Wyciek paliwa
-
No wiem, coś ta moja favcia nie sprawuje się jak należy ;(
Właśnie zauważyłęm wyciek benzyny. Przypominam, że jeździ na gazie, a wyciek ma miejsce na przewodzie, gdzie założone jest zamknięcie dla benzyny (taka niebieska puszka). Smierdzi okropnie, a wycieka najwięcej jak przegazuję. Wycieka w dwóch miejscach - przed tym zaworkiem oraz przed gaźnikiem (jeśli dobrze to nazwałem). Mokre są przewody!!! Mam owinięte je jakimś materiałem, więc benzyna nie kapie tylko zmacza te przewody. Wszystko dzieje się na gazie. Proszę o wyrozumiałość dla mnie, gdyż nie jestem specjalistą w tej dziedzinie. -
No wiem, coś ta moja favcia nie sprawuje się jak należy ;(
Właśnie zauważyłęm wyciek benzyny. Przypominam, że jeździ na gazie, a wyciek ma miejsce na
przewodzie, gdzie założone jest zamknięcie dla benzyny (taka niebieska puszka). Smierdzi
okropnie, a wycieka najwięcej jak przegazuję. Wycieka w dwóch miejscach - przed tym
zaworkiem oraz przed gaźnikiem (jeśli dobrze to nazwałem). Mokre są przewody!!! Mam
owinięte je jakimś materiałem, więc benzyna nie kapie tylko zmacza te przewody. Wszystko
dzieje się na gazie. Proszę o wyrozumiałość dla mnie, gdyż nie jestem specjalistą w tej
dziedzinie.wymień przewód ????
w sumie to jaki masz z tym problem??