[moje auto] VW Golf III by Przemo
-
No kółko ładne, ale aż kusi, żeby jeszcze o cal większe były
Te plastiki na progu to dałoby radę na czarno psiknąć?
-
No kółko ładne, ale
aż kusi, żeby jeszcze o cal większe byłyDokładnie o to samo mi chodzi, ale tak tak z daleka na niego dzisiaj popatrzyłem to moim nieobiektywnym zdaniem jest mega, fajnie wygląda siedzący i przyklejony pomimo tego, że kółko za małe i nawet fajnie delikatnie wystają
Te plastiki na
progu to dałoby radę na czarno psiknąć?To nie plastiki, to baran jest, nie wiem czemu taki ma odcień, poprzedni był całkowicie czarny. Na jesień albo latem i tak pójdzie na zrobienie tego błotnika i progu prawego więc powiem blacharzowi, żeby tym razem dał czysto czarnego barana
-
Rozklejasz lampy w
piekarniku, zdejmujesz szkła i malujesz wszystko oprócz odbłyśnika na czarno...Tak ja wiem. Ale zobacz jak zbudowana jest lampa ze Swifta w środku, przynajmniej w MK4. Tak jakby całość jest odbłyśnikiem
-
Tak ja wiem. Ale
zobacz jak zbudowana jest lampa ze Swifta w środku, przynajmniej w MK4. Tak jakby
całość jest odbłyśnikiemLikaon ma mk5 i jakoś przyciemnił - wystarczy troszkę czarnego i lampa całkiem inaczej wygląda
-
No ale on przecież zmienił lampy na chińczyki jak napisałem wyżej. Ma czarno, ale zaś narzeka że to ledwo świeci.
-
No ale on przecież
zmienił lampy na chińczyki jak napisałem wyżej. Ma czarno, ale zaś narzeka że to
ledwo świeci.Ale one w serii nie były czarne tylko miały same szkła clear...
A nie świecą bo to chinole i ich przyciemnienie za dużo nie pogorszyło
-
Ale one w serii nie
były czarne tylko miały same szkła clear...No przecież wiem, ale ich budowa umożliwia przyciemnienie, w przeciwieństwie do tych seryjnych . Tutaj musiałbyś odbłyśnik pomalować
-
Decyzja podjęta, obniżania dalej nie będzie w środę pojechałem kawałek za miasto w 4 osoby (z tyłu 2 dziewczyny) na odcinku 100 km, z 5 razy szły za mną iskry wczoraj taka sama ekipa, raz się zawiesiłem na przejeździe kolejowym chociaż to już mnie tak nie śmieszy...Także tak jak jest jest dobrze, później wrzuce foto tego co się dzieje pod spodem po moich glebowych eskapadach
-
Jak już Ty wymiękłeś to słabo...
Twardszy zawias trzeba . Zrób inne zdjęcia jak to z tym ustawieniem wygląda -
Jak już Ty
wymiękłeś to słabo...
Twardszy zawias
trzeba . Zrób inne zdjęcia jak to z tym ustawieniem wyglądaPanie ten zawias jest twardy, wczoraj w ciekawości chciałem sprawdzić czy go bujne próbowałem przodu, szarpiąc z boku, siadając w 3 osoby z tyłu na progu bagażnika i ni chu chusteczki a w wakacje chce z dziewczyną w góry jechać i mimo wszystko chciałbym jakoś po nich jeździć, a już jak pomyślę o trasie, koleinach i jeszcze niższym zawiasie to mnie trzęsie
Umyje parcha i coś cyknę
-
Ja z moim też już nic nie robię. Sprężyn niższych nie ma, gwintów też nie, a rzeźbić z gwintem od Corsy itd nie mam zamiaru. Skracać sprężyn tym bardziej.
