Wlew paliwa
-
Cześć!
Zardzewiał (a jakżeby inaczej :D) mi wlew paliwa.
Znaczy ta rurka co łączy zbiornik z tą dziurą, gdzie wkłada się pistolet.
Wiecie może gdzie można coś takiego dostać?
Zostaje mi tylko Suzuki, czy może ktoś próbował zrobić przeszczep z jakiegoś innego samochodu?Pozdrawiam,
Bak---Edit---
Cena w Suzuki: 520zł.
Dziękuję Szukam dalej... -
miałem to samo, tymczasowo zasmarkałem poxipolem i trzyma, pytaj Plastka
-
mi sie juz skonczyły...
1.5roku temu brałem od toydolsa taki wlew w bdb stanie i mój akutalnie też jest już cały rudy i po zimie bedzie do wymiany ;/
-
Też przerabiałem ten temat i to jakieś 2 miesiące temu.
Wlew zanabylem na aledrogo za ok 60/70zł wraz z przesyłką.
Używka, ale trafiła mi się w dobrym stanie wiec przeglądaj a może i Tobie uda się cuś znaleźć. -
Dzięki za odpowiedzi
W końcu (a nie było łatwo, bo podobno to chodliwy towar ) znalazłem na allegro za 60zł z wysyłką.Żeby nie było za pięknie, przesyłka została zgubiona przez naszą ukochaną Pocztę Polską
-
Dzięki za
odpowiedzi
W końcu (a nie było
łatwo, bo podobno to chodliwy towar ) znalazłem na allegro za 60zł z
wysyłką.
Żeby nie było za
pięknie, przesyłka została zgubiona przez naszą ukochaną Pocztę PolskąMasz numer nadania? Na stronie Poczty Polskiej możesz sprawdzić "drogę" przesyłki
Ja ostatnio na allegro też kupiłem przedmiot (cena z wysyłką na szczęście w nieszczęściu niewielka - 26 zł) i polisiłem się na najtańszy list ekonomiczny. Efekt - sprzedający zarzeka się, że wysłał towar i PP zagubiła... Negatywa mu nie mogę dać, bo w aukcji było napisane, że wysyłka ekonomiczna na wyraźne żądanie kupującego bez prawa do negatywa w przypadku nieotrzymania przesyłki A jak dałbym za wysyłkę 2 zł więcej to miałbym list polecony z numerem nadania i mógłbym się z Pocztą poużerać