Jestem motocyklistą
-
Szanowne grono!
Niniejszym informuję, że dołączyłem do grona motocyklistów RP.
Oto moja Virażka:Edit:
Wlepię kilka z nowej sesji:
To ja i mój motór
A tu jeszcze kilka:
I odbłysk w chromie
-
Gratuluję
Ładny sprzęt
Ja ubiegłej jesieni zrobiłem prawko, a teraz rozglądam się za Hornetem 600 -
Gratulacje
A gdzie Komarek? -
Nooo, troszkę urósł gad!
Opił się mojej krwi i urósłA w sumie Gdybym kupił złoma i go odrestaurował to pewnie wyszło by cenowo podobnie. A w czoperkach zawsze byłem zakochany
-
gratulacje.
p.s - popraw tytuł. Jesteś motocyklistą a nie motocyklistom.
-
Witam w gronie motocyklistów Musisz trochę ogarnąć ten świat, bo rządzi się innymi prawami, jak świat "puszek" (głównie na drodze- ale to sam zobaczysz :]). Parę lat już motocyklem jeżdzę i w naszych warunkach (drogi, kultura jazdy) nie jest łatwo, ale frajda jest i tak
-
gratulacje.
p.s - popraw tytuł.
Jesteś motocyklistą a nie motocyklistom.Nie poprawię. Efekt zamierzony
-
Witam w gronie
motocyklistów Musisz trochę ogarnąć ten świat, bo rządzi się innymi prawami, jak
świat "puszek" (głównie na drodze- ale to sam zobaczysz :]). Parę lat już motocyklem
jeżdzę i w naszych warunkach (drogi, kultura jazdy) nie jest łatwo, ale frajda jest
i takTemat nie jest mi obcy.
Będąc funkcjonariuszem "drogówki" ładnych parę lat śmigałem na MZ-kach jednak od około 15 lat motocykle jedynie oglądałem
Wczoraj, po 15 latach przejechałem kilka kilometrów (z miejsca zakupu do domu) i japa mi się cieszy do dziś -
Furacz, nie zła maszyna
-
No to teraz pozostaje mi zaprosić na coroczny zlot do Leska chyba byłbyś jednym z tych którzy przebyli najdłuższą drogę, ale fakt faktem, ludzie zjeżdżają się z całej Polski:)
Oby służyła maszyna długo i bezpiecznie -
No to teraz
pozostaje mi zaprosić na coroczny zlot do Leska chyba byłbyś jednym z tych którzy
przebyli najdłuższą drogę, ale fakt faktem, ludzie zjeżdżają się z całej Polski:)Zloty miłośników Virago odbywają się w Zdworzu. Nawet nie wiem gdzie to jest
Oby służyła maszyna
długo i bezpiecznie -
Gratuluję pięknej maszyny.
Też czasami mnie nachodzi na takie cudo ale żona dzieciaki....
-
duży zlot moto masz w maju w Łagowie
Witam w gronie 2oo, ja w tym roku zaczynam 3 sezon
-
Szanowne grono!
Niniejszym
informuję, że dołączyłem do grona motocyklistów RP.Rasowo wygląda. Gratulacje.
Testament spisany? -
Znajoma takowym motorem jeździła, była bardzo zadowolona
-
Gratuluję
Ładny sprzętJa ubiegłej jesieni
zrobiłem prawko, a teraz rozglądam się za Hornetem 600lepiej coś z owiewką kup
-
Znajoma takowym
motorem jeździła, była bardzo zadowolonaKobieta? No, no...
-
Kobieta? No, no...
No ja swojego też kupiłem od dziewczyny
-
Ładniutki! Podobają mi się motorki w tym klimacie. Przejeżdżasz przez jakąś miejscowość. Ludzie słyszą charakterystyczny glang silnika i oglądają się skąd pochodzi a Ty majestatycznie przejeżdżasz obok błyskając chromem.
Może kiedyś też się skuszę na coś takiego.
-
Ładniutki!
Podobają mi się motorki w tym klimacie. Przejeżdżasz przez jakąś miejscowość. Ludzie
słyszą charakterystyczny glang silnika i oglądają się skąd pochodzi a Ty
majestatycznie przejeżdżasz obok błyskając chromem.
Może kiedyś też się
skuszę na coś takiego.Jak w trasie widzę coś takiego (jadąc samochodem oczywiście), to mówię do żony: "patrz-anioły piekieł"