[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
tylne mocowania w większym stopniu ogarnięte, muszę je tylko ładnie oszlifować.
Porobie sobie wszystko, dopiero wezme się za spawanieW sumie 7 do zrobienia tych rozpórek, Krzemol - też Ci robię, najwyżej będą czekać
-
Jednak biorę komplet górna tylna + przednia
-
na czym byla wycinana ta okragla?:) i czy byla by opcja kupienia samego okregu na przod??
-
W sumie 7 do
zrobienia tych rozpórekTo Ty się dobrze zastanów czy nie zająć się tym na stałe...
-
na czym byla
wycinana ta okragla?:) i czy byla by opcja kupienia samego okregu na przod??Znajomy wyciął mi w palnikiem plazmowym myślę, że nie byłoby problemu z ogarnięciem samych okręgów.
-
Znajomy wyciął mi w
palnikiem plazmowym myślę, że nie byłoby problemu z ogarnięciem samych okręgów.Ładnie wyszło z tymi przednimi flanszami
Sam bym tak za Chiny Ludowe nie wyciął
-
Rozpórki się pomału robią, nie takim tempem jakbym chciał, bo w pracy mam mnóstwo roboty, przez co jak wracam do domu, to padam.. Ale w przyszłym tygodniu rozpocznę wysyłkę
Poza tym dzisiaj byłem w ASO na oględzinach amorków, zamówili nowe, bo się należą
-
Udało się tanio kupić alufelgi autec '14 z oponami Hankook (jedna ma dziurkę, jedna do wymiany, dwie pozostałe z zapasem 6mm)
z przesyłką 280zł
-
Nareszcie alu!
-
Ładne, widziałbym je na czarno
-
Ładne, widziałbym
je na czarnoCzarne "znikną" przy zielonym Swifcie tak jak znikały wszystkim którzy tak zrobili.
Prędzej grafitowe! -
Nic nie zniknie . To ciekawe co powiedziałbyś o kombinacji czarne auto + czarne fele
zubrowaty ma kilka czarnych akcentów więc to by pasowało. -
Nic nie zniknie
Już na stalówkach widać, że nic nie widać... Zobacz sobie na auto rav'a. U niego też nic nie widać.
. To ciekawe co powiedziałbyś o kombinacji czarne auto + czarne fele
Kompletny bezsens. Wzór felgi widzisz dopiero po podejściu do auta na metr, a to nie o to chodzi przecież...
zubrowaty ma
kilka czarnych akcentów więc to by pasowało.Jak chce, żeby felgi dodały wyglądu to na pewno nie powinien ich malować na czarno.
Jak ja kupowałem swoje to też miałem taki pomysł, żeby były czarne, ale kilkanaście osób powiedziało mi to co ja teraz piszę Tobie. -
Ładne kółeczka i naprawdę tanio.
Jaki rozmiar opon?
Bo jeśli będziesz musiał kupić 2 sztuki 185/55R14 to będzie kosztować
-
Nic nie zniknie
. To ciekawe co powiedziałbyś o kombinacji czarne auto + czarne fele
zubrowaty ma
kilka czarnych akcentów więc to by pasowało.Szkoda je malować bo ładny lakierek mają (chodzi o stan)
-
Przymierzyłem sobie dwa kółeczka:
Dwie opony napewno do wymiany, bo pęknięte z boku, a szkoda ich bo mają 6-7mm bieżnika
opony 175/65/14, będę coś szukał
i szpilki chyba też, bo są delikatnie za krótkie..
Sam stan koloru felg na zdjęciach dobry i z daleka, z bliska widać, że ktoś je nieumiejętnie malował, zatem napewno będę je kolorwał, prawdopodobnie na taki sam kolorDzisiaj porobiłem sobie wszystkie mocowania rozpórek, jutro spawanie profili, szlifowanie, może uda się pomalować
-
Teraz jeszcze trochę w dół trzeba
-
Teraz jeszcze
trochę w dół trzebaA dla mnie wygląda fajnie tak jak jest.
-
A ja się za głowę łapie jak oglądam starsze zdjęcia swojego bez -35mm
-
zatem napewno będę je kolorwał, prawdopodobnie na taki sam kolor
No i to chyba właściwie najlepszy możliwy wybór.