Norma pobierania oleju Swift
-
E tam można zamiast 4 wrzucić 2 i do 12k rpm dojdzie
-
Jak by była tak możliwość to bym kliknął Lubię To bo mój ma bardzo podobnie ale tylko na ciepłym i jak mam dobry dzień
-
Koledzy! Chyba mijacie się z tematem?
-
Przecie przy 6,5
RPM to jest właśnie odcinka... Gdzie Ty chcesz go dalej cisnąć?!Może było 6,3 przy tych obrotach w Swifcie wszystko się tak trzęsie, że ciężko jest odczytać cokolwiek z zegarów
-
Koledzy! Chyba
mijacie się z tematem?Nie do końca m@rku. Im wyżej kręcimy nasze Swifty tym więcej przepalają(o ile w ogóle przepalają!) oleju...
-
bartek się myli gdzie jest odcinka. nie słuchaj go. ~6800 dla zwykłego swifta
-
bartek się myli
gdzie jest odcinka. nie słuchaj go. ~6800 dla zwykłego swifta~7000-7050 8V
-
No i sa efekty
-
mój dziś nawet jak
jechałem na pocztę wysłać paczkę ( czyli jazda raczej eco żeby nie dokładać do
interesu ) widział 3 razy redline
w ciągu roku? hmm ,
może lepiej nie wymieniać . Po to zrobili odcięcie zapłonu by z niego korzystaćTeż się bawiłem, to dolewałem co 2 dni - olej, bo teraz to marze o tym żeby dolewać tylko benzynę, ktoś ma silnik skrzynie - kupie
-
bartek się myli
gdzie jest odcinka. nie słuchaj go. ~6800 dla zwykłego swiftaTo czemu czerwone pole jest przy 6500?
-
A tam, jak nie kręcisz powyżej to po cóż Tobie takie info
Jeszcze nie widziałem osobiście, aby jakiś silnik suzuki oprócz rava pił tyle oleum. -
ja tam mojego 1.6 do 6500 ciagne. wyzej nie ma po co... porownywalem sobie z wykresem mocy.
-
ja tam mojego 1.6 do 6500 ciagne. wyzej nie ma po co... porownywalem sobie z wykresem mocy.
Ooo...tu słuszna uwaga
I w sumie argument przeciw tym wyżej...
Bo maksymalna moc jest przed odcinką -
Ooo...tu słuszna
uwaga
I w sumie argument
przeciw tym wyżej...
Bo maksymalna moc
jest przed odcinkąNikt nie mówi, że ciągnąc do odcinki idzie lepiej, bo wiadomo, że max. moment jest poniżej odcinki, ale sam ten dźwięk Nie spróbujesz nie zobaczysz
-
Nikt nie mówi, że
ciągnąc do odcinki idzie lepiej, bo wiadomo, że max. moment jest poniżej odcinki,
ale sam ten dźwięk Nie spróbujesz nie zobaczyszJa się jedną ręką za serce łapie, z myślą, że katuje moją Suze, a drugą ręką szykuje kase na nowy baniak mobil 1 ; d
edit:
ale już niedługo skończy się zabawa z dolewaniem -
No i sa efekty
niby czego ?
-
Nikt nie mówi, że ciągnąc do odcinki idzie lepiej, bo wiadomo, że max. moment jest poniżej odcinki, ale sam ten dźwięk Nie spróbujesz nie zobaczysz
Parę razy była, więc wiem jak to wygląda
A raczej jak brzmi -
niby czego ?
Efekty krecenia do odcinki Auto stoi i czeka na serce
-
No to najlepiej nie przekraczajmy 2500obr... Po coś odcinka jest, używana z głową nie zrobi nic złego.
-
Efekty krecenia do
odcinki Auto stoi i czeka na sercetia ... tylko że życzę każdemu żeby tak dbał o auto jak było "dbane"
Czego to wina - tego nawet najstarsi górale nie wiedzą