Idze wiosna - remoncik :)
-
zdjecia sie nie chca załadowac. pomalowales tez te blotniki?
-
zdjecia sie nie chca
załadowac. pomalowales tez te blotniki?Już chodzą fotki. Tak, malowałem
-
troche za ciemne te szybki ale i tak rewelacja
-
Sam oklejales szybki?
-
troche za ciemne te szybki
ale i tak rewelacjaRzecz gustu Ja chciałem jak najciemniej się da żeby nic z zewnątrz nie było widać wiec dla mnie bomba
Sam oklejales szybki?
Nie, byłem u gościa kogo chyba każdy w ZG poleca :lizulizu: Robi to w garażu u siebie, wychodzi - jak widac. Rewelka. Wziął 250zl za półtora godziny pracy.
-
Rzecz gustu Ja chciałem
jak najciemniej się da żeby nic z zewnątrz nie było widać wiec dla mnie bombaDokładnie
Ja tam też mam najciemniejsze jakie są możliweNie, byłem u gościa kogo
chyba każdy w ZG poleca :lizulizu: Robi to w garażu u siebie, wychodzi - jak widac. Rewelka.
Wziął 250zl za półtora godziny pracy.Dość normalna cena, ja płaciłem 220 zł z 30 zł zniżki
Kiera pewnie dojdzie dopiero po świętach.
Sorki za opóźnienia, ale tak to jest niestety w życiu, raz praca, raz inne obowiązki
Ale przynajmniej będziesz miał coś z GTi -
Ale przynajmniej będziesz
miał coś z GTiMam jeszcze tarcze obrotomierza bo złą przysłali
Niestety, będzie po świetach Dzisiaj nie doszła.
Btw Danbar jak sie autko widzi ?
-
Btw Danbar jak sie
autko widzi ?Ładnie doprowadziłeś je do porządku
Jakby jeszcze oryginalną loteczkę na klapę przykleić to już było by w ogóle miodzio
Co do środka to brakuje mi tam jeszcze mieszka skórzanego, bo te oryginalne są obleśne -
Ładnie doprowadziłeś je do
porządku
Jakby jeszcze oryginalną
loteczkę na klapę przykleić to już było by w ogóle miodzio
Co do środka to brakuje mi
tam jeszcze mieszka skórzanego, bo te oryginalne są obleśneA dziękuję
Co do lotki, mysłałem, dzwoniłem nawet bo znalazłem na aledrogo sedana z lotką na cześci ale chciał 100zł to podziękowałem.
Są mieszki skórzane do niego? Zaraz popatrzę bo myślałem, że nie ma -
A dziękuję
Co do lotki, mysłałem,
dzwoniłem nawet bo znalazłem na aledrogo sedana z lotką na cześci ale chciał 100zł
to podziękowałem.
Są mieszki skórzane do niego?
Zaraz popatrzę bo myślałem, że nie maJeden kolega z forum kiedyś produkował, pisałem do niego ale do dzisiaj się nie odezwał więc raczej już się tym nie zajmuje. Co do autka to super sedan wyszedł
-
Zawsze można na alledrogo poszukać jakiegoś uniwersalnego.
-
No to będziemy czegoś szukać Narazie czekamy na kiere narazie mam swoją troszkę krzywo zamontowaną więc czekamy na GTi
Dzięki za słowa uznania
-
Krzywo zamontowaną? A zbieżność w porządku, w zawieszeniu nic nie pogięte?
-
Ładnie sedanik wyszedł
Jakbym miał coś robic w swoim (taki sam kolor) to też poszedłbym w podobnym kierunku.Zapodaj fotki zegarów z bliska i zdjątko tego tłumika od Poldka (tak od dołu)
-
Ja bym tylko zostawił ten czarny pasek na zderzaku niepomalowany, jak w ori 1,6 było :))
-
Krzywo zamontowaną? A zbieżność w porządku, w zawieszeniu nic nie pogięte?
Ale o co chodzi ? Krzywo wsadziłem przy zmienianiu tarcz i nie chciało mi sie już poprawiać. Jak np napis SUZUKI na kierownicy powinien byc prosto jak koła są idealnie na wprost, to ten znaczek jest przechylony. Ale mówie nie chce mi sie już poprawiać, czekam na kierke GTi
Ładnie sedanik wyszedł
Jakbym miał coś robic w swoim
(taki sam kolor) to też poszedłbym w podobnym kierunku.
Zapodaj fotki zegarów z
bliska i zdjątko tego tłumika od Poldka (tak od dołu)Zegarów już wrzucam a tłumika narazie nie mam na kompie, zrobie i dorzuce. Oczywiście musiało się coś roz..bac i ułamałem szpilkę od temp. czego wynikiem już musi być wymiana zegarów
Wygląda tak:
-
Cacy są te białe zegary tylko jak one świecą na zielono w ciemności?
-
Cacy są te białe zegary
tylko jak one świecą na zielono w ciemności?A nie wiem jak świecą na zielono bo wybrałem kolor niebieski Nie jest to taki perfidny jak diody niebieskie tylko taki delikatny i jest ładnie. Zrobie foto to pokaże chociaż nie wiem czy zdjęcie odda rzeczywistość. Ale jak co to polecam niebieskie podświetlenie.
-
Oczywiście musiało się coś roz..bac i ułamałem
szpilkę od temp. czego wynikiem już musi być wymiana zegarówJakbyś przejeżdżał przez Katowice to mam ze 2 komplety zegarów na części...
-
Ale tarcza obrotomierza jest od wersji GTI