FOTKI NASZYCH AUT
-
Jako, że dziś zmieniałem kółka na zimowe...nasuwa się pytanie...
Która opcja najlepsza?
Ktoś może chętny na Borbety? -
Same halogeny są warte więcej niż dałeś za całe auto!
-
Same halogeny są
warte więcej niż dałeś za całe auto!Rozumiem że to do mnie może i są warte ale nie podłączone bo zderzak pochodzi od turkusowego swifta ( od środka niepomalowany ) a koło kierownicy mam włącznik spryskiwaczy reflektorów
-
Rozumiem że to do
mnie może i są warte ale nie podłączone bo zderzak pochodzi od turkusowego
swifta ( od środka niepomalowany ) a koło kierownicy mam włącznik spryskiwaczy
reflektorówTak dokładnie do kolegi. A halogeny bym podłączył na Twoim miejscu i cieszył się nimi.
-
-
Bardzo ładny egzemplarz!
No może poza kilkoma drobiazgami typu rysy/wgniotki -
z daleka bardzo ładny
niestety jak większość swiftów ma słaby lakier, który odpryskuje szczególnie na rantach drzwi -
To chyba jedyny mi znany pięciodrzwiowy Swift który ma lotkę bez przeróbek...
-
To chyba jedyny mi
znany pięciodrzwiowy Swift który ma lotkę bez przeróbek...chyba tylko dlatego że to egzemplarz z wystawy z salonu
-
Ładny ładny a na dodatek na progach ładne dokładki z napisem suzuki
-
Ładny ładny a na
dodatek na progach ładne dokładki z napisem suzukidzięki dzięki
przy zmianie na zimówki okazało się że na tylnich kołach od wewnątrz pełno żwiru znalazłem -
Oprócz żwirku w felgach to podwozie konkretnie zabezpieczone antykorozyjnie
Jak w końcu zachce mi się podnieść lowzuki na wiosnę to można poszaleć znowu na żwirkach.
-
Fajny egzemplarz
Już na zimowych bucikach? Na lato jakie masz kółka?
Głośniczki jak w drzwi montowałeś to ciąłeś blachę pod boczkami?
Szyby otwierają się do końca?
-
Fajny egzemplarz
Już na zimowych
bucikach? Na lato jakie masz kółka?
dostał zimówki przy pierwszym sniegu, na lato mam stal bo od kilku miesięcy zabieram się za malowanie aluGłośniczki jak w
drzwi montowałeś to ciąłeś blachę pod boczkami?te głośniki to nie ja montowałem, straszny badziew ale o głębokości takiej że nic nie trzeba było ciąć
Szyby otwierają się
do końca?j.w bez problemu
-
Jako że auto w setupie zimowym prezentuje się co najmniej słabo, zaprezentuję co u mnie się pojawiło:
tjuuny tjuny
Jest to skrócony airbox K&N dopasowany do wnęki w swifcie, docelowo muszę jeszcze dodać 2 kolanka po 90 stopni, jedno w nadkolu, drugie bezpośrednio wchodzące na filtr.
Średnica 75 mm, lekko stoczony wchodzi na wcisk do obudowy przepływki a potem skręcone śrubkami.Odczucia po zamontowaniu:
Drze japę na wysokich obrotach, po gwałtownym dodaniu gazu wydobywa się chrumknięcie*.
O dziwo, musiałem mieć zapchany filtr, bo przestał mulić z niskich obrotów, bo raczej wątpię w poprawę osiągów*-CHRUMMMMMMMM
Jako że posta pod postem pisać nie chcę, wstawiam taką małą fotkę z niedzieli, gdzie startowałem pierwszy raz w jeździe na czas
ogieńWynik: przed ostatni
-
Mikołaj przyszedł trochę wcześniej i przyniósł mi część, która zastąpiła nabę tymczasową domowej roboty (samoróbka de facto wytrzymała spokojnie prawie pół roku ;))
-
Zamontowane
-
Ale łaaadna Ja to bym chciał takową, nie powiem, ale szukam z odsadzeniem dużym.
-
Świetnie to wygląda, coraz bardziej myślę nad wywaleniem kierownicy z poduchą i wstawieniem takiej. Musiałbym sprawdzić w ogóle czy jasiek w mojej siedzi...
Druga sprawa - zegary. Gdzie można dostać takie fajne białe? Świetnie to wygląda. Jak z podświetleniem w nocy? -
Ale łaaadna Ja
to bym chciał takową, nie powiem, ale szukam z odsadzeniem dużym.No w samoróbce było większe odsadzenie, teraz fajerka jest bardzo blisko przełącznika zespolonego. Ale można z tym żyć