Czy ta część będzie pasować czop tyl Lewy swift 1.0 99r
-
Witam!
http://adamex.iai-shop.com/product-pol-1685-SUZUKI-SWIFT-1-0-99r-HB-PIASTA-ZWROTNICA-L-TYL.html
Czy ta tylna zwrotnica piasta i czop będzie pasować do mojego suzuki:
1999r węgry
1.0 hatchback 3DPozdrawiam!
-
Teoretycznie tak, jednak suwmiarki w oczach nie mamy i nie ocenimy na oko średnicy bębna. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że to jest faktycznie zawias z 1.0, ale istnieje ryzyko iż może to być zawiecho z sedana (większy bęben) i wtedy sprawa się komplikuje. Poproś sprzedającego o zmierzenie średnicy wewnętrznej bębna (jeśli jest taka możliwość). Powinna ona wynosić ~180mm,
-
Teoretycznie tak,
jednak suwmiarki w oczach nie mamy i nie ocenimy na oko średnicy bębna. Na pierwszy
rzut oka wydaje się, że to jest faktycznie zawias z 1.0, ale istnieje ryzyko iż może
to być zawiecho z sedana (większy bęben) i wtedy sprawa się komplikuje. Poproś
sprzedającego o zmierzenie średnicy wewnętrznej bębna (jeśli jest taka możliwość).
Powinna ona wynosić ~180mm,Nie widzę sensu się o tym towarze rozpisywać, skoro jak byk napisali, że nie jest dostępny.
Poza tym zdjęcia są często te same a na stanie gość może mieć 20 zwrotnic i weźmie pierwszą lepszą z półki.
Jak nie zadzwonisz to jak kupowanie kota w worku na własne życzenie. -
zadzwon i sie dowiedz. ja od nich juz skrzynie biegow brałem i jest sprawna
-
Dobra dzięki za informacje, już dzwoniłem. Mam tą część skrzywioną bo uderzyłem w krawężnik, mam nadzieję, że to właśnie ta część uległa uszkodzeniu. Pozdrawiam!
-
czemu sądzisz ze to zwrotnica a nie wahacz
-
Byłem u mechanika i oglądał wahacze i powiedział, że są wporządku.
Macie może instrukcję jak to wszystko wymienić? I jak potem wyregulować hamulce?
Pozdro!
-
Byłem u mechanika i
oglądał wahacze i powiedział, że są wporządku.
Macie może
instrukcję jak to wszystko wymienić? I jak potem wyregulować hamulce?
Pozdro!Tak, mamy. Temat był wielokrotnie poruszany na forum i wystarczy chwilę poszukać.
Dobrze jest mieć prasę pod ręką do tej zabawy -
A może jakaś mała podpowiedź. Gdzie szukać... pod jakim hasłem?