suzuki swift cabrio Project :)
-
Zobaczymy jak u mnie bedzie wygladalo za pare miesiecy
-
Aczkolwiek na -7 cm spokojnie można się wytoczyć z garażu, dodam, że z zawiechy swifta można wycisnąc sporo więcej
-
Jak za taki nietypowy rozmiar to 215 zł/sztuka to super cena
Fajnie się naciągnęło Były problemy?
-
Aczkolwiek na -7 cm
spokojnie można się wytoczyć z garażu, dodam, że z zawiechy swifta można wycisnąc
sporo więcejPo montażu przedniej dolnej rozpórki (sprężyny mam przycięte o pół zwoju) zdarza mi się zaczepić o jakiś kawałek lodu na drodze. Albo jak jadę drogą gruntową, to rozpórką zbieram tzw. trop
-
Szkoda, że wzór bieżnika kiepski. Nankang byłby lepszy, bo ładniejsze i lepiej się naciąga.
To są felgi przednie ? Jak na 8 cali siadło ?
-
gdzie jest zdjecie z gory to felga 8 cali
-
-
Szkoda, że wzór
bieżnika kiepski. Nankang byłby lepszy, bo ładniejsze i lepiej się naciąga.
To są felgi
przednie ? Jak na 8 cali siadło ?Oldschoolowy bieżnik. Federal to z USA?
Nankang to chinol, może się poprawiły, ale parę lat temu na mokrym to była ślizgawka
-
Oldschoolowy
bieżnik. Federal to z USA?Taiwan ...
Nankang to chinol,
może się poprawiły, ale parę lat temu na mokrym to była ślizgawkate też nie lepsze, poczytaj opinie
-
Mi podoba się bez dystansu, nie wiem tylko czy negatyw porządny da radę zrobić i skitrać kółko.
-
Oldschoolowy
bieżnik. Federal to z USA?
Nankang to chinol,
może się poprawiły, ale parę lat temu na mokrym to była ślizgawkaSporo znajomych na Nankangu jeździ i to w większych autach i nie narzeka.
Jeśli chodzi o koła to bez dystansu, z za bardzo wystaje i się nie spasuje dobrze z błotnikiem.
-
Ciekaw jestem efektu końcowego. Jeżeli chodzi o felgi to z dystansem będzie wyglądał jakby miały mu zaraz koła się rozjechać. Lepiej bez.
-
-
Taka trochę yy... żaba
-
Jak dla mnie końcówka wydechu w ogóle nie pasuje do dołu zderzaka.
-
Jak dla mnie
końcówka wydechu w ogóle nie pasuje do dołu zderzaka.dokładnie, jedna większa końcówka typu Kakimoto Regu była by fajna
-
jestem bardzo ciekawy efektu końcowego, wg mnie będzie to naprawdę spoko fura
tylko żeby ci zapał nie miną, tak jak u mnie, ale twoja buda a moja to zupełnie inna bajka twoja jest bardziej ogarnięta -
koncowka pasuje idealnie nie bedzie tam zaden mugen srugen, auto ma byc po lekkim tuningu przypominajac jednakze oryginal
-
koncowka pasuje
idealnie nie bedzie tam zaden mugen srugen, auto ma byc po lekkim tuningu
przypominajac jednakze oryginalI bardzo dobrze, super wygląda
Zazdraszczam
Piękne auto będzie
-
koncowka pasuje
idealnieJak dla mnie wieje sandałem...
No, ale to nie mi ma się podobać.