[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
No chciałem żeby były wyraźne wgłębienia od piku więc zrobione na 1cm gąbce bo tak na próbkach lepiej wyglądało, ale równie dobrze wystarczyło by na 0.5cm... Pik na płasko odpadał, chociaż wtedy byłoby najłatwiej z dopasowaniem. Przy dachowaniu będę miał mięciutko, nie poobijam się
-
Przy dachowaniu będę miał mięciutko,
nie poobijam sięPo dachowaniu to członki Twojego ciała będą rozrzucone w promieniu 0,5 km od auta...
-
E tam swift by się ładnie zgniótł jak puszeczka i wszystko było by skondensowane
-
kurde to ja sobie chyba kask do cabrio kupie
-
Jakiś pałąk za fotelami mógłbyś zorganizować, bo te słupki przednie to są na tyle miękkie że się pod naporem wiatru uginają
-
wiem myslalem cos ale jeszcze nie mam pomyslu jak zrobic zeby dach sie chowal
-
Muahahahah
-
fap fap fap Bonkers!!
No piknie piknie, szykuj toto na letniego spota -
całe w alcantrze byłby po prostu boskie
Nawet w Twojej wersji "lans" są OK
-
Ja nie będę do końca zadowolony jak fotel nie wyląduje a autku
-
całe w alcantrze
byłby po prostu boskie
Nawet w Twojej
wersji "lans" są OKNo przecież jest cale w "alcantarze"
-
Teraz będzie przyjemnie posiedzieć świeże czyste nie to co te stare, im to już nawet pranie nie pomagało chyba żeby zdjąć i do pralki wrzucić...
-
a jak wychodzi sprawa z naciągnieciem materiału? Bo chyba mi się wydaje że na siedzisku troche się materiał zmarszczył..
Co do silników to jak kupowałeś u mnie miałeś do wyboru dwa Wybrałeś mój a ten drugi jeździ tak ( zero remontu , poza uszczelkami )
-
Fotel kierowcy ma bardziej wytartą gąbkę, jest tam trochę wypchane, musi się ułożyć teraz, swoją droga przy jakimkolwiek praniu materiał się lekko zbiegnie więc będzie git.
Hmm damn it a było 50% szans na trafienie dobrego xD
-
O to to, już mnie się podobuje
-
A kiedy on będzie jeździć?
-
ale mój silnik jest również dobry , gonił jeszcze na LPG GTSa likaona któremu na hamowni wyszło 103km... Jeździłem nim do konca i nadal wiem ze to dobry piec
-
Jeszcze tylko flock na deskę i jest gitara. Elegancko Ci to zrobili.
-
Tył też będzie tak zrobiony?
-
Tył, bagażnik, podsufitka, słupki... Myślałem o floku, ale chyba jednak zdecyduję się na obklejenie deski skórą/alcantarą
To ma wyglądać a nie jeździć Myślę, że do końca kwietnia powinien już jeździć