FOTKI NASZYCH AUT
-
Użytkownik archiwalnynapisał 13 lip 2010, 08:18 ostatnio edytowany przez Artur59681
-
Użytkownik archiwalnynapisał 13 lip 2010, 11:03 ostatnio edytowany przez Hellsin
A oto i moja
zabawka SWIFT 1.3 16V 2001r Po wielu godzinach zabawy przy niej w końcu
jakoś wygląda i nadaje się do wstępnego zaprezentowania - jak widać na jednej z
fotek ma starszego brata bliźniaka SWIFT 1.3 8V 1998r2 bracia szkoda że nie ma Cię w Cz-wie
-
Użytkownik archiwalnynapisał 14 lip 2010, 07:43 ostatnio edytowany przez Artur59681
szkoda że nie ma Cię w Cz-wie
Jestem jestem i to często (praca)
-
Użytkownik archiwalnynapisał 14 lip 2010, 09:48 ostatnio edytowany przez szerszen6
U mnie jest 6"... a co?? Coś się nie podoba
-
fajnie tak pytam bo też szukam 6" 15 calowej felgi i jest problem z znalezieniem bo
7" źle znosi moje zawieszenie ale coś za coś wygląd za komfort -
Użytkownik archiwalnynapisał 14 lip 2010, 12:51 ostatnio edytowany przez Hellsin
Jestem jestem i to
często (praca)to co się nic nie odzywasz
-
Użytkownik archiwalnynapisał 15 lip 2010, 08:30 ostatnio edytowany przez Artur59681
to co się nic nie
odzywaszMKV mam od października i do tej pory miałem sporo rzeczy do poprawy lub robienia na nowo,
( efekt praktycznie zerowej dbałości byłego użytkownika o podwozie i nadwozie, ale za to w pełni potwierdzony naprawdę dobry stan techniczny, który zadecydował o kupnie tego SWIFTA )
które powodowały, że nie było się czym chwalić . Obecnie już jak widać jest dobrze ale jeszcze trochę zostało do zrobienia. Obecnie stan licznika- 94 tys.km
-
Użytkownik archiwalnynapisał 15 lip 2010, 09:27 ostatnio edytowany przez Pita_600
Ładna Suzka
-
Użytkownik archiwalnynapisał 18 lip 2010, 11:56 ostatnio edytowany przez Pita_600
-
Użytkownik archiwalnynapisał 25 lip 2010, 14:41 ostatnio edytowany przez laser666
Pewnego deszczowego wieczora zawitał do mnie pan kurier z małą przesyłeczką. Po otwarciu jej zawartości cały ten deszcz przestał się liczyć a na mojej twarzy przez cały czas gościł "banan". Z samego rana wziąłem tajemniczy karton do garażu i zacząłem montaż tego oto zestawu:
Po pierwszej jezdzie testowej okazało się że radio będzie zbędne, cały układ brzmi fantastycznie, co do spalania jeszcze nie wiem, co do osiągów sprawdzi się na zlocie:D
-
Użytkownik archiwalnynapisał 25 lip 2010, 19:11 ostatnio edytowany przez Hellsin
Po pierwszej
jezdzie testowej okazało się że radio będzie zbędne, cały układ brzmi fantastycznie,
co do spalania jeszcze nie wiem, co do osiągów sprawdzi się na zlocie:Dspalanie - nieodczuwalnie wyższe ...
osiągi - granica błędu na serii znając życieNa zlocie sam zobaczysz
-
Użytkownik archiwalnynapisał 25 lip 2010, 21:38 ostatnio edytowany przez Hellsin
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 lip 2010, 19:48 ostatnio edytowany przez Devastatorxxx
-
Użytkownik archiwalnynapisał 30 lip 2010, 04:56 ostatnio edytowany przez fetorman
Coz za malo miejsca miala do parkowania
-
napisał 31 lip 2010, 02:26 ostatnio edytowany przez adamo81
No ma kobita talent...
Musiała ostro dać na wstecznym, że aż tak samochód podniosło... :totalszok:
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 lip 2010, 09:04 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
No ma kobita
talent...
Musiała ostro dać
na wstecznym, że aż tak samochód podniosło... :totalszok:A ja bym obstawiał że to automat i pomylił się jej gaz z hamulcem, tak jak to się zdarza tępym amerykańcom.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 lip 2010, 17:54 ostatnio edytowany przez Karol_Sieradz
Dobrze,że z baku nic nie poleciało
-
napisał 1 sie 2010, 23:14 ostatnio edytowany przez adamo81
Dobrze,że z baku
nic nie poleciałomoże była pustynia w baku... Zapomniała o słupku za autem, to i zatankować zapomniała
-
napisał 1 sie 2010, 23:16 ostatnio edytowany przez adamo81
A ja bym obstawiał
że to automat i pomylił się jej gaz z hamulcem, tak jak to się zdarza tępym
amerykańcom.Tak jak było z tą nagonką na Toyoty i Lexusy w USA... Okazało się, że większości wypadków spowodowanych rzekomo zacinającym się pedałem gazu Amerykańcom mylił się właśnie gaz z hamulcem...
Ciekawe co by było jakby jeszcze mieli sprzęgło...
-
Użytkownik archiwalnynapisał 2 sie 2010, 22:09 ostatnio edytowany przez MariuszR1