[lotka] Montaż czyli manual ze zdjęciami
-
Czy ma ktoś jakiś sposób, jak odkleić lotkę? Taśma trzyma tak mocno, że boję się na siłę żeby
nie połamać, a muszę naprawić spryskiwacz.a na pewno srubki odkręciłeś?
-
Mam takie "drobne" pytanie...
Czy lotka z klapy od Gti-ka 93' pasuje do Mk5 01' na klapę tylną?Z góry dzięki za odpowiedź
-
Mam takie "drobne" pytanie...
Czy lotka z klapy od Gti-ka
93' pasuje do Mk5 01' na klapę tylną?
Z góry dzięki za odpowiedźZ 3D do 5d nie pasuje, bo jest inna klapa, z 3D do 3D tak.
Poza tym było to już wałkowane na forum, jest również manual montażu. -
Ok, dzięki.. Oczywiście z 3D do 3D bo taki posiadam. Wreszcie coś lepiej będzie z tyłu wyglądał
-
Ok, dzięki.. Oczywiście z 3D
do 3D bo taki posiadam. Wreszcie coś lepiej będzie z tyłu wyglądałWiesz, że będziesz musiał sobie zrobić dwie dziury w klapie ?
Poszukaj manuala, żebyś mógł się przygotować. -
A na kleju do szyb nie będzie trzymac?
-
A na kleju do szyb nie będzie
trzymac?A chcesz być pewny czy prawie pewny,że Ci nie odleci ta lotka? Zresztą montaż na śruby jest o niebo lepszy i prostszy/łatwiejszy niż babranie się z klejem
-
A gdzie jest ten Manual? Bo wpisywałem Spojler swift / Lotka swift i wyskakuje 88 stron
-
A gdzie jest ten Manual? Bo
wpisywałem Spojler swift / Lotka swift i wyskakuje 88 stronto wpisz "lotka" i na 1 stronie gdzieś na dole jest manual
-
A gdzie jest ten Manual? Bo
wpisywałem Spojler swift / Lotka swift i wyskakuje 88 stronOj, bida panie. Słabo szukałeś.
TUTAJ Lotka -
Dzięki jeszcze raz
-
I jeszcze jedna sprawa...
Właśnie tą lotke chcę kupic. Pisze coś tam o spryskiwaczu. Czy ta lotka go posiada?
http://moto.allegro.pl/item941646934_suzuki_swift_gti_lotka_tylna.html -
Jakbys sobie nie mogl poradzic to mam gdzies zdjecia, tamten serwer juz nieaktualny.
-
Nie,powinna mieć na ostatnim zdjęciu jeszcze taki przewodzik,tutaj go nie ma= nie ma spryskiwania
-
No to kicha W takim razie nie biorę... Trzeba czekac na inną okazje, chyba, że ma ktoś z was na sprzedaż taką częśc
-
No to kicha W
takim razie nie biorę... Trzeba czekac na inną okazje, chyba, że ma ktoś z was na sprzedaż
taką częścmusisz liczyć z 6/7dych za lotkę,a jak jest jakaś okazja to sam widzisz jak wygląda
-
Ja placilem chyba 90 zł za lotke i miala juz spryskiwacz i wezyk i byla w kolorze auta wiec odpadalo lakierowanie. Generalnie lota do SS to w sumie latwo dostepna rzecz, bo GS`ow troche bylo.
-
Na allegro jak na lekarstwo... Na lotkę chciałem przeznaczyc 60zeta z wysyłką, chyba coś znajdę
-
Na allegro jak na
lekarstwo... Na lotkę chciałem przeznaczyc 60zeta z wysyłką, chyba coś znajdęMoże kiedyś znajdziesz Ja dałem chyba z 6 dych + lakierowanie bo braliśmy klapę z Erde na spółę
edit: uderz do Luk'a dg,ma na zbyciu chyba czarną lotkę za 60zł,jak poszukasz na giełdzie to znajdziesz
-
Do trzydrzwiowych da się dostać, gorzej z 5d. Ja szukam już długi czas, kiedyś nawet kupiłem od 3d ale nie da się spasować, wyszłoby za duże rzeźbienie w g. Musiałem sprzedać na allegro. Miała takie wgłębienie na oryginalny sprysk, ten który jest w klapie, więc z tym nie było problemu! Ta którą znalazłeś nie ma tego? Jakby ktoś gdzieś zauważył do 5d to bardzo proszę dać znać. Na giełdzie już ogłaszałem.