[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
A taka ładna była ta skrzynia, tak pięknie biegi zmieniała
-
cały czas pięknie zmienia
Tylko gwiżdże, narazie w miare cicho - sam słyszales, ale podejrzewam, że 2 miesiące i będe musial szukać nowej -
felgi nie bija
tylko mogly poodklejac sie odwazniki od nich bo mechanior ktore je zakladal slabo je
oczyscil i wiem ze ciezarki ledwo sie trzymaly..nie nie, to jest bardzo latwo źle przykrecic, mi tlumaczyl, ze pomimo stożkowych śrub - nie masz szans przykręcic centralnie po środku tego koła, dlatego zaraz pojde, zdejme i zmierze to jest tania sprawa na allegro
przy okazji, moze ktoś zna średnice piasty? bede mial jeden wymiar z glowy
-
Kurde z tym gwizdaniem to mi tylko łożysko do głowy przychodzi, ale wtedy by wyło a nie gwizdało.
Hm, chyba Tobie chodzi o rozmiar otworu centrującego na pieście, 60,1 mm z tego co pamiętam. W FAQach itd to bylo napisane chyba.
-
tak, wlasnie zabierma sie do sprawdzania, mechanik powiedzial ze to lozyska wlasnie, ale trzeba by bylo sporo wymieniac i koszt tych nowych czesci przekroczylby 400zl, synchronizatory itp
-
mechanik powiedzial ze to lozyska wlasnie, ale trzeba
by bylo sporo wymieniac i koszt tych nowych czesci przekroczylby 400zl,
synchronizatory itpTylko teraz można powiedzieć, że masz "pewną" skrzynię w której wystarczy wymienić jeden element. Kupując nową-używaną możesz trafić na padakę i tylko władujesz się w koszty, bo będziesz musiał kupić następną, a może i jeszcze jedną...
-
mógłbyś? : P
pogadam o tym z mechanikiem -
mógłbyś? : P
A co niby miałbym móc?
-
A co niby miałbym
móc?mi nie naliczać kosztów
za bardzo demotywujesz -
za bardzo
demotywujeszJa tylko stwierdzam fakty!
-
Pewnie zauwazyliscie, ze lubie zmiany co do wyglądu auta, co myslicie o tym zebym na bialo sobie pomalowal stalowki 13'? Albo jakis iny kolor, ja nie mam zdania, wstępnie czarny myslalem
-
Jeśli na zimę to czarny
(będzie kontrast)
Ewentualnie coś jaskrawego -
Jeśli na zimę to
czarny
(będzie kontrast)
Ewentualnie coś
jaskrawegono ale co by pasowało i czemu odrzuciłeś biały?
Czarny to kaaażdy ma -
no ale co by
pasowało i czemu odrzuciłeś biały?
Czarny to kaaażdy
maja bym malował na biało jeśli nie chcesz czarnego bo każdy inny kolor będzie głupio wyglądał ( osobiste odczucie )
chociaż ciekawy jestem jak by na złoty pomalować -
ja bym malował na
biało jeśli nie chcesz czarnego bo każdy inny kolor będzie głupio wyglądał (
osobiste odczucie )
chociaż ciekawy
jestem jak by na złoty pomalowaća to plastek miał złote felgi, ale szybko przemalował
Też pomyślałem o białym właśnie z tego względu
złoty? skąd, dlaczego? ; P
-
Jeśli na zimówki to biały się nie wyróżnia
A np. czerwony pasowałby Ci do grila i paru elementów
Czy jakiś żółty albo limonkowy to zawsze jest oryginalnie
Chyba, że nie o to Ci chodzi -
Jeśli na zimówki to
biały się nie wyróżnia
A np. czerwony
pasowałby Ci do grila i paru elementów
Czy jakiś żółty
albo limonkowy to zawsze jest oryginalnie
Chyba, że nie o to
Ci chodzioryginalnie, ale zeby nie przesadzic, wiesz o co chodzi
-
oryginalnie, ale
zeby nie przesadzic, wiesz o co chodziJak masz czas i chęci to mógłbyś spróbować pomalować je na dwa kolory np. czerwony rant, a felga czarna.
-
myslalem o czyms takim, ale czy to by wygladalo przy tak malym rozmiarze?
http://images38.fotosik.pl/355/84d5716fc9cfc4e3med.jpg -
myslalem o czyms
takim, ale czy to by wygladalo przy tak malym rozmiarze?
http://images38.fotosik.pl/355/84d5716fc9cfc4e3med.jpgWłaśnie o coś takiego mi chodzi. Wyglądało by czadowo, a może nawet lepiej niż alu...