[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
Tak patrzę i nie
wiem jakim cudem moja podłoga jest cała ;Dwydaje ci sie
moja tez bylsa cala, do czasu az nie rozebralem auta bo stwierdzilem ze czas zrobic pare rzeczy
-
Cytat:
Koła:
- na lato felgi Arcasting Excalibur 16" białe z oponami Falken Ziex ZE-912 205/40
- na zimę felgi ABT bliżej niezidentyfikowane 14" też białe z oponami Yokohama AVS Winter V901 185/55
ale 195/40 tez będą dobre(lepsze)
felga 7' -
wydaje ci sie
moja tez byla cala, do czasu az nie rozebralem auta bo stwierdzilem ze czas zrobic pare rzeczyW środku pod wykładziną jest dobrze i od dołu też, więc gdzie ta rdza by mogła być?
Latem i tak będzie konserwacja. -
wydaje ci sie
moja tez bylsa
cala, do czasu az nie rozebralem auta bo stwierdzilem ze czas zrobic pare
rzeczydokładnie, podłoga jest cała dopóki się jej nie dotknie
ale 195/40 tez będą
dobre(lepsze)
felga 7'aczkolwiek na 7" obie są na tyle wąskie, że bardzo łatwo uszkodzić felgę
W środku pod
wykładziną jest dobrze i od dołu też, więc gdzie ta rdza by mogła być?w przednich nadkolach
-
w przednich nadkolach
pisałem odnośnie podłogi
reszta swoją drogą -
No [motyla_noga]
-
ktoś coś rzucił, czy w trasie coś poleciało w szybę?
z czasem będzie mocniej pękać ;/ -
W trasie, prawie w centrum Warszawy coś poleciało
Szkoda, że nie w rogu to zawsze można by nakleić jakieś TDI engines are for senior citizens albo inne I -
jeeli nie przeszkadza w widoczności to nie ma obowiązku wymieniać szyby jechać do zakladu i nakleją taką łatkę zeby się pajączej nie powiekszal.
ja w swoim clio mialem 2 pajączki i zaden nie powiekszal się a nie byly klejone
-
No niby tak ale staram się żeby ten samochód jakoś przyzwoicie wyglądał to ciągle nowe kwiatki wyskakują, irytujące
-
szyba nordglasa kosztuje ok 240zł , wstawić można samemu
klej 15zł , podkład 10zł
Z jakas tam uszczelka wyjdzie prawie 300zł
-
Przy wymianie szyby można od razu zweryfikować stan dachu przy szybie i