Mocowanie zwrotnicy w MK IV i V - serwis wzywa wszystkich
-
i juz po zabiegu.
mam nowe kayaby.to na Kayaby wymieniają ? no proszę
-
motocentrum powiedziało mi, że oni zamawiają te które są dostępne czyli kayaby
-
motocentrum
powiedziało mi, że oni zamawiają te które są dostępne czyli kayabya jakieś inne też są ? bo ja tam z chęcią bym wziął Kayaby, chociaż znając moje szczęście to będę mieć darmową wycieczkę ...
-
mi znow powiedzieli ze wymienili na fabryczne nowe specjalnie zamawiane na akcje:) i cholera wie o jakie chodzi:D
-
motocentrum
powiedziało mi, że oni zamawiają te które są dostępne czyli kayabyPewnie ceny amorów do Swifta przez tą akcję wzrosły, skoro biorą Kayaby bo tylko one są dostępne... A może montują Magnum - to podobno wyrób Kayaby?
-
mi znow powiedzieli
ze wymienili na fabryczne nowe specjalnie zamawiane na akcje:) i cholera wie o jakie
chodzi:Dto podjedź do mnie to ci powiem jakie masz zamontowane
pozdrawiam
-
Wie ktoś może do kiedy ta akcja?
-
Przyjrzyj się jaki
masz napis na amortyzatorach - chłopaki pisali już tutaj które podlegają wymianieEwentualnie załatw sobie stare, zużyte, te które wymieniają, załóż i jedź po nowe
-
Wie ktoś może do
kiedy ta akcja?jak ja dzwoniłem swego czasu do Zabrza, to powiedzieli mi żebym przyjechał na wiosnę, więc chyba nie ma określonego terminu.
-
ale jaki jest sens czekania ?
-
ale jaki jest sens
czekania ?takie, że jak miałem czas, to mi to odradzono, żeby robić. Mówiono o zbieżności i itp.
Obecnie nie mam czasu, dodatkowo do DG czy Zabrza mam ok. 70km w jedną stronę, a za darmo robić wycieczkę, po to aby dowiedzieć się, że mam przyjechać ponownie za 2 tygodnie na wymianę amorków nie uśmiecha mi się, jak będę mieć coś do załatwienia na Śląsku to się umówię wcześniej na oględziny przy okazji. -
Witam!
Już po zabiegu
Wszystko pięknie wymienione.
Pozdrawiam! -
ale jaki jest sens
czekania ?Ano, k-wa, żaden, ale dzwoniłem jakiś czas temu do ASO i powiedzieli że zadzwonią, że nie maja jeszcze dostawy tych amorów, a to było już w styczniu i część tu Kolgów już miała porobione. Czekam i czekam i se myśle, żeby to nie była zagrywka na czas, a potem za późno i dziękujemy panu, rozumiesz?
-
to az takie u ciebie kolejki duze są ze az tyle musisz czekac ? sprowadzenie amorow to maks kilka dni. mi przy mnie zamawiali. wiec cos cie kręcą.
-
to az takie u
ciebie kolejki duze są ze az tyle musisz czekac ? sprowadzenie amorow to maks kilka
dni. mi przy mnie zamawiali. wiec cos cie kręcą.Nie o to chodzi że to amory dla mnie, lecz ogólnie powiedzieli, że jeszcze nie robią akcji wymiany, bo czekają na amory z centrali. Jak pisałem wcześniej, było to gdzieś w połowie stycznia i część Kolegów tutaj pisała że mają już wymienione, a tu jeszcze się nie zaczęło.
-
takie, że jak
miałem czas, to mi to odradzono, żeby robić. Mówiono o zbieżności i itp.
Obecnie nie mam
czasu, dodatkowo do DG czy Zabrza mam ok. 70km w jedną stronę, a za darmo robić
wycieczkę, po to aby dowiedzieć się, że mam przyjechać ponownie za 2 tygodnie na
wymianę amorków nie uśmiecha mi się, jak będę mieć coś do załatwienia na Śląsku to
się umówię wcześniej na oględziny przy okazji.w 2 autach z częstochowy wymieniłem odrazu przy pierwszej wizycie... wymiana w 2 autach wraz z myciem trwała około 2,5 godz....
pozdrawiam
-
w 2 autach z
częstochowy wymieniłem odrazu przy pierwszej wizycie... wymiana w 2 autach wraz z
myciem trwała około 2,5 godz....
pozdrawiamWiesz Adi, że do was podjadę na tą akcję, nie mniej jednak muszę na razie siedzieć na tyłku niestety z racji dyplomu
-
w 2 autach z
częstochowy wymieniłem odrazu przy pierwszej wizycie... wymiana w 2 autach wraz z
myciem trwała około 2,5 godz....
pozdrawiamJa byłem tymi swiftami i jestem w pełni zadowolony, wszystko poszło naprawdę sprawnie obsługa bardzo miła i to wszystko w tak krótkim czasie a co najważniejsze 1 wizyta - 2 auta zrobione oraz umyte . Tak więc polecam serwis w Dąbrowie Górniczej . Pozdrawiam Pana Adama
-
a mi w gdańsku nie umyli ;( a auto zostawiłem im na 11 godzin bo nie moglem czekac 2h na wymianę
-
Jak robiłeś na Miałkim Szlaku to się nie dziwię. Szwagier za wymianę korektora siły hamowania w Swifcie MKV zapłacił 1500zeta Korektor 1200. Ze złota byłby tańszy