Co polecacie do 45 tys. zł?
-
namów tatę na SX4
sedan fajna jest wersja z USA z 2.0sx4 to pomylka nito male ni duze ni terenowe
-
sx4 to pomylka
nito male ni duze ni terenowejeździłem,całkiem przyjemne autko po co np jest Panda 4x4? też to ma wspólnego z terenówka tyle co wcale...
-
sx4 to pomylka
nito male ni duze ni terenowejeździł, że tak marudzi poza tym pisałem o sedanie nie o hatchu
-
Powiem tak...o gustach się nie dyskutuje
-
To proszę mi tutaj nie robić insynuacji, że jak nie wybieram koreańca to już jest zastaw się a pokaż się przed sąsiadem Bo Octavią czy tam Astrą to ciężko przyszpanować
-
No to ja będę
następny w tematach cyklicznych Autko będzie kupowane wiosną, najlepiej jak
najświeższe,czyli 2 latek to jest taki max. Poszukiwana jest benzyna z racji tego,że
będzie śmigał po mieście,raz na jakiś czas weekend za miastem no i wakacje 2 razy do
roku Francuzy,i Włoszczyzna odpada na początku... Budżet to tak okolice 45 tysiBrane są pod uwagę:
- Skoda Octavia II
1.2 TSI - Volvo S40
- Astra III
- Vectra C
- Mazda 3 sedan
- Lancer sedan (?)
Wszystkie sugestie
i opinie mile widziane
Coś takiego: http://otomoto.pl/mazda-3-2-3-160-km-skory-automat-C15801435.html
Lub 2.0 150KM... - Skoda Octavia II
-
Mazda fajna ale nigdy w życiu auta ściąganego z USA
Pomijając legendy
-
Mazda fajna ale
nigdy w życiu auta ściąganego z USA
Pomijając legendyWięc mozna poszukać wspomniane przeze mnie 2.0 z PL, lub z EU..
-
W carfaxie sprawdzisz co to za auto, ile mil przebiegu, ilu wlascicieli, jaki status samochodu (pokradziezowy, popowodziowy, powypadkowy, wszystko ok), nawet foto jest Ale 90% to kicha, bo tylko takie sie oplaca ciagnac.
-
kupić coś co się będzie podobało i mieć jakąś tam świadomość niezawodności niż
zgodnie z powiedzeniem kupić i wydu***jeżeli chodzi o niezawodność to kia bije i astrę i skodę...