Którego mocnego kombiaka byście wybrali i dlaczego ?
-
Panie, a gdzie Ty
tam masz turbinę? Toż to wolnossak przecież jest
2.3 turbo z
bezpośrednim wtryskiem to ma MPS co ma 260 koni
Coś ten znajomy Cię
wkręca albo myśli o silniku diesla 2.2Fakt, mój błąd zasugerowałem się,że jak 2.3 to tylko z turbo
-
Nie ma to jak merytoryczna odpowiedz. Miales wogole kiedykolwiek Audi? Ukradli Ci? Moze znajomemu? 7 lat byly w domu Audi, zarowno A6 i A4, normalnie parkowalismy pod marketami, pod domem, na wakacjach, w miescie. Temat skradzione na gigantycznym A4 klubie z ostatnich bodajze 6 lat ma tylko kilka A4 B5 i to wszystkie diesle. B5 jest obecnie warte 5-6 tys za przedlifty z benzynami, A6 C5 od 12 tys. To sa juz taniutkie samochody, ktorych jest pelno na kazdym kroku.
-
i taniej eksploatacji oraz współpracy tej jednostki z instalacją LPG
I suma summarum z róznych powodów biorę pod uwage 3 samochody które wymieniłem wcześniej i tego się trzymajny
Jeden dziś ojciec z bratem oglądali a w tygodniu ja go pojadę obejrzeć - kto wie - może to będzie ten - mi się podoba i narzeczona też została przekonana
Powiem tylko, że będzie to japończyk
-
Nie ma to jak
merytoryczna odpowiedz.
To sa juz taniutkie
samochody, ktorych jest pelno na kazdym kroku.ktore sa w czolowce aut "znikajacych" z ulic
serio, sprawdz co sie kradnie w polsce
-
ktore sa w
czolowce aut "znikajacych" z ulic
serio, sprawdz co
sie kradnie w polsceAle to tylko statystyka. Kradnie się najwięcej tych aut, których jest najwięcej. Dla czego w statystykach nie ma Bentlejów, Jaguarów, Porsche?
-
Statystycznie wychodzac z psem na spacer mamy oboje po 3 nogi.
W statystykach A4, A6 czy Golfow jest duzo, bo nie ma rozbicia na poszczegolne generacje, i tak do worka o nazwie A4 wrzucaja zarowno B5 jak i B6, B7, B8. Golfa tak samo I,II,III,IV,V,VI wszystko sie nazywa Golf i jezdzi tego co wszystkich japonskich kompaktow razem wzietych i przemnozonych razy 3.
-
Ale to tylko
statystyka. Kradnie się najwięcej tych aut, których jest najwięcej.oczywiscie dodatkowo te starsze auta znikaja rownie czesto ( dawcy organow)
Dla czego w
statystykach nie ma Bentlejów, Jaguarów, Porsche?zgaduje ze i te auta mozna znalezc wsrod kradzionych
-
Budżet na zakup
samochodu okł 25tys. zł
Silnik do
zamontowania LPG sekwencyjnego - te się nadająjedno pytanie
dlaczemu w tym zestawieniu nie ma e39? przyklad
-
jedno pytanie
dlaczemu w tym zestawieniu nie ma e39? przykladDlatego, że tydzień temu oglądałem dokładnie taki ale 530tds mtygrysa i samochód ogólnie spoko ale to nie dla mnie
-
3.0d, tds to stary kibel 2.5l sprzed 20 lat
A tak wogole to po co Ci kombi jak jestes mlodym kawalerem?
-
3.0d, tds to stary kibel 2.5l sprzed 20 lat
A tak wogole to po co Ci kombi jak jestes mlodym kawalerem?Młodym w sensie prawie 29 letnim z narzeczoną i ślubem w przyszłym roku
Czasami chce pojechać w trasę i zabrać parę rzeczy np teraz na narty by się przydał kombiak w LPG, w lipcu jadę na Węgry na seminarium Real Wing Tsun, przy okazji może zachacze o Chorwację itd itpSwift po moich modach w bagażniku ma rozpórkę, skrzynię basową ze wzmacniaczem i kilka pierdół w tym narzędzi więc nie jest zbyt pakowny W trasę torby z ubraniami zawsze na tylnej kanapie jeżdżą
Swift jest super do miasta na codzień ale na dłuższe wyprawy juz gorzej (chociaż byłem nim w Chorwacji ale to było jeszcze na LPG ) -
Dlatego, że tydzień
temu oglądałem dokładnie taki ale 530tds mtygrysa i samochód ogólnie spoko ale to
nie dla mniejakbycito
miales okazje pojezdzic ? albo inaczej miales okazje pojezdzic BMW z 2.8 pod maska?
