Idze wiosna - remoncik :)
-
Fakt, o przeglądzie wogole nie pomyslałem. :lizulizu: Z tych co dałeś to rzeczywiscie fajne chociaż nie jestem przekonany do tej dwururki. Nie chciałbym zrobić przesady, żeby wyszła wiocha. Wolałbym chyba jednak ten drugi, mniejszy, mniej rzucający się w oczy, chociaż jak tak dłużej patrze na ten pierwszy...
No nic będziemy myslec .
Dzięki Wesyl
-
przeglanij oba dzialy na allegro zawierajace tlumiki(ten w tuningu tez) i zobacz mniej-wiecej co jest w Twoim zasiegu, co bedzie pasowac wewnatrz(wszystkie wymiany puszki), mi sie wydaje ze ladna 2 rurka moze tam ladnie wygladac. Sam chcialem wyjca wstawic do siebie ale chyba zakoncze wydech 2rurka tylko sie zastanawiam czy 2x76 nie bedzie za duze(jest opcja inna 2x50mm)>
-
Problem z innej beczki. Nie związany z tematem, ale nie chce zakładać nowego otóż zauważyłem, że swifcik mi poniżej 2000 obrotów dziwnie zachowuje. Tak jakby mi odcinał paliwo, jak zdejme nogę z gazu to odrazu buuuu i przy gwałtownym dodaniu lekko szarpnie (2bieg) Potem w granicach 3-4 tys juz aż tak nie ma. Nie wiem czy tak ma być bo szczerze mówiąc od zawsze jeździłem spokojnie (do 2000-2500tys. obr.) a teraz mam wieksze przychody i nie oszczedzam tak na paliwie i trosze cisne i teraz to dopiero zauwazylem
I teraz drugie pytanie pod temat:
Podejdzie mi mechanizm elektryczych szyb (łącznie z tą prowadnicą co potrzeba) z tylnych lewych drzwi do przednich lewych ? Bo mam drzwi tylne własnie z el. szybą a chce to przelozyć do przodu - z tyłu mi nie potrzebne a nie chce kupować następny mechanizm.
Pozdrwaiam
-
Problem z innej beczki.
I sam robisz śmietnik z własnego wątku.
Wczuj się w usera, który będzie potrzebował odpowiedzi w opcji "szukaj" -
I sam robisz śmietnik z
własnego wątku.
Wczuj się w usera, który
będzie potrzebował odpowiedzi w opcji "szukaj"No ok, nie ważne, nie było pytań. Założę nowe tematy.
-
No i ciężki ale też miły tydzeń dobiegł końca. Auto w sumie gotowe, jeszcze tylko polerka i kierownica która już do mnie idzie (od Danbara:)). Trochę żałuję, że nie zrobiłem fotek przed rozpoczęciem prac no ale trudno, są te wcześniejsze, zaraz po kupnie. Wszystkiego z listy nie udało mi się chyba zrobić ale wyszło tak:
-Blacharka
-Szybki (przyciemnienie, elektryka)
-Alu
-Tarcze
-Wywalenie wszyskiego i odświerzenie
-Puszczenie jeszcze raz elektryki (od C.Z. + doszła elektryka szyb)
-Polonezowski tłumik
-Pokrowce + dywaniki
-pucowanie itp itd
Zaczeło się tak:
Wyszło tak:
Dla porównania starsze foto:Generalnie, na tych zdjęciach nie widać dużych zmian, jednak dla mnie to całkiem inne auto się zrobiło Z zewnątrz ładniejsze, z większym zacięciem, w środku przytulne, pachnące czyste. Ogólnie jestem zadowolony z efektu włożonej tygodniowej pracy.
To tyle
Zamontuje kiere to dorzuce foto jak wyszło.
-
zdjecia sie nie chca załadowac. pomalowales tez te blotniki?
-
zdjecia sie nie chca
załadowac. pomalowales tez te blotniki?Już chodzą fotki. Tak, malowałem
-
troche za ciemne te szybki ale i tak rewelacja
-
Sam oklejales szybki?
-
troche za ciemne te szybki
ale i tak rewelacjaRzecz gustu Ja chciałem jak najciemniej się da żeby nic z zewnątrz nie było widać wiec dla mnie bomba
Sam oklejales szybki?
Nie, byłem u gościa kogo chyba każdy w ZG poleca :lizulizu: Robi to w garażu u siebie, wychodzi - jak widac. Rewelka. Wziął 250zl za półtora godziny pracy.
-
Rzecz gustu Ja chciałem
jak najciemniej się da żeby nic z zewnątrz nie było widać wiec dla mnie bombaDokładnie
Ja tam też mam najciemniejsze jakie są możliweNie, byłem u gościa kogo
chyba każdy w ZG poleca :lizulizu: Robi to w garażu u siebie, wychodzi - jak widac. Rewelka.
Wziął 250zl za półtora godziny pracy.Dość normalna cena, ja płaciłem 220 zł z 30 zł zniżki
Kiera pewnie dojdzie dopiero po świętach.
Sorki za opóźnienia, ale tak to jest niestety w życiu, raz praca, raz inne obowiązki
Ale przynajmniej będziesz miał coś z GTi -
Ale przynajmniej będziesz
miał coś z GTiMam jeszcze tarcze obrotomierza bo złą przysłali
Niestety, będzie po świetach Dzisiaj nie doszła.
Btw Danbar jak sie autko widzi ?
-
Btw Danbar jak sie
autko widzi ?Ładnie doprowadziłeś je do porządku
Jakby jeszcze oryginalną loteczkę na klapę przykleić to już było by w ogóle miodzio
Co do środka to brakuje mi tam jeszcze mieszka skórzanego, bo te oryginalne są obleśne -
Ładnie doprowadziłeś je do
porządku
Jakby jeszcze oryginalną
loteczkę na klapę przykleić to już było by w ogóle miodzio
Co do środka to brakuje mi
tam jeszcze mieszka skórzanego, bo te oryginalne są obleśneA dziękuję
Co do lotki, mysłałem, dzwoniłem nawet bo znalazłem na aledrogo sedana z lotką na cześci ale chciał 100zł to podziękowałem.
Są mieszki skórzane do niego? Zaraz popatrzę bo myślałem, że nie ma -
A dziękuję
Co do lotki, mysłałem,
dzwoniłem nawet bo znalazłem na aledrogo sedana z lotką na cześci ale chciał 100zł
to podziękowałem.
Są mieszki skórzane do niego?
Zaraz popatrzę bo myślałem, że nie maJeden kolega z forum kiedyś produkował, pisałem do niego ale do dzisiaj się nie odezwał więc raczej już się tym nie zajmuje. Co do autka to super sedan wyszedł
-
Zawsze można na alledrogo poszukać jakiegoś uniwersalnego.
-
No to będziemy czegoś szukać Narazie czekamy na kiere narazie mam swoją troszkę krzywo zamontowaną więc czekamy na GTi
Dzięki za słowa uznania
-
Krzywo zamontowaną? A zbieżność w porządku, w zawieszeniu nic nie pogięte?
-
Ładnie sedanik wyszedł
Jakbym miał coś robic w swoim (taki sam kolor) to też poszedłbym w podobnym kierunku.Zapodaj fotki zegarów z bliska i zdjątko tego tłumika od Poldka (tak od dołu)