[GTi mk2] Przemask84 Projekt: Renowacja Swifta GTi rocznik 89`
-
tak to wyglądafajnie ;]]
ja mam bialy samochod, biale felgi i niebieskie nakretki
-
Dzisiaj Przemka Swift pod moja noga wyjezdzil drugie miejsce w w klasie w lokalnej pojezdzawce Przemek jak wroci to wrzuci foty i onboarda
-
Dzisiaj Przemka Swift pod moja noga wyjezdzil drugie miejsce w w klasie w lokalnej pojezdzawce Przemek jak wroci to wrzuci foty i onboarda
Gratki
-
Swojego oszczędza, a koledze auto katuje...
A teraz na poważnie - gratulacje z udanego startu
-
fajnie ;]]
ja mam bialy samochod, biale felgi i niebieskie nakretkiTobie wolno, jesteś hardcorem
-
Tobie wolno, jesteś hardcorem
i nie zapominaj o tym
-
Dlugo wyczekiwane, powszechnie podziwiane, absolutnie porzadane... White Rally Style Lans & Baunce Rims !
-
Dlugo wyczekiwane, powszechnie podziwiane, absolutnie porzadane... White Rally Style Lans & Baunce Rims !
hehe Ty to zawsze potrafisz fikuśnie pisać do rzeczy Krzychu hehe
lepiej powiedzta z którego jelcza te nakrętasy skołowaliście ?? :]
-
lepiej powiedzta z którego jelcza te nakrętasy skołowaliście ?? :]
Zender na Santockiej, 4,50 za sztuke, a sztuk jest 16 Beda jeszcze malowane na czerwono (chyba)
-
Zender na Santockiej, 4,50 za sztuke, a sztuk jest 16 Beda jeszcze malowane na czerwono (chyba)
taaaa no co Ty
-
Poproszę zdjęcie całego auta
-
Nie wiem czy moge Jak Przemek wyrazi zgode to wrzuce
-
Nie wiem czy moge Jak Przemek wyrazi zgode to wrzuce
Aż tak źle wyszło?
-
Aż tak źle wyszło?
Hehehe, nie, wyglada bardzo fajnie, ale jakby Przemek chcial to by sam wrzucil fotki, bo akurat dzisiaj robil zdjecia cyfrowka, a ja tylko komorka Ale jutro pewnie juz bedzie jakas szersza relacja, jak ogarniemy maly detal na 100%
-
Wątek trochę się zakurzył, więc czas go odświeżyć i opisać co zostało zmienione w aucie.
Przeszło miesiąc temu założyłem instalacje gazową II generacji na układzie Razmusa. Przejechałem na niej ponad tysiąc kilometrów. I jak do tej pory wszystko jest w porządku. Poza minimalnie odczuwalnym spadkiem mocy ale tylko na LPG. Do codziennego śmigania jak znalazł. I tak nie wiele aut jest w stanie mi podskoczyć. A kiedy w zasięgu wzroku pojawia się hunda. Magiczny guzior PETROL i ogień
Spalanie w mieście do 11 litrów gazu przy kręceniu silnika w zakresie od 3 do 5 tyś/o.
Trasa ok. 8 litrów przy prędkościach 110-150km/hKoszt tej przyjemności to 2500zł.
A tak to wygląda:
Czas trochę pociemniać a dokładniej szyby. Pod folię poszło 5 sztuk.
Tylnia – 20%
Tylnie boczne – 35%
Przednie boczne – 50%Koszt: 380zł
Moim zdaniem efekt piorunujący:
A w kieszeni zagościł pilot do centralki i alarmu
Koszt 600zł
W między czasie było zrobione też parę drobiazgów, typu brzęczyk informujący o zapalonych światłach przy uchylonych drzwiach.
Ostatnimi czasy sporo czasu zajęło mi i Krzyśkowi renowacja felg stalowych, o których było wcześniej. A tak to wygląda na aucie.
Wkrótce kolejne mody
-
Fajnie tylko GTI i gaz trochę szkoda.
Co do szyb to jak się nie mylę to przód można mieć max 30% przyciemniony :lizulizu: ale za to efekt jeszcze przy czerwonym aucie Super!
Ogólnie Super Bryka!! -
Mmmm czerwone GTi to jest to czarne też ma swoje uroki ale,czerwone ah ah a z przyciemnionymi szybami też fajnie wygląda
-
Mmmm czerwone GTi to jest to czarne też ma swoje uroki ale,czerwone ah ah a z przyciemnionymi szybami też fajnie wygląda
czar pryska, kiedy zaczyna lecieć zapach gazu z rury
-
A ja Przemka rozumiem, ceny benzyny znów szybują nie wiedzieć czemu, a nie oszukujmy się, LPG jest w tej sytuacji dobrym rozwiązaniem, żeby nie powiedzieć: jedynym ratunkiem. Jak się dużo jeździ zwraca się dość szybko, a czasem kasę, która normalnie byłaby przeznaczona na paliwo lepiej wydać na doprowadzanie autka do ideału. Gratuluję pięknego GTi:)
Pozdrawiam
-
Co do szyb to jak się nie mylę to przód można mieć max 30% przyciemniony :lizulizu: ale za to efekt jeszcze przy czerwonym aucie Super!
Ogólnie Super Bryka!!Zgadza się pierwsze zatrzymanie przez policje i dowodzik leci ale czego nie robi się dla pięknego wyglądu