Którego mocnego kombiaka byście wybrali i dlaczego ?
-
a myślałeś o maździe 6 2,3 turbo 4x4??
2.3 Turbo to ma tylko MPS i dodatkowo wtrysk bezpośredni czyli odpada.
Ja myślę o wolnossącej 2.3 z wtryskiem wielopunktowym. 4x4 niestety wszystkie chyba były w automacie a i nie wiem czy one z USA nie są ściągane...
-
- w Warszawie jest
chyba na 1 miejscu najchętniej kradzionych samochodów - ze względu na
wiek bardzo ciężko wykupic na to będzie AC, co przy tym jak kradzony jest ten model
wydaje się koniecznoscią
W Warcie masz AC bez limitu wieku, bez problemu u nich wykupiłem AC na Swifta czy teraz na Golfa, chociaż oczywiście kosztuje to powiedzmy delikatnie chore pieniądze..
- w Warszawie jest
-
W Warcie masz AC
bez limitu wieku, bez problemu u nich wykupiłem AC na Swifta czy teraz na Golfa,
chociaż oczywiście kosztuje to powiedzmy delikatnie chore pieniądze..A no właśnie i w tym problem...
-
A no właśnie i w
tym problem...nie ma nic za darmo, niestety
-
W Warcie masz AC
bez limitu wieku, bez problemu u nich wykupiłem AC na Swifta czy teraz na Golfa,
chociaż oczywiście kosztuje to powiedzmy delikatnie chore pieniądze..Coś nowego? Bo w listopadzie bodajże jeszcze agent twierdził,że tylko do 12 albo 13letnich aut można wykupić AC... ale,że mam kontynuacje to mnie to wsio ryba
-
Coś nowego? Bo w
listopadzie bodajże jeszcze agent twierdził,że tylko do 12 albo 13letnich aut można
wykupić AC... ale,że mam kontynuacje to mnie to wsio rybaNie wiem dlaczego tak, ja u swoje agenta bez problemu ubezpieczałem wówczas 15 letniego swifta, tak samo jak i teraz 16 letniego golfa
-
Nie wiem dlaczego
tak, ja u swoje agenta bez problemu ubezpieczałem wówczas 15 letniego swifta, tak
samo jak i teraz 16 letniego golfaA ile płacisz za cały pakiet?
-
A ile płacisz za
cały pakiet?Teraz nie płace bo uznałem, że to przegięcie za golfa chyba chcieli 1400 czy 1500 za swifta płaciłem, coś ok 1100 przy 50% zniżki, a Ciebie ile podsumowali za Astre?
-
Teraz nie płace bo
uznałem, że to przegięcie za golfa chyba chcieli 1400 czy 1500 za swifta płaciłem,
coś ok 1100 przy 50% zniżki, a Ciebie ile podsumowali za Astre?To policz ile by chcieli za samochód kilkakrotnie droższy...
-
Teraz nie płace bo
uznałem, że to przegięcie za golfa chyba chcieli 1400 czy 1500 za swifta płaciłem,
coś ok 1100 przy 50% zniżki, a Ciebie ile podsumowali za Astre?coś 1200 przy 60% bodajże w tym jakieś ubezp od szyb,że w razie wybicia nie lecą mi zniżki i jakieś tam inne szmery bajery
-
To policz ile by
chcieli za samochód kilkakrotnie droższy...Ojcu za Xsare Picasso wartą 20 pare tyś zaproponowali 1700 albo 1800, zniżki te same, więc myślę, że aż takiej tragedii byś nie miał. Tak czy inaczej jeśli kupisz auto do 25 tys, nieważne czy to będzie audi, mitusbishi, czy subarak liczyłbym się na Twoim miejscu z takim kosztem ubezpieczenia
-
Moze minicasco w link4 jako dodatek do OC? Minicasco jest od kradziezy i pozaru, wychodzi doplata do normalnego oc w okolicach 100zl gdzie samo oc kosztuje 560 dla e-klasy `98 czyli to samo co A6 C5. To jest dobra opcja, jak masz znizki to powinienes sie zmiescic w tysiaku nawet z szybami w przypadku takiego A6. I spisz spokojnie.
-
OK, pogadaliśmy o ubezpieczeniach to wracajmy do tematu samochodów
-
Wydaje się całkiem
OK,
który w Audi był bardzo drogą w naprawie porażką- w Warszawie jest
chyba na 1 miejscu najchętniej kradzionych samochodów - ze względu na
wiek bardzo ciężko wykupic na to będzie AC, co przy tym jak kradzony jest ten model
wydaje się koniecznoscią
kumam
- w Warszawie jest
-
Już Ci to raz pisałem. Ten silnik nie daje jakiś odczuwalnie lepszych osiągów od 2.0 (O ile pamiętam różnica wynosi 0,6s do setki na korzyść 2.3) Na dodatek ma dość negatywne opinie. Jest ich stosunkowo mało, a odsetek takich opinii jest spory. Zauważ, że mazdy z tym silnikiem są przeważnie najtańsze w swoim modelu. M6 mają niestety problemy z rdzą. Dopiero po lifcie ten problem nieco zaniknął. Zapraszam na nasze forum i stronę mazdaspeed.pl jeżeli jesteś zainteresowany nadal Mazdą. Jestem ogromnym fanem tej marki, ale wiem, że Mazda ma wady i że są też lepsze samochody
-
Zapraszam na nasze
forum i stronę mazdaspeed.pl jeżeli jesteś zainteresowany nadal Mazdą. Jestem
ogromnym fanem tej marki, ale wiem, że Mazda ma wady i że są też lepsze samochodyJa jestem na MazdaSpeed i nawet na spocie Warszawskim ostatnio byłem
-
A kontaktowałeś się z tym kolesiem z Czapli http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-idealny-w-kazdym-calu-avance-C23559830.html ?
może on będzie miał coś ciekawego.
-
A kontaktowałeś się
z tym kolesiem z Czapli
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-idealny-w-kazdym-calu-avance-C23559830.html ?
może on będzie miał
coś ciekawego.Nie, ale na bieżąco obserwuję co sie pojawia na aukcjach - z Czapli też ale ostatnie nie mieli żadnego kombiaka który by mi pasował.
Z Galantów to po 2000r (z dużymi hamulcami) najchętniej wersję Elegance czarną z czarną skórą i szyberdachem - oczywiście tylko i wyłącznie V6 -
Skontaktuj sie z nim i przekaz czego potrzebujesz to może Ci coś znajdzie
-
Skontaktuj sie z nim i przekaz czego potrzebujesz to może Ci coś znajdzie
Napisałem