-
Ja z moim też już
nic nie robię. Sprężyn niższych nie ma, gwintów też nie, a rzeźbić z gwintem od
Corsy itd nie mam zamiaru. Skracać sprężyn tym bardziej.Nooo co innego jak masz wszystko dedykowane a rzeźbić z gwintem tak jak Likaon, i z tego co pisał później nie da się ustawić geometrii to troche lipa
-
Wracałem ja sobie w poniedziałek do domu i takie coś mi się zrobiło na liczniku (chodzi o przebieg 213 tys. - zdjęcie robione gruchą od CB radia w trakcie jazdy więc jakość jest jaka jest )
Nie jestem przezorny, ale coś chyba jest w tej 13, wczoraj wracam od dziewczyny, godzina 0:30 po czym w samym środku centrum mnie zatrzymują na kontrole trzeźwości, niby już wziął dokumenty żeby spisać ale glebe dojrzał i zaczął pytać co jak gdzie, czy sprężyny nie cięte, potem czym światła malowane że ciemne (to mu powiedziałem już wkurzony, żeby do fabryki VW zadzwonił to mu może powiedzą) no i dopatrzył się bardziej widocznej kreski (chodzi o fakturę klosza, której zadaniem jest kierowanie światła) i uznał, że to pęknięty klosz chciał dowód zabrać, suma sumarum po 40 minutowym tłumaczeniu tłukowi od czego ta kreska i że klosz od wewnętrznej strony jest po prostu zakurzony uznał że mam rację A poniżej kilka fotek jak teraz auto wygląda, pomiędzy wahacz a glebe wchodzi ledwo paczka fajek (trzeba ją upychać żeby weszła )
-
Ładnie wygląda furka
Skąd oni teraz tych ludzi biorą do tej służby
Prewencja czy drogówka?
Prewencja może też zabrać DR?
-
Prewencja czy
drogówka?
Prewencja może też
zabrać DR?Właśnie najlepsze jest to, że drogówka, gościu miał chyba zły dzień czy coś bo jak mnie zatrzymał to na poboczu stała już jakaś babka corsą i czekała na kwit że jej zabiera DR i jak usłyszała, że się do mnie przypierdziela to sama podeszła i się go spytała czy dobrze widzi
-
Właśnie najlepsze
jest to, że drogówka, gościu miał chyba zły dzień czy coś bo jak mnie zatrzymał to
na poboczu stała już jakaś babka corsą i czekała na kwit że jej zabiera DR i jak
usłyszała, że się do mnie przypierdziela to sama podeszła i się go spytała czy
dobrze widziNowy szeryf w mieście
-
Nowy szeryf w
mieścieNo coś chyba tego pokroju, ale szukał jak dojrzał tylko tą glebe to wszystko przepatrzył, nawet czy z przodu czy to takie zaślepki czy halogeny takie ciemne, nawet na każdej jednej lampie sprawdzał homologację, pierwszy raz poczułem się "gnębiony" za tuning i pierwszy raz się spotkałem z sytuacją, że sprawdzają każdą lampę czy ma homologacje, a zawsze czytałem tylko o takich sytuacjach. Generalnie zawsze jak policjant dopatrzył glebę to się pytał czy nie za nisko itd ale raczej z ciekawości.
-
No coś chyba tego
pokroju, ale szukał jak dojrzał tylko tą glebe to wszystko przepatrzył, nawet czy z
przodu czy to takie zaślepki czy halogeny takie ciemne, nawet na każdej jednej
lampie sprawdzał homologację, pierwszy raz poczułem się "gnębiony" za tuning i
pierwszy raz się spotkałem z sytuacją, że sprawdzają każdą lampę czy ma homologacje,
a zawsze czytałem tylko o takich sytuacjach. Generalnie zawsze jak policjant
dopatrzył glebę to się pytał czy nie za nisko itd ale raczej z ciekawości.Służbista
Mi by dowodzik za fajerkę poleciał
-
No i jako, że mechanicy na urlopach są, a nie mogłem czekać do jutra rana z wymianą rolki napinacza i paska klinowego, wziąłem się i sam to dzisiaj wymieniłem. Dostęp jak do wszystkiego w moim 1.4 był genialnie prosty, a jak już rozkminiłem co i jak wymiana zajeła 15 min Wszystko przy przebiegu 216768 km, jeszcze tylko musze kupić olej i filtr i wymienić.
-
Wszystko przy przebiegu 216768 km
raczej przy stanie licznika 216768