Skrzynia Swift GTI = skrzynia od ??
-
skrzynia od gti to 500zł a od 1.0 150zł
tylko jazda 1.0 a GTi to calkiem inna bajka. Nikt litrówki nie gania w taki sposób jak GTi wiec o taka skrzynie w dobrym stanie chyba znacznie latwiej
-
Leży mi jakaś
skrzynia w piwnicy... Nie jeździłem co prawda na niej ale ponoć tylko jakieś łożysko
huczało... Jakbyś potrzebował na części albo do remontu to nie ma problemu. Co do
skrzyni z Matiza to da się zrobić hybrydę ze skrzynią z Gti ale przełożenia są inne.no właśnie czy ktoś wie czy to mógłby być złoty środek na skrócenie skrzyni?
-
no właśnie czy ktoś
wie czy to mógłby być złoty środek na skrócenie skrzyni?BACCI ROMANO
-
BACCI ROMANO
Tak, cenowo to będzie zdecydowanie "złoty środek" skrzyni
-
Daj sobie najlepiej skrzynie od 1.3 8v. Jest bardzo przyjemna na trasę. Fajna bo długa i można jechać szybko bez wyjącego silnika. Rewelka. A wyprzedzić też dasz rade; 2. czy 3. bieg i ruuuuraaa!
-
ale nie do zastosowań w jakich ten swift pracuje
tam trzeba mega krótkiej skrzyni a raczej ciut krótszej niż ori GTi
-
To może prościej będzie dołożyć reduktor z Samuraja ? hehe to dopiero będzie asfalt zwijał!
-
Tak, cenowo to
będzie zdecydowanie "złoty środek" skrzyni
Tak Erde ale do sportu to jest jedyne co funkcjonuje, bez takiej skrzyni ani rusz, ja zrobilem moja okolo 200 km, i uwazam ze byl to najlepszy zakup jakiego dokonalem. -
poważnie mówiliście o tym? to ile taka skrzynia od nich kosztuje?
-
poważnie mówiliście
o tym? to ile taka skrzynia od nich kosztuje?Teodor kiedyś pisał, że 2500 euro netto... Może do RPP czy RSMP warto... Na moje amatorskie potrzeby to by był przerost formy nad treścią Wolę już zmielić tą z Matiza, kupić kolejną za 150pln i znów poskładać
-
W sumie kosztowala mnie 5200 euro, ale masz racje do KJS nie warto, bo trzeba czesto zmieniac biegi- od 2 sa bardzo krotkie.
-
5200 euro? chyba 5200zł
cena kosmos nawet jesli to złotówki
-
-
A szpera? A podatek? A przesylka? wloz do koszyka to Ci wyjdzie prawdziwa cena
-
Matko, wydac 25 tys zl na skrzynie do samochodu, ktory jest wart jako cywil 5 tys zl... Przeciez za 25 tys zl mozna kupic o niebo szybsze cale auto, podejrzewam, ze seryjny ITR kosztujacy okolice 30 tys sklepie Swifta z palcem w D, a szpere ma w serii
-
Mnie skrzynia Bacci Romano kosztowała około 22 tys. zł. (skrzynia BR, szpera BR, przesyłka z BR, komplet nowych łożysk (w tym igiełkowe kupowane w Suzuki), olej Motul GearCompetition FF 75W140), ale do rajdów jest nieoceniona. Tyle w temacie
-
Mnie skrzynia Bacci
Romano kosztowała około 22 tys. zł. (skrzynia BR, szpera BR, przesyłka z BR, komplet
nowych łożysk (w tym igiełkowe kupowane w Suzuki), olej Motul GearCompetition FF
75W140), ale do rajdów jest nieoceniona. Tyle w temacieLozysk i oleju nie licze bo chocbys mial standart skrzynie i chcial zeby wytrzymala w sporcie niestet to sa koszty
-
Matko, wydac 25 tys
zl na skrzynie do samochodu, ktory jest wart jako cywil 5 tys zl... Przeciez za 25
tys zl mozna kupic o niebo szybsze cale auto, podejrzewam, ze seryjny ITR kosztujacy
okolice 30 tys sklepie Swifta z palcem w D, a szpere ma w serii
Moze glupio zapytam co to ITR? z drugiej strony to nie probowales swifta z bacci wiec tego nie zrozumiesz -
Moze glupio zapytam
co to ITR?Honda Integra Type R, najlepiej prowadzace sie auto FWD na swiecie przed czasami Focusa II RS W serii komplet 4 rozporek, szpera, kubly Recaro no i slynne B18C6
z drugiej strony to nie probowales swifta z bacci wiec tego nie
zrozumieszNo dobra ale to nadal 1.3, i nadal Swift... Za 30 tysi mozna M3 kupic.....
-
Tylko co takim ITR czy M3? Myślisz, że w serii będą konkurencyjne w rajdach? ;P