Re: Suzuki swift Gti Za[BIP]
-
mlodybruch mowil ze podloga w okolicach wachaczy jest ok ale wjade na kanal pozniej i obadam jeszcze z dolu jak to wyglada
-
Jak mocowania wahaczy bedziesz mial zdrowe to stan tego mk2 jest naprawde elegancki jak na 20 kilku letniego Swifta
-
Na realu wygląda troche inaczej (gorzej) niż na prezentowanych zdjęciach. Chce, żeby brat spolerował mi lakier, oraz dach klape (tylnia i przednią), prysnać w biały podkład i na to klar. Zrobić tak, aby tanio estetycznie wyglądał. Moze mi ktoś powiedzieć jak z tymi progami ? Bo chciałbym już zamówić, aby jak najszybciej to zrobić. Mogą być z mk3?
-
tak mogą
-
a nie wolisz zrobic sobie swapa do cabrio a tego parcha zezlomowac ?
-
Witam! Przedstawiam
wam swojego [BIP],Jak na razie wyedytowałem Twojego posta ale
Następnym razem za takie słownictwo będziesz musiał odpocząć od forum. -
Ok sory za słownictwo, wybacz . Musze mieć jakieś autko do jeżdzenia, a jak blacharze z dwóch aut robią jedno to co w takim razie jest podłoga A co do cabrio, to spokojnie dorwiemy silnik. Cabriolet jest mojego brata, użytkownika Boxxing.
-
a nie wolisz zrobic
sobie swapa do cabrio a tego parcha zezlomowac ?ten parch po wymianie progów będzie w lepszym stanie niż twój Mk3
-
Jaka podłoga?
Nie widzęWięc czekamy na naprawy, modernizacje i relacje jak u brata albo i częściej
-
ten parch po
wymianie progów będzie w lepszym stanie niż twój Mk3chciałbys
-
ten parch po
wymianie progów będzie w lepszym stanie niż twój Mk3O ile pamietam, to pewne czarne mk3 tez mialo byc super hiper madafaka, a skonczylo dwa lata pozniej na zlomie
-
O ile pamietam, to
pewne czarne mk3 tez mialo byc super hiper madafaka, a skonczylo dwa lata pozniej na
zlomieJak widać przez dwie zimy korozja ze świstakiem może różne niespodzianki sprawić
-
Jak widać przez
dwie zimy korozja ze świstakiem może różne niespodzianki sprawićOj niestety to prawda
-
-
Wewnętrzny próg to
nówka sztuka, o dziwo a zwenetrzny mmhm nie widzialem go na odwrót jak w
cabriobył sens wycinać aż górną część zewnętrznego progu?? bo tam rdzy nie widziałem nieźle się rozpędziliście z cięciem podłogi pod nogami kierowcy
-
Flinstonowie
-
Flinstonowie
To się nazywa alternatywne źródła energii
-
-
-