniejsze
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 cze 2010, 21:52 ostatnio edytowany przez wawrzyk11
Samochód został przerobiony przez poprzedniego właściciela, zmieniony lakier 4 kolorki, lekki sprzęt grający zagłuszający sportowy wydeszek, amortyzatory gazowe i 15". W przyszłości planuje fotele i elektryke szyb:)
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 cze 2010, 05:41 ostatnio edytowany przez fetorman
sytuacji będę w tym roku, ale mam nadzieje, że jakoś uda mi się kupić w Wasze łaski
0,7 i jakos to bedzie
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 cze 2010, 06:38 ostatnio edytowany przez Hellsin
0,7 i jakos to
bedziehehe, co powtórka ? butelka, butelka, butelka
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 cze 2010, 06:55 ostatnio edytowany przez fetorman
hehe, co powtórka
? butelka, butelka, butelkaeeee nie kojarze
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 cze 2010, 08:56 ostatnio edytowany przez mercuc
widze ze i ja jakis specjal musze ze soba przywiesc :):)
postaram sie male co nieco wyrobic do tego czasu
nie chce aby moj swistak byl pominiety xD -
napisał 9 cze 2010, 13:24 ostatnio edytowany przez adamo81
No fajny sedanik tylko dziwnie ten zderzak tylny wypchnięty przez hak holowniczy
-
napisał 9 cze 2010, 13:25 ostatnio edytowany przez adamo81
Piękne cabrio - naprawdę robi wrażenie
-
Użytkownik archiwalnynapisał 30 cze 2010, 11:18 ostatnio edytowany przez szerszen6
-
Użytkownik archiwalnynapisał 30 cze 2010, 11:34 ostatnio edytowany przez Dajmos
No fajnie fajnie,ale te 15 co Hell ma na motogiełdzie ori Suzuki były by chyba lepsiejsze
Kubły do litra to podstawa właściciele wściekłych litrów,łączcie sięPeeS. Na zlota sie zapisywać
EDIT:
A naklejka klubowa to gdzie?:P Jak chcesz jedną to wal na priva i coś się miałem jeszcze zapytać :mysli: aaa jakie tam masz gumy?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 30 cze 2010, 12:34 ostatnio edytowany przez fetorman
No i nowe fotki...
już na 15"I jak się wam
podoba?? Bo jak dla mnie bomba.
No i nie wiem czy
widać ale kubły z GTi też już sąoddawaj
-
Użytkownik archiwalnynapisał 30 cze 2010, 15:10 ostatnio edytowany przez szerszen6
No niestety... na zlocie mnie nie będzie
Przecież jest lepka na zderzaku... tylko niewidoczna.
A oponki dzisiaj nowe zakładałem w rozmiarze 175/55 R15