[SS mkV simon2312] czyli małe modyfikacje i przygotowania do zlotu
-
Bo z Polska
tak na marginesie
Simon weź pomierz średnice tych sprężynek i napisz ile ma przód i ile tył.
z góry dzięki.tył jakieś 11 a przód 12 jak dobrze liczę
-
tył jakieś 11 a
przód 12 jak dobrze liczęhehe to nie licz tylko weź suwmiarkę
-
hehe to nie licz
tylko weź suwmiarkętero to już za późno bo pojechało auto, jutro będzie do odbioru
-
tero to już za
późno bo pojechało auto, jutro będzie do odbioruszkoda bo wymiary byly by dla potomnych
-
No niestety swifcik będzie dopiero jutro do odebrania bo okazało sie ze jeszcze tarcze musze wymienić i klocki więc cała ta zabawa to mnie chyba z 1500 zł wyjdzie
-
więc cała ta zabawa to mnie chyba z 1500 zł wyjdzie
Ja w mojego parcha władowałem 600 i nawet nie mogę się nacieszyć nowym rozrządem bo stacyjka się rypneła i nie mogę się nowej doczekać...z resztą i tak nie wiem czy sam dam rade ją wymienić, a Ty przynajmniej odbierzesz i będziesz mógł śmigać
-
Ja w mojego parcha
władowałem 600 i nawet nie mogę się nacieszyć nowym rozrządem bo stacyjka się
rypneła i nie mogę się nowej doczekać...600, 1500 to małe kwoty wbrew pozorom
Panowie, nie marudzić, tylko robić na zlota -
600, 1500 to małe
kwoty wbrew pozorom
Panowie, nie
marudzić, tylko robić na zlotaNO NIBY NIE tylko wiesz trochę boli, amorki chyba z 600 zł tłumik 150 klocki chyba 100 tarcze ze 120 sprężyny 330 tłumik środkowy 70 zł plus robocizna to nawet ponad 1500 wyjdzie ale przynajmniej będzie spokój mam nadzieję na kilka miesięcy Jeszcze chciałbym elektryczne szybki w środku, uciąć trochę drążek od biegów, skórzany mieszek, światełko w bagażniku, lotkę progi i to by było na tyle na razie. Acha no i sprzedać 13 alu i kupić 14 Ale to będę informował później
-
Daj cynka jakie masz te 13 alu
-
NO NIBY NIE tylko
wiesz trochę boli, amorki chyba z 600 zł tłumik 150 klocki chyba 100 tarcze ze 120
sprężyny 330 tłumik środkowy 70 zł plus robocizna to nawet ponad 1500 wyjdzie ale
przynajmniej będzie spokój mam nadzieję na kilka miesięcywierz mi, niektórzy na forum, już nie liczą ile wpakowali w swifta, bo gdy by byli w wieku weterana wojennego, to pewnie zeszli by na zawał
-
wierz mi, niektórzy
na forum, już nie liczą ile wpakowali w swifta, bo gdy by byli w wieku weterana
wojennego, to pewnie zeszli by na zawałNo przeciez ja tez już władowałem trochę 1000 na pewno
-
Daj cynka jakie
masz te 13 aluborbeta cuś takiego plus opony
-
600, 1500 to małe
kwoty wbrew pozoromA ile to procent wartości auta?
Bo ja w ub. roku w remont silnika wpakowałem połowę...
Paranoja... -
A ile to procent
wartości auta?
Bo ja w ub. roku w
remont silnika wpakowałem połowę...
Paranoja...ale to chyba remont z wymianą tłoków itd?
-
ale to chyba remont
z wymianą tłoków itd?4 tłoki (których przez 2 tygodnie nie można było nigdzie kupić), remont głowicy, ustawienie gazu. Ech... I jeszcze ubywa mi ok. 0,25 l oleju na 1000 km (część spod pokrywy zaworów).
-
Ech... I jeszcze ubywa mi ok. 0,25 l oleju na 1000 km (część spod pokrywy zaworów).
Moja pokrywa też jest porządnie ulana ale na szczęście olej nią aż tak bardzo nie ucieka, chciałem teraz ją wymienić ale mi sprzedali nie taką uszczelkę, i muszę szukać dalej.
-
Ja uszczelkę mam, ale za diabła nie mogę znaleźć małych uszczelek pod śruby pokrywy. Pewnie dopasuję od czegoś innego.
(zaraz m@rek nas pogoni) -
600, 1500 to małe
kwoty wbrew pozorom
Panowie, nie
marudzić, tylko robić naWłaśnie co to za kasa?
Znajomy ma Audi Q7 i jedna opona zimowa na felgę 20" kosztuje min. 1800 zł i jeszcze z Holandii przywieziona
W ogóle utrzymanie takiego auta to kosmos -
stać go na samochód to stać go na opony... a może myślał, że kupi dębice na zimę
-
Właśnie co to za
kasa?
Znajomy ma Audi Q7
i jedna opona zimowa na felgę 20" kosztuje min. 1800 zł i jeszcze z Holandii
przywieziona
W ogóle utrzymanie
takiego auta to kosmosNie porównujmy kasy inwestowanej w swifta i Q7, za 1500 to on nawet miesiąca nie przejeździ