\oczywiscie wiem ze 2.8 w ciezkiej e39 bedzie troszeczke mniej zwawy od e46 z 2.8
ale czasami dosiadam e46 i kurde za kazdym razem nie mam ochoty oddawac
-
oczywiscie wiem
ze 2.8 w ciezkiej e39 bedzie troszeczke mniej zwawy od e46 z 2.8
ale czasami
dosiadam e46 i kurde za kazdym razem nie mam ochoty oddawacM52B28 nawet w ciężkim e39 daje sporą frajdę, ma bardzo dużo niutona więc się nie dziwię Ja mam M50B20 (2.0 150hp bez Vanosa) sprzezonego z automatem 5 biegowym i mimo, ze e34 tez wazy prawie 1.5 tony to mam identyczne odczucia, zupelnie inaczej sie prowadzi niz przod naped, a jak spadl snieg to banan non stop na twarzy BMW maja w sobie to cos, sa robione zeby kierowca mial wlasnie takie odczucia jak my mamy mlodsze A4 dawalo duzo, duzo, duzo mniej przyjemnosci.
No fakt, jak slub i prawie 30stka na karku, to i pewnie potomek w najblizszych latach
-
I suma summarum z róznych powodów biorę pod uwage 3 samochody które wymieniłem wcześniej i tego się trzymajny
Ja tam do tematu podejdę zupełnie inaczej.
Mam Stilo 1.9 MultiJet 140KM 305Nm.
Gnałem w zeszłym roku z Łodzi do domu, za Mazdą 6 w kombiku (podwójny wydech). Pomimo pokaźnej stadniny i pół tuzina biegów przy prędkościach rzędu 110-140 cholera miała niesamowite odejście
Kilka dni temu chciałem utemperować gościa w Legacy, zanim mi się na światłach włączyła turbina to gość wyskoczył przede mnie i był już dobre 30m z przodu.
Tak więc z punktu widzenia her klekota każde z wymienionych ma pazur i jest czym pojeździć. -
No fakt, jak slub i
prawie 30stka na karku, to i pewnie potomek w najblizszych latach
A cos takiego?Legacy akurat brałem pod uwagę ale ogólnie trochę drogi no i napędu na 4 koła nie potrzebuję - to tylko większe wydatki a użyję go może raz na rok (chociaż czasami jak jadę porobić zdjęcia na górkę dla spotterów przy lotnisku koło straży pożarnej to 4x4 by się tam przydało jak jest mokro
-
to jak poruszamy temat innych propozycji to pomyśl o V70 z silnikiem 2,4T
V40 z 2,0T ,pięknie sie oba zbierają w pełnym zakresie obrotów i z LPG to śmiga aż miło no i nie pożera za wiele jak na tą masę -
to jak poruszamy
temat innych propozycji to pomyśl o V70 z silnikiem 2,4T
V40 z 2,0T ,pięknie
sie oba zbierają w pełnym zakresie obrotów i z LPG to śmiga aż miło no i nie pożera
za wiele jak na tą masęJeździłem tym a nawet znajomy ode mnie 10minut temu wyjechał takim V40 T4 - nie jest zły ale wole Japończyki
-
Jeździłem tym a
nawet znajomy ode mnie 10minut temu wyjechał takim V40 T4 - nie jest zły ale wole
Japończykino przecie to jest Mitsubishi Carisma
-
no przecie to jest Mitsubishi Carisma
No proszę a ja chce Galanta a nie Carismę
-
Dokladnie, Volvo i Carisma to ta sama fabryka w... Holandii