stukajacy hydropopychacz gti mk2
-
ja mam je do kupienia za 50 zl szt.
a możesz załatwić większe ilości? w takich lub mniejszych cenach?
-
od reki za 52 zlote na dzien dzisiejszy... cena jest za sztuke w przypadku wiekszej ilosci moge sprobowac nizej...
-
Na pewno do GTi ? Sprawdz wymiary lepiej
Jak za 52 zł to tez bym wzial.
-
napewno do gti... zreszta dzis zamowilem 4 sztuki na jeden garnek, odrazu komplet uszceelaniaczy zaworowych i zimeringi na wszystkie trzy walki za wszystko cena jak dla mnie 250-260 zlotych... jezeli interesuja was to dajcie znac.
-
napewno do gti... zreszta
dzis zamowilem 4 sztuki na jeden garnek, odrazu komplet uszceelaniaczy zaworowych i zimeringi
na wszystkie trzy walki za wszystko cena jak dla mnie 250-260 zlotych... jezeli interesuja was
to dajcie znac.Jasne po świętach z pewnością się odezwę
-
Na pewno do GTi ? Sprawdz
wymiary lepiej
Jak za 52 zł to tez bym
wzial.tez bym to sprawdzil bo napewno nie sa do GTi
-
tez bym to sprawdzil bo
napewno nie sa do GTiMoje za 75 zł tez mialy niby nie byc do GTi, a jakos są
-
Moje za 75 zł tez mialy niby
nie byc do GTi, a jakos sąoj tam oj tam
ważne że sprężynki mają hehehe -
Wiec mam juz 4 hydropopychacze 16 uszczelniaczy zaworowych 3 simeringi na wszystkie wałki po swietach postaram sie wykroić godzinke na wymiane... cena za wszystko 250 plnow...
-
Na tej paczce pisze, że to popychacze do 1.0 i do 1.3. Jak to możliwe skoro w 1.0 jest inny wymiar popychacza niźli w Gti? Sam mierzyłem, to wiem. Jest 1,5 mm różnicy na wysokości.
-
kupione zostaly do gti zreszta napisane jest na pudelku g10g13g16... a jaka jest wysokosc tych w gti ? to zaraz zmierze .... srednica sie zgadza
-
26mm to wysokosc tych z GTi.
-
a mowilem ze nie beda do GTi
-
26mm to wysokosc tych z GTi.
O ile mnie pamięć nie myli to kilka lat wstecz była dyskusja na forum na temat wysokości szklanek w 1.0 i Gti. Z niej wynikało, że nie istotne jest 1,5mm różnicy w wysokości całej szklanki - ważna jest odległość od powierzchni styku gdzie dochodzi krzywka do miejsca gdzie przychodzi zawór Wtedy padło stwierdzenie, że te z 1.0 pasują do Gti. Tyle teori - w praktyce nie sprawdzałem
-
Tez z GTi pasuja jeszcze od jakiegos Subaru, gosc w sklepie mi mowil, ale nie pamietam
-
Są wyższe o 1,5 mm mierząc po zewnętrznej średnicy szklanki w stosunku do tych od 1.0 ale i ten środek popychaczy jest niestety na innej wysokości.
-
Właśnie w tym sęk - pisze że do 1.0 i do gti na Twoim pudełku. Natomiast nr seryjny części jest inny - sprawdzałem w ASO Suzuki. Średnice są takie same. Wysokości różne. Też chciałem sobie z 1.0 przypasować, ale nie dało się. Więc zregenerowałem stare i zmieniłem olej na innego rodzaju i teraz jest dobrze.
-
wiec jak ? zamawialem do Gti i mam do Gti...
o ile znam sie na suwmiarce to ma 26.3 srednica rowne 31 mm ... wiec jak niedowiarki?
-
ciesze się że będzie Ci do gti pasować. Natomiast do 1.0 by nie pasowało, a na pudełku pisze że jest do wszystkich
-
o ile znam sie na sufmiarce
a co to takiego ?
Bo ja znam tylko suwmiarkę