suzuki swift cabrio Project :)
-
15 et chyba 15 tyl 8 cali przod 7.5
-
15 et chyba 15 tyl
8 cali przod 7.5dzięki za info ciekawe jak by się prezentowały węższe z innym ET tego modelu
-
-
zdajesz sobie sprawe ze w przypadku jakiegos wypadku zostaniesz udupiony na ciezką kase przez ubezpieczyciela ?
-
zdajesz sobie
sprawe ze w przypadku jakiegos wypadku zostaniesz udupiony na ciezką kase
przez ubezpieczyciela ?Chodzi Tobie o negatyw czy, że kółka wystają poza obrys błotnika?
-
Pewnie o niezarejestrowane auto, bo widzę tablice to wytłaczanki bez naklejek
-
no wytlczanki, wytlacznki juz mialem kontrole ;policyjna i dostalem 5 dych za brak dokumentow bo portfela zapomnialem samochod jest normalnie ubezpieczony
-
Ubezpieczony może i jest, ale nie jest zarejestrowany, bo auto w Niemczech musiało zostać wymeldowane.. Czyli w sumie ubezpieczenie Ci nic nie daje, bo i tak nie możesz nim legalnie poruszać się po drogach publicznych.
-
no wytlczanki,
wytlacznki juz mialem kontrole ;policyjna i dostalem 5 dych za brak dokumentow bo
portfela zapomnialem samochod jest normalnie ubezpieczonyto nie ma nic do rzeczy
bo to auto nie jest zarejestrowane - nie ma go juz w niemieckiej ewidencji
i nie ma go w polsce
a ubezpieczenie to niby na co jest - na te wyklejane tablice?
w przypadku ała TU pokaze srodkowy paluszek - a UFG sciągnie z własciciela tego pojazdu tyle ze starczy na kilka innych autek - czego Ci nie zyczymy
-
spoko, nie poruszam sie nim na co dzien wiec bez obaw
-
Jak tam, co ze Swiftami?
-
Siemanko w bialym gti rozrzad spadl czeka na swoj czas, cabrio poszlo na zlom silnik i graty zostaly powyciagane, a przy zielonym dlubie w wolnych chwilach, aktualnie nie ma mnie w pl
tutaj mozna przegladac poczyniania zielonego. https://www.facebook.com/Swiftcustomizer?fref=ts
-
Siemanko w
bialym gti rozrzad spadl czeka na swoj czas, cabrio poszlo na zlom silnik i graty
zostaly powyciagane, a przy zielonym dlubie w wolnych chwilach, aktualnie nie ma
mnie w pl
tutaj mozna
przegladac poczyniania zielonego. https://www.facebook.com/Swiftcustomizer?fref=tsNo nie dadaj że tyle pracy wywiozłeś na złom?
Napewno ktoś by kupił budę od cabrio... -
No nie dadaj że
tyle pracy wywiozłeś na złom?
Napewno ktoś by
kupił budę od cabrio...no właśnie, przecież tam wszystko było chyba wyprowadzone?
-
no właśnie,
przecież tam wszystko było chyba wyprowadzone?Kij z tym czy wyprowadzone czy nie, sam fakt ile kasy poszło na materiały
-
-
Podobuje mi się
-
5-10lat temu może i by nawet furore zrobił na łamach gazety GT Tuning
-
Fajny, fajny... ale cabrio byłoby lepsze Trzeba było mi oddać budę zamiast złomować Oryginalne nakładki na błotniki 5d? To robili takie cuda, jak to wygląda :>
-
Nie chciałbyś tej budy...
Co do turkusika, wolę go niż nudne, przechodzone, wytyrane GTi mk2 i mk3, nuudne jak flaki z olejem.