Fioletowa strzała
-
Camele - najlepsze fajki Już 2 rok jestem im wierny
A co do kanapy - Plastek miał jedną,która była nieco przytyrana... Ustaliłem z nim,że gdy dorwie coś konkretnego to zapłacę mu tylko za wysyłkę i dośle mi ją :-)
-
to jeszcze tylko boczki trzeba będzie obić innym materiałem
Bo się gryzie -
Spokojnie,też się zrobi...
-
A co Ci się stało z prawym halogenem??? Zalałeś go czy jak...
-
Jak tylko kupiłem autko to tak już było Zabieram się do wyczyszczenia go już od dawna,ale jakoś nie idzie...
-
noo, auto od razu z zewnątrz lepiej wygląda z takimi cudnymi zagłówkami, też mam fotele od plastka i również polecam
-
Gdzieś tak za 2tygodnie wpadną 'nowe' (używane) oponki na przód - continentale supercontact Narazie musze dobić moje uniroyale :X
-
Mniej więcej półtora miesiąca temu zamieniłem suzuka na coś innego... Ale czy lepszego? Dyskusyjna kwestia Z suzuka byłem mega zadowolony, wszystko było na tip-top. Jednakże trafiła się całkiem niezła sztuka. Chorowałem na ten model od kąd pamiętam. Tatuś dołożył się troche,suzuka sprzedałem (za 5500zł,więc ciut stratny byłem ) i w ten o to sposób kupiłem mundka - TDCI POWAH! Ale nie martwcie się - bacznie obserwuje forum,ciężko się z Wami rozstać...
-
Fajne są te Mondki
-
W ostatnią niedzielę miałem okazję prowadzić Mondeo 2,5 V6
Znajomy niedawno kupił
Jest moc -
Fajne są te Mondki
a jak fajnie je ruda chrupie
-
@up
Rudy nie ma. Auto calutkie przejrzane pod tyn względem A tak btw... Swifty zżera jeszcze bardziej
U mnie nie ma 2,5 V6 niestety,ale jest 2.0TDCI 130km co też daje frajde z jazdy
-
Gratuluję zakupu. Ja za dwa lata w miejsce Swifta będę widział Galanta Avance z V6, marzenie
-
Fajne są te Mondki
brzydal
-
Zaraz tam "brzydal"
Samochód służy do jeżdżenia a nie do wyglądania -
Zaraz tam "brzydal"
Samochód służy do
jeżdżenia a nie do wyglądanianie wiem, ja tam bym wolał C5, Avensis czy Accorda
-
a jak fajnie je
ruda chrupieI tak mamy z nią przegryzione po Swiftach, każde kolejne też będzie chrupać
-
a jak fajnie je
ruda chrupiea jak fajnie wtryski padają na polskiej ropie
@lewuseq: ile zapłaciłeś? jaki rocznik?
-
a jak fajnie
wtryski padają na polskiej ropie
@lewuseq: ile
zapłaciłeś? jaki rocznik?Żal dupę ściska jak się czyta komentarze ruda je chrupie, wtryski padają a jakoś jak się po ulicach jeździ nie widać takich mondziadków z rudą...a co do wtrysków to kumpel 2,5 roku jeździł takim mondeo 2,2 tdci tankował gdzie popadnie, nie zważając na nic, wtryskom jakoś nic się nie stało.
-
Żal dupę ściska jak
się czyta komentarze ruda go chrupie, wtryski padają a jakoś jak się po
ulicach jeździ nie widać takich mondziadków z rudą...a co do wtrysków to kumpel 2,5
roku jeździł takim mondeo 2,2 tdci tankował gdzie popadnie, nie zważając na nic,
wtryskom jakoś nic się nie stało.Szwagier ma takiego Mondka ze trzy lata, rok temu we wtryski władował 6 tysiaków. Ale jeździ nim dalej bo autko poza tym fajne, przestronne, bezpieczne i komfortowe