lusterko lewe swift 1.0 98 r
-
Teraz wiedzę że nie napisałem wcześniej. Adapter jest osadzony na wcisk. Nie trzeba demontować lusterka.
-
Teraz wiedzę
że nie napisałem wcześniej. Adapter jest osadzony na wcisk. Nie trzeba demontować
lusterka.Czyli jeśli mi same szkła w lusterkach latają to zapewne wyleciały z tych "zaczepów"?
-
Czyli jeśli mi same szkła w
lusterkach latają to zapewne wyleciały z tych "zaczepów"?Albo zaczep się urwał. Miałem tak przy elektrycznym jak na zdjęciu w MKIV.
-
Czyli jeśli mi same szkła w
lusterkach latają to zapewne wyleciały z tych "zaczepów"?A próbowałeś dokręcić te śrubki od doły lusterka? U mnie to pomogło i już nie lata tak jak wcześniej
-
A próbowałeś dokręcić te
śrubki od doły lusterka? U mnie to pomogło i już nie lata tak jak wcześniejNa 100% nie, bo znalazłby już przyczynę problemu, ale najwyraźniej teoretyk
-
Na 100% nie, bo znalazłby już
przyczynę problemu, ale najwyraźniej teoretykno nie próbowałem ;D jutro spróbuje
-
mam pytanie jeszcze z innej beczki... jakie sa dobre klocki chamulcowe pod system boscha( swift 1.0 - 98r.) dodam ze nie szaleje, glownie miasto i dojazdy... i czy starsze modele klockow tez mialy sygnalizacje zuzycia? i co z tarczami?
-
mam pytanie jeszcze z innej
beczki... jakie sa dobre klocki chamulcowe pod system boscha( swift 1.0 - 98r.) dodam ze nie
szaleje, glownie miasto i dojazdy... i czy starsze modele klockow tez mialy sygnalizacje
zuzycia? i co z tarczami?Nie chcę być niemiły ale... chyba trudno będzie Ci znaleźć klocki chamulcowe
-
Nie chcę być niemiły ale...
chyba trudno będzie Ci znaleźć klocki chamulcoweZapomniałeś dodać, że linki do tematów o klockach również.
Kiedy skończy zakładanie się po 100 razy tych samych zapytań ?? -
Kiedy skończy zakładanie się
po 100 razy tych samych zapytań ??W momencie,gdy źle założone tematy będą kasowane
-
W momencie,gdy źle założone
tematy będą kasowaneTo poleci 75% tematów
Forum przypomina hydepark, gdzie jest gospodarz i czemu nie pilnuje porządku ? -
To poleci 75% tematów
To 75 % userów będzie niezadowolonych
Forum przypomina hydepark,
gdzie jest gospodarz i czemu nie pilnuje porządku ?Gospodarzy jest kilku. Jesteś pewien, że lepiej by było, gdyby było tylko "sucho i na temat"?
Ale to rozmowa nie na ten kącik.
-
nio wlasnie przegladnalem kilka postow o klockach i tarczach,,, gdzie polowa odpowiedzi skupiala sie na zapytaniach jakiej firmy jest system hamulcowy, zamiast na rozwiazaniach,,, i tylko sobie zapamietalem ze napewno nie JC... poza tym wszyscy sie spierali ze w tym roczniku co ja mam nie napewno nie ma systemu Bosha i tarcze sa niewentylowane, a dziwnym trafem u mnie jest bosch i tarcze wentylowane... co do adminow to postarali sie zamknac wszystkie tematy dotyczace hamulcow, wiec chcialem cos przeszmuglowac przy okazji..
pozdrawiam i przepraszam zdenerwowanych uczestnikow forum, ze poruszylem temat hamulcy
-
Taaa...
No ja to założyłem klocki maff, nie są chyba najgorsze, ale rewelacyjne pewnie też nie. Słyszał ktoś o takich, jeździł? Kiedyś Koledzy chyba ferodo polecali... Jakie jeszcze dobre? Nie gniewać się, tylko pisać, niech się coś dzieje... To forum to ostatnio jedyna moja rozrywka jak przyjade z roboty , pewnie wielu kolegów też, więc im więcej do poczytania tym lepiej Poza tym ciekawe to jest, też się zastanawiałem jakie klocki założyć i nie miałem zielonego pojęcia, wziąłem to co sprzedawca polecił. Nie wiedziałem jeszcze o tym forum. No bo kompa jeszcze swojego nie miałem, to jak -
Taaa...
No ja to założyłem klocki
maff, nie są chyba najgorsze, ale rewelacyjne pewnie też nie. Słyszał ktoś o takich, jeździł?
Kiedyś Koledzy chyba ferodo polecali... Jakie jeszcze dobre? Nie gniewać się, tylko pisać,
niech się coś dzieje... To forum to ostatnio jedyna moja rozrywka jak przyjade z roboty ,
pewnie wielu kolegów też, więc im więcej do poczytania tym lepiej Poza tym ciekawe to
jest, też się zastanawiałem jakie klocki założyć i nie miałem zielonego pojęcia, wziąłem to co
sprzedawca polecił. Nie wiedziałem jeszcze o tym forum. No bo kompa jeszcze swojego nie
miałem, to jakZaraz będzie opr od kogoś albo m@rek zrobi porządek i z resztą słusznie bo po co o klockach w temacie o lusterku?
-
Zaraz będzie opr od kogoś
albo m@rek zrobi porządek i z resztą słusznie bo po co o klockach w temacie o lusterku?No w sumie racja...