[moje auto] Mk3 GTi Arab Edition
-
Ja bym się na tylne flansze skusił i flansze pod ITB.
-
Pod ITB chcemy zorbic taka, ze dostarczam razem z przepustnicami i jedyne co zostaje to ogarnac elektryke/strojenie, przykrecic srubki i zalozyc linke aby to moglo jechac, ew dolozyc airboxa. Tylko zeby to mialo rece i nogi, to musze komplet przygotowac, bo przepustnice tez wymagaja pewnych przerobek. Ale to jak ogarne, to bedzie widac co i jak. Przyjdzie paczka to zaczne przygotowywac co i jak. Wczesniej prawdopodobnie kumpel ruszy z produkcja podkladek termoizolacyjnych pod kolektory ssace. W stosownym czasie zrobie mala sonde czy beda jacys chetni na takie fanty.
-
Ja i tak najpierw wydech 4-2-1 Australijski ogarnę a potem resztę, ma ryczeć, ssać paliwo i jechać.
-
to ja na ITB chętny jak byś robił jakiś wydech to też
-
tez jestem chetny na itb wiec jezeli bedzie trzeba cos dorobic i szukasz osob chetnych to pisz
-
Spoko, dam znac jak sie cos ruszy - na razie projekt czeka na przepustnice, dokonczymy rysunek i wrzucimy program na maszyne.
-
to ja na ITB chętny
jak byś robił jakiś wydech to teżtez jestem chetny
na itb wiec jezeli bedzie trzeba cos dorobic i szukasz osob chetnych to piszHmm tanie to nie jest, airboxa trzeba zrobić, przyrost mocy może i całkiem niezły, ale wzrost spalania będzie jeszcze lepszy, ECU trzeba pod to wystroić, przepływomierz pewnie wywalić, problem z niskimi obrotami itp itd
-
Jak ktoś jeździ Swiftem na codzień to może to ITB nie nadaję się, ale jako 2 auto w domu to można się bawić a ze strojeniem to już bym sobie poradził mam znajomego co to ogarnie tylko troche daleko
-
No i tu się robi klops, czy DET2 ogarnie ITB? Bo leży mi taki zabytek z jakiejś sierry wydłubany.
-
Moj kumpel jezdzil na codzien czyms takim:
I nie mial zadnych obiekcji przeciwko jezdzie w korkach.
Zasadniczo jezeli jest jakies zainteresowanie, to moge nie podpinac emu i sprobowac to ogarnac na DET3 - wydaje mi sie, ze powinno jakos dzialac bo nie takie cuda sie zmuszalo do jezdzenia.
Jezeli chodzi o spalanie, to tak jak pycisz tak spala - przybedzie wiecej koni, to spali o tyle wiecej jak je wykorzystasz -
Nawet dla samego dźwięku bym piłował jak głupi
Jest zabawa jest spalanie, zresztą ja teraz więcej niż 100 km przez 2-3 tygodnie świstakiem nie robię, rower jest przecie dostępny
No ale pytanie, oldchoolowy DET2 ogarnie ITB czy niet? -
no bo mi det3 leży na półce też bym go chciał wykożystać
-
Jezeli trojka da rade w standardowym trybie to dwojka tez.
Jedyne co sie boje, to zmiana tps czy przez to jakiejs czkawki nie bedzie, ale wyjdzie w praniu. -
Jedyne co sie boje,
to zmiana tps czy przez to jakiejs czkawki nie bedzie, ale wyjdzie w praniu.To chyba chodzi o to, żeby napięcie się zgadzało czy może jeszcze o coś innego ??
-
Sa odciecia paliwa w pewnych warunkach i jak zle tps bedzie pracowal to moze np przy spokojnej jezdzie byc jakas czkawka - to trzeba na zywca zobaczyc czy da sie ogarnac. Z gazem w podlodze racze nie powinno byc zle.
-
Troche czasu minelo, postepy marne oczywiscie... Za duzo pracy i innych zajec wiec auto dostalo nowy akumulator bo stary padl od niejezdzenia autem. No i nowy olej, bo sie okazalo ze bylo w sobote potrzebne
Z racji ze brat nie mogl evo poskladac na sobote, to znalazl jakies 4 opony w smieciach (norauto sie dwie nazywaly ) i pojechalismy na Tor Jaszczomb!
Bylo bardzo fajnie, fura sie nie zepsula, hamulce sie nie skopcily (no moze klocki lekko) a motor dawal ostro rade razem z reszta sprzetu, czego nie mozna powiedziec o innych autach
Przejechalismy kolo 120km po samym torze idac rowno z mx5, wyprzedajac pare wrx i sti (znaczy sie brat, bo on ma dalej granice strachu).Tutaj maly onboard:
I foty ((c) Monika Przybek):
-
tutaj tez na chwile się załapał Arab goniąc lancera
http://moto.onet.pl/aktualnosci/nowy-tor-wyscigowy-w-polsce-juz-dziala/rgy3f
-
Sprawy sie wczoraj ruszyly i z nudow na urlopie zaczalem rzezbic w g.
Dzisiaj wyskok na miasto po fajeczki i lepie dalej
-
Sprawy sie wczoraj
ruszyly i z nudow na urlopie zaczalem rzezbic w g.
Dzisiaj wyskok na
miasto po fajeczki i lepie dalejCierpliwości życzę
-
U, fajeczki mają ceweczki, będzie ogień na każdym biegu