[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
a na tyl 3 x drozsze jak na zlosc : (
Już Ci przecież mówiłem jak masz zrobić. Każ wszystkim wsiadać przez drzwi ze zniszczoną klamką i ten komu zostanie w ręku kupuje Ci nową... Tak proste, że aż oczywiste!
-
No poczta chetnie, jesli none chce sprzedać : )
-
290 km jestem od domu na święta Bożego Narodzenia dopiero wracam do domu i nie pamietam jaki jest stan dookoła nakrętek plastiku
-
Napisz do kogoś kto się ogłasza, że ma wszystkie części z rozbiórki swifta, może taniej u takiego kogoś znajdziesz
Tutaj też jedną znalazłem w niezłej cenie klik
Choć i tak moim zdaniem nie jest to warte więcej niż 15 zł + wysyłka
A Plastekk nic nie ma? Żadnego 5D nie rozbierał?
-
Napisz do kogoś kto
się ogłasza, że ma wszystkie części z rozbiórki swifta, może taniej u takiego kogoś
znajdziesz
Tutaj też jedną
znalazłem w niezłej cenie
klik
Choć i tak moim
zdaniem nie jest to warte więcej niż 15 zł + wysyłka
A Plastekk nic nie
ma? Żadnego 5D nie rozbierał?Pasuje do mk4? Do świat to mi całe drzwi zdążą wyrwać : )
-
Pasuje do mk4? Do
świat to mi całe drzwi zdążą wyrwać : )Pasuje, tam się nic nie zmieniło od czasów mk3
Jak coś to w tej samej cenie masz do mk4 - klik
-
Napisz do kogoś kto
się ogłasza, że ma wszystkie części z rozbiórki swifta, może taniej u takiego kogoś
znajdziesz
Tutaj też jedną
znalazłem w niezłej cenie
klik
Choć i tak moim
zdaniem nie jest to warte więcej niż 15 zł + wysyłka
A Plastekk nic nie
ma? Żadnego 5D nie rozbierał?Dzieki za wyszukanie, biore bo brak centralnego w jednych drzwiach to masakra, a klamka i tak do wymiany była, to bede mial z glowy przynajmniej
Tylko oby pasowala do mk4 ; >
-
Tylko oby pasowala
do mk4 ;Przecież wygląda identycznie jak Twoja...
-
Przecież wygląda
identycznie jak Twoja...ale mocowania mogą być inne, tak jak w przypadku wewn tył i przód
-
ale mocowania mogą
być inne, tak jak w przypadku wewn tył i przódNie sądzę, żeby z zewnętrznymi takie cuda odstawiali... Zresztą jak nie będziesz dawał rady wymienić to zapraszam do siebie. Mam już jakąś wprawę w wymianach, bo dwie klamki mi strzeliły...
-
Nie sądzę, żeby z
zewnętrznymi takie cuda odstawiali... Zresztą jak nie będziesz dawał rady
wymienić to zapraszam do siebie. Mam już jakąś wprawę w wymianach, bo dwie klamki mi
strzeliły...Co Wy robicie z tymi swiftami, że wam się klamki łamią?
-
Też się tak cicho zastanawiam, jak oni muszą napitalać tymi klamkami
-
Też się tak cicho zastanawiam, jak oni muszą napitalać tymi klamkami
I ja
Ale myślałem, że tylko ja taki delikatny jestem dla Swifta, więc sie nie odzywałem
Jak kupiłem tak klamki nie zmieniły stanu -
I ja
Ale myślałem, że
tylko ja taki delikatny jestem dla Swifta, więc sie nie odzywałem
Jak kupiłem tak
klamki nie zmieniły stanuja jestem bardzo delikatny, ale wystarczy, że jakieś bydło będzie chciało wejść i przy zamkniętych drzwiach będzie szarpać wyrywać itp a swift ma tragiczne klamki
edit:
najlepszym dowodem na to, jest fakt, że klamka kierowcy jest najczęściej używana a jest w najlepszym stanie... -
naklej kartke, ze za szarpanie za klamke ucinasz rece
-
ja jestem bardzo
delikatny, ale wystarczy, że jakieś bydło będzie chciało wejść i przy zamkniętych
drzwiach będzie szarpać wyrywać itp a swift ma tragiczne klamkiCo racja to racja... A jak czasem ktoś walnie drzwiami to aż serce boli...
Mam takiego kolegę w pracy - już go nie podwożę do przystanku
-
naklej kartke, ze
za szarpanie za klamke ucinasz recewioze takich ludzi, co myślą, że moj samochod jest czarny i pierwszy raz widzą czarnego uniaka, także taką karteczke by przeczytali zapewne 'szarpać, bo sie nie otworzy'
-
To kogo Ty wozisz?
-
To kogo Ty wozisz?
Takich, co pili czeską wódkę
-
Takich, co pili
czeską wódkęnie wiem co pili, ale bardzo możliwe, że właśnie czeską