Jestem motocyklistą
-
A tak zapytam, jak
ogólnie Virażka się sprawuje? Zadowolony jesteś z zakupu? Domyślam się, że tak a
pytam, bo być może będzie u znajomego znajomego do sprzedania Oczywiście
finansowo nie wiem czy wydolę, ale... kto wieNooo, piękny motór. Oczywiście jak dla mnie. Mechanicznie bez problemów, pali malutko (3,0 - 3,5l/100). Przejeździłem cały sezon jedynie zmieniając olej i wlewając paliwo. Oczywiście są też typowe wymiany. Ja zmieniłem zestaw napędowy (łańcuch i zębatki) oraz opony. Ale to w każdym motórze trzeba zmieniać. Ja za swoją Virażkę dałem 4400PLN.
-
Nooo, piękny motór.
Oczywiście jak dla mnie. Mechanicznie bez problemów, pali malutko (3,0 - 3,5l/100).
Przejeździłem cały sezon jedynie zmieniając olej i wlewając paliwo. Oczywiście są
też typowe wymiany. Ja zmieniłem zestaw napędowy (łańcuch i zębatki) oraz opony. Ale
to w każdym motórze trzeba zmieniać. Ja za swoją Virażkę dałem 4400PLN.Z typowych wymian to wiadomo, jak z każdą maszyną, trzeba dbać Wiem, że ma być za ok 3500 zł i to jest chyba 535 z roku '89. Jest to ten model już z dużym zbiornikiem paliwa, bo z tego co się orientuję (a mogę się mylić) to wcześniej były z takim mniejszym jeszcze.
Powiem, że chętnie bym to to przygarnął, też mi się coraz bardziej podoba -
Z typowych wymian
to wiadomo, jak z każdą maszyną, trzeba dbać Wiem, że ma być za ok 3500 zł i to
jest chyba 535 z roku '89. Jest to ten model już z dużym zbiornikiem paliwa, bo z
tego co się orientuję (a mogę się mylić) to wcześniej były z takim mniejszym
jeszcze.
Powiem, że chętnie
bym to to przygarnął, też mi się coraz bardziej podobaO ile pamiętam, to XV535 mają dwa zbiorniki. Ale Zapraszam na forum Virago A ło i wszystkiego się dowiesz. Virago to naprawdę wdzięczna maszyna
-
O ile pamiętam, to
XV535 mają dwa zbiorniki. Ale Zapraszam na forum Virago
A ło i wszystkiego się dowiesz. Virago
to naprawdę wdzięczna maszynaDzięki Na pewno przestudiuję w wolnym czasie
-
Co wy na to? Warto?
wiadro koło gliwic
Dodam, że stopka jest mocno przetarta (ale to też może świadczyć o masie motorka i kłopotach z manewrowaniem na postoju). Blok silnika jest z jakiegoś powodu pomalowany srebrzanką i wymienione jest siedzisko. Jak się trochę poprawi pogoda to mam zamiar skoczyć na hamownie i kontrole ramy.
Proszę o opinie. -
A kiedy koniec zimy, słyszał kto co ? Bo mój savage przechodzi pewien upgrade i nie mogę się doczekać kiedy wyjadę na ulice...
-
Dziś pierwsze odpalenie... Z 650, pojemność wzrosła do 700 :] Teraz dotarcie ok 1000 km... wiosnyyyy
-
Małe update mojej maszynki
-
Ślicznie
A kiedy ruszasz? Ciepło się robi, można by śmigać -
Ślicznie
A kiedy ruszasz?
Ciepło się robi, można by śmigaćDzięki
Czekam na cieplejsze dni. Chociaż 10 na plusie i słońce. To ma mi sprawiać w końcu przyjemność
-
A ja zmodernizowałem siodło. Nieznacznie ale... tak będzie wyglądać.
-
Qrna! Pogoda ładna, za oknem śmigają motórzyści a mój motór jeszcze nie gotowy
-
Qrna! Pogoda ładna,
za oknem śmigają motórzyści a mój motór jeszcze nie gotowyDzisiaj przy przejechanych przeze mnie ok 270 kilometrach autem mijanych po drodze 4 motocyklistów, sezon się zaczyna albo dla nie których w ogóle się nie kończył
-
Piaggio czeka na nowy zaworek iglicowy i czujnik temperatury
Ale za to udało mi się upolować w dobrej cenie kawałek historii -
Wow! Piękna sprawa
A dojdziesz z "tym" do ładu? -
sholek nie da rady???
-
Jeździta już motórami chłopy?
-
Jutro odpalam, zrobię mały lans aby zagrzać olej, szybka wymiana i sprzęt gotowy do sezonu.
No i już chyba na stałe zacznę jeździć -
Jutro odpalam,
zrobię mały lans aby zagrzać olej, szybka wymiana i sprzęt gotowy do sezonu.
No i już chyba na
stałe zacznę jeździćCiepełko się robi, szkoda trzymać moto w garażu
Tylko szkoda, że już w tym sezonie tylu motórzystów zginęło
-
Ciepełko się robi,
szkoda trzymać moto w garażu
Tylko szkoda, że
już w tym sezonie tylu motórzystów zginęłoCóż...c'est la view