Jakie nowe auto dla... teścia
-
Ok, temat poniekąd można uznać za nieaktualny.
Przez przypadek będąc w innych salonach podjechaliśmy do Forda i... tam już zostaliśmy.
Teść wybrał sobie Forda Fiestę 1.25 82KM Duratec z całkiem niezłym wyposażeniem, z wyprzedaży rocznika 2013.
Na razie wpłacił tylko zaliczkę, teraz będę poszukiwał opinii na temat tego auta czy rzeczywiście warto go brać - chyba że Wy macie z tym jakieś doświadczenie to chętnie poczytam
-
Teść wybrał sobie
Forda Fiestę 1.25 82KM Duratec z całkiem niezłym wyposażeniem, z wyprzedaży rocznika
2013.Podgrzewana przednia szyba?
Jeśli nie ja bym nie kupił. -
Podgrzewana
przednia szyba?
Jeśli nie ja bym
nie kupił.Koniecznie być musiała
To jest Fiesta Trend z pakietem Gold X, w tym klima manualna, radio z cd/mp3 i usb, pełne koło dojazdowe, centralna konsola z podłokietnikiem i małomęski lakier (ale to nie ja będę tym jeździł ).
-
No wiela to przindze?
-
No wiela to
przindze?Znaczy ile kosztuje?
45k zł.
-
Polecam sprawdzić
cenniki - nowa Octavia zaczyna się od 60k za golasa.
Nawet z upustem za
wyprzedaż rocznika 2013 nie będzie to pułap 40-45k.w TFSI jak najbardziej, ale na przełomie poprzedniego roku z MPI można było wyszarpać w ok 42tzł z wyprzedaży i tym się zasugerowałem a nie jestem na TOPie bo nie chodze po salonach
-
Znaczy ile
kosztuje?
45k zł.Wydaje mi się, że dobre auto za rozsądną cenę.
-
To jest Fiesta
Trend z pakietem Gold X, w tym klima manualna, radio z cd/mp3 i usb, pełne koło
dojazdowe, centralna konsola z podłokietnikiempełne koło dojazdowe - pisz że pełnowymiarowy zapas a nie
Co do samej Fiesty - jak zmienia średnio co 5-6 lat to czemu nie, szczególnie że będzie mieć ją od nowości.i małomęski lakier (ale to nie ja
będę tym jeździł ).ruszofa czy co
-
pełne koło
dojazdowe - pisz że pełnowymiarowy zapas a nie
Co do samej Fiesty- jak zmienia średnio co 5-6 lat to czemu nie, szczególnie że będzie mieć ją od
nowości.
ruszofa czy co
Kolor "hot magenta" wygląda tak:
- jak zmienia średnio co 5-6 lat to czemu nie, szczególnie że będzie mieć ją od
-
Jaki on mało męski... Co ja mam powiedzieć
-
Jaki on mało
męski... Co ja mam powiedziećTy masz landryna edyszyn
-
a szkodliwy jest - jak 99% oparów płonącego samochodu
Te 99% oparów nie ma tak przyjemnych właściwości, jak np. zdolność do rozpuszczenia szkła, czy też 100% śmiertelność osób narażonych na kontakt z nimi.
No i kolejna sprawa - R1234yf jest praktycznie niedostępny - mało który warsztat (łącznie z ASO) ma urządzenie i czynnik, więc potencjalnie każda awaria układu klimatyzacji = duży kłopot z naprawą (nawet serwisować tego praktycznie nie ma gdzie).