Autko dla dziewczyny .
-
mi sie każde autko
podobaTo kup jej Wartburga, bo niczym jej nie dogodzisz...
-
w tamtym roku byłem o włos od kupna wartburga polo , piękna ta bestia .
-
Oddaj jej swojego Swifta i tak miałeś go sprzedawać
-
Polo poszukaj
-
Swifcior jest jak wino , z czasem coraz lepszy ,i coraz bardziej go doceniam ,dopóki nie znajde autka dla narzeczonej ,będzie czasem jeździła swiftrem
-
-Polo poszukaj zlosniki
autka mniej-więcej wiem jakiego szukać,chodzi bardziej mnie chodzi o jakieś okazje ,albo cos ciekawego co może ktoś gdzieś dojrzał na ulicy albo w necie
-
Może Toyota Starlet?
-
Brzydka !
ten mi sie podoba ,ale na tym koniec -
Swifcior jest jak
wino , z czasem coraz lepszy ,i coraz bardziej go doceniam ,dopóki nie znajde autka
dla narzeczonej ,będzie czasem jeździła swiftremNo to może się wciągnie i będzie chciała jakąś 3 drzwiową litrówkę?
3 D ładniejsze od sedana
Tym korzystniej dla Ciebie, bo sporo Swiftów sprowadzonych z DE jest w Twoich okolicach
-
Jeździłbym
Za tą cenę fajna, nawet z silnikiem 60 KM, bo mam nadzieję, że to nie wersja 45 KM
-
Sam chce ja kupic, jako zastepcca swiifta,bo nie wiem kiedy calkiem stanie.Na razie odpukac
-
bo nie wiem kiedy calkiem stanie
Jak to powiedział właściciel warsztatu do którego jeżdżę ze swoim: "Ważne, że jeszcze staje!"
P.S. Skoro dziewczyna nie chce Suzuki to trzeba ją zmienić!
-
Predzej suzuki stanie ,a dzziewczyna bedzie ta sama
-
Sam chce ja kupic,
jako zastepcca swiifta,bo nie wiem kiedy calkiem stanie.Na razie odpukacBierz tę Corsę, za 2500 zł ze skórzaną tapicerką to nawet z dziurawą podłogą warto
Podoba mnie się ten egzemplarz
-
jak do stycznia będzie aktualna ,to pewnie ją wezmę
o ile nie będą zjedzone tylne kielichy i progi. -
P.S. Skoro
dziewczyna nie chce Suzuki to trzeba ją zmienić!Sam miałem pisać aby spadała na drzewo
Nie no żart -
Kiepski temat do zartow
-
Będzie chyba sedan mk4 ;)seledynowy.
tylko nie wiem jaki to silnik ,jest 1.3 pokrywa alu ,i jakiś szeroki , pewnie to 16v
klik -
Niestety,albo stety - to zwykły 1,3 68KM - przynajmniej instalacja LPG prostsza:) 1,3 16V ma filtr powietrza jak w GTI i nie ma klasycznego rozdzielacza zapłonu. Ale autko wygląda fajnie - szkoda że golas - z tego co widzę to chyba tylko wspomaganie jest i elektryczne przednie szyby...
-
"Clar" schodzi z dachu i nie ma z tyłu klamki