[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
a założyłeś tą
regulację na tył czy nie zdążyłeś ?jaką regulację?
-
Kilka zdjęć do kolekcji:
-
Rozpórka niezłą destrukcję robi...
-
Rozpórka niezłą
destrukcję robi...Ale nie puściła
Rafał, jakie plany teraz?
Do Swifta już raczej nie wracasz?
-
Ale nie puściła
Rafał, jakie plany
teraz?
Do Swifta już
raczej nie wracasz?w niedlugim czasie lexus is200 lub honda accord 2.0 w półce cenowej do 20 000
A potem kto wie, może i swift, tylko że albo sedan albo cabrio -
Malucha sobie kup i naucz się jeździć! Wracając z Tobą od Plastka nie powiem żebym czuł się bezpiecznie. Nie chciał bym trafić na typa który leci na 3-go i nie ogarnia. Sorry.
-
Malucha sobie kup i
naucz się jeździć! Wracając z Tobą od Plastka nie powiem żebym czuł się bezpiecznie.
Nie chciał bym trafić na typa który leci na 3-go i nie ogarnia. Sorry.ogarnialem 100% nic bys nie zrobil lepszego w tej sytuacji.
-
Coś mi się wydaje, że ktoś tu jest zbyt pewny siebie
-
Coś mi się wydaje,
że ktoś tu jest zbyt pewny siebieI w dodatku jeździ bez pasów ze sportową kierownicą
-
hmmm, skąd się wzięły dwa wypadki na Twoim koncie... hmm
-
Jesteś na jedynce: http://gazetapowiatowa.pl/aktualne-wydanie/wiadomosci-powiatu-legionowskiego-6/
Jak chcesz papierową wersje to kupie, będziesz miał na "pamiątkę".
-
Moim zdaniem (choć Rafała nie znam osobiście) to wcześniej czy później było to do przewidzenia (niestety, ale posty o tym jak szybkie było jeszcze 1.3 8v i jakie auta można nim wyprzedzić trochę imo dziecinne..)
Dobrze, że Tobie nic się nie stało, ale auta też szkoda, bo pracy mnóstwo włożone.
-
Moim zdaniem (choć
Rafała nie znam osobiście) to wcześniej czy później było to do przewidzenia
(niestety, ale posty o tym jak szybkie było jeszcze 1.3 8v i jakie auta można nim
wyprzedzić trochę imo dziecinne..)Ale chociaż mamy własnego "Frog'a".
-
hmmm, skąd się
wzięły dwa wypadki na Twoim koncie... hmmmowa o tym kiedy kierowca bez prawa jazdy zajechał mi drogę dostawczakiem i dostałem 4 tysiące odszkodowania, czy o tym kiedy przed maskę wyjechała mi kobieta która nie patrzy w lusterka? takie coś może się każdemu zdarzyć...
Jesteś na jedynce:
http://gazetapowiatowa.pl/aktualne-wydanie/wiadomosci-powiatu-legionowskiego-6/
Jak chcesz
papierową wersje to kupie, będziesz miał na "pamiątkę".byłbym wdzięczny, gdybyś mi zeskanował chociaż : P
-
byłbym wdzięczny,
gdybyś mi zeskanował chociaż : PJa to chciałbym przeczytać c.d. artykułu, bo na stronie tytułowej za dużo nie napisali.
A już coś wiesz ile dostaniesz odszkodowania?
-
A jakie odszkodowanie się należy jak wina leży po stronie zielonego śrubzuki ? Auto za stare na AC, więc pewnie figa z makiem tylko.
-
Rav, jak będzie jeszcze w kiosku to kupie, przy okazji jakoś Ci wręczę, w ramach nagrody pocieszenia, szkoda auta. Jest też artykuł u nich na stronie, w tym parę fotek
http://gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/suchocin-wypadek-trasie-nowego-dworu-mazowieckiego/
-
A jakie
odszkodowanie się należy jak wina leży po stronie zielonego śrubzuki ?Z informacji przedstawionych przez rav'a wynikało, że to nie on zawinił?!
P.S. Już doczytałem, że jego wina.
-
w gazecie jest to samo co na stronie www, mam właśnie przed oczami
ps. kur.. nawet rozbity dobrze się prezentuje, zauważyliście?
-
Czytać czytać, potem się kłócić panie BPX