Norma pobierania oleju Swift
-
Ja najczęściej 3k, czasem jak trzeba przeciągnąć to 4. Co do odcinki... Cóż, czasem się zdarza
-
Nigdy poniżej 2k i
nigdy do odcinki...Też się bałem odcinki, ale jak raz spróbowałem to się spodobało i raz na jakiś czas puszczałem swifta a teraz golfa
-
Też się bałem odcinki, ale jak raz spróbowałem to się spodobało i raz na jakiś czas puszczałem swifta a teraz golfa
Nie boję się ale jak nie trzeba to po co?
-
Nie boję się ale
jak nie trzeba to po co?Dla przyjemności czasem każde auto dobrze jest przegonić byle nie na zimny silniku
-
Nigdy w życiu
Nawet do ciągnika
bym tego nie wlał
A ze zmianą biegów
to różnie raz przy 3k, raz przy 5k, zależy od humoru
Nigdy poniżej 2k i
nigdy do odcinki...a ja zawsze przy 2,5 - 2,7 chyba ze mam potrzebe dociągnąc
I CHEJE
-
Nigdy w życiu
Nawet do ciągnika
bym tego nie wlałNie przesadzaj - mój już na tym prawie rok jeździ i jest spoko
Myślisz, że oni to w stodole do baniek rozlewają? Na pewno kupują od jakiegoś znanego producenta i sprzedają pod swoją marką
-
Nie przesadzaj -
mój już na tym prawie rok jeździ i jest spoko
Myślisz, że oni to
w stodole do baniek rozlewają? Na pewno kupują od jakiegoś znanego producenta i
sprzedają pod swoją markąno nie? jak paliwo na orlen i na bliskiej - identyczne, a cena o 20 gr inna
-
Nie boję się ale
jak nie trzeba to po co?Też od kupna(czyli już 3,5 roku) mój Swifciak nie widział odcinki...
-
mój dziś nawet jak jechałem na pocztę wysłać paczkę ( czyli jazda raczej eco żeby nie dokładać do interesu ) widział 3 razy redline
w ciągu roku? hmm , może lepiej nie wymieniać . Po to zrobili odcięcie zapłonu by z niego korzystać
-
mój dziś nawet jak
jechałem na pocztę wysłać paczkę ( czyli jazda raczej eco żeby nie dokładać do
interesu ) widział 3 razy redlineFajna jazda eco!
-
mój dziś nawet jak
jechałem na pocztę wysłać paczkę ( czyli jazda raczej eco żeby nie dokładać do
interesu ) widział 3 razy redline
w ciągu roku? hmm ,
może lepiej nie wymieniać . Po to zrobili odcięcie zapłonu by z niego korzystaćMój Swift np powyżej 6,5 krpm wydaję tak przerażające dźwięki, że boję się go dalej cisnąć A po mieście to i tak staram się 2,5 krpm nie przekraczać.
-
Po to jest odcinka, aby drzeć japę i robić łutututu, ja coś ostatnio zaniedbuję odcinę
Dej mu na zimnym będę musiał zrobić -
Mój Swift np
powyżej 6,5 krpm wydaję tak przerażające dźwięki, że boję się go dalej cisnąćPrzecie przy 6,5 RPM to jest właśnie odcinka... Gdzie Ty chcesz go dalej cisnąć?!
-
E tam można zamiast 4 wrzucić 2 i do 12k rpm dojdzie
-
Jak by była tak możliwość to bym kliknął Lubię To bo mój ma bardzo podobnie ale tylko na ciepłym i jak mam dobry dzień
-
Koledzy! Chyba mijacie się z tematem?
-
Przecie przy 6,5
RPM to jest właśnie odcinka... Gdzie Ty chcesz go dalej cisnąć?!Może było 6,3 przy tych obrotach w Swifcie wszystko się tak trzęsie, że ciężko jest odczytać cokolwiek z zegarów
-
Koledzy! Chyba
mijacie się z tematem?Nie do końca m@rku. Im wyżej kręcimy nasze Swifty tym więcej przepalają(o ile w ogóle przepalają!) oleju...
-
bartek się myli gdzie jest odcinka. nie słuchaj go. ~6800 dla zwykłego swifta
-
bartek się myli
gdzie jest odcinka. nie słuchaj go. ~6800 dla zwykłego swifta~7000-7050 8V