Suzuk Swift GTi 1991r. by SirBufor
-
Z tego, co widzę na forum to Mokremu nie przegadasz
-
Z tego, co widzę na
forum to Mokremu nie przegadaszMało tego nawet nie zrozumiesz...dziwne teksty, które rozumie chyba tylko on sam..
-
tylko już dawno
zdarta stara szpachla i wiem lepiejNie nie, Mokry wie najlepiej, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy których na oczy nie widział. Ciekawe tylko czemu swoim "wozem" się nie pochwali Śmiem przypuszczać że jego pojazd ruda już tak zżarła, że nawet photoshop by nie pomógł
-
Panowie Panowie nie ciśnijcie mu skąd wiadomo czy się nie zna. Po prostu inaczej rozporządza wydatkami. Ja jestem audiofilem i nie wyobrażam sobie życia bez muzyki dlatego też sprzęt audio miał pierwszeństwo.
-
-
-
Panowie Panowie nie ciśnijcie mu skąd wiadomo czy się nie zna. Po prostu inaczej rozporządza wydatkami.
Ja jestem audiofilem i nie wyobrażam sobie życia bez muzyki dlatego też sprzęt audio miał pierwszeństwo.Myślę, że jesteś melomanem, a nie audiofilem
Gdybyś był audiofilem to byś musiał sprzedać Swifta, żeby kupić audiofilski zestaw głośników...
A z tego co widzę masz sprzęt, powiedzmy, że ze średniej półkiCo do muzyki w samochodzie to też bez muzyki nie dam rady
Pamiętam jak cierpiałem przez pierwsze dni po zakupie Swifta, kiedy nie miałem radia nawetPS: Skąd masz te białe kierunki?!
-
Samochód to nie filharmonia Ma grać ale bez przesady. To tak jak z żydem nie trzebna być ortodoksem żeby być żydem. Zestaw z domu: http://pl.jbl.com/jbl-product-detail-pl/tl260.html
Cleary dostałem od przemiłego dziadka który oddawał swoje Geo na szrot i dał mi za grosze wszystko co chciałem.
-
Zestaw z domu:
http://pl.jbl.com/jbl-product-detail-pl/tl260.htmldawaj mi je
-
zubrowaty wygrałem zestaw 2 na allegro za 2100zł. Ceny ze strony nigdy bym nie dał.
-
Samochód to nie filharmonia Ma grać ale bez przesady.
Tu się zgadzam
A konsekwencją tego jest fakt, że wtedy już nie jesteś audiofilem tylko lepszym lub gorszym słuchaczem -
Jak wolisz nie będę się sprzeczał. Pamiętajmy ze to nie docelowe audio.
-
Planujesz ulepszać?
-
no przydało by się ale to jako "wisienka na torcie"
-
Nie nie, Mokry wie
najlepiej, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy których na oczy nie widział. Ciekawe
tylko czemu swoim "wozem" się nie pochwali Śmiem przypuszczać że jego
pojazd ruda już tak zżarła, że nawet photoshop by nie pomógłmoj pojazd kupiony od kolegi FanG
sluzyl mi dzielnie przez 3 lata
w tym czasie przeszedł remont progow
oraz usuwanie rdzy z podwozia i podłuznic ( tych ukrytych pod błotnikami takze )
oraz wnetrzawiec na temat rdzy w swifcie wiem co nieco
z tego co poamietam kolega kubaster tez nie mial problemow z po fangowym gieesem
-
Samochód to nie
filharmonia Ma grać ale bez przesady. To tak jak z żydem nie trzebna być
ortodoksem żeby być żydem. Zestaw z domu:
http://pl.jbl.com/jbl-product-detail-pl/tl260.html
Cleary dostałem od
przemiłego dziadka który oddawał swoje Geo na szrot i dał mi za grosze wszystko co
chciałem.Stałeś po szrotem i czekałeś na niego z narzędziami?
-
z tego co
poamietam kolega kubaster tez nie mial problemow z po fangowym gieesemSwojego gieesa sprzedałeś Kubasterowi?
W takim razie napiszę Ci, że dożył u niego swych dni, a ja mam z niego Fondmetale i szyberdach
-
Swojego gieesa
sprzedałeś Kubasterowi?tak
W takim razie
napiszę Ci, że dożył u niego swych dni, a ja mam z niego Fondmetale i szyberdachwiem ze dożył
kuba nawet tu na forum pytał czy jest sens bawic sie w spawanie
@ tego wyzej
rozpeklo sie mocowanie (i przyległosci) maglownicy -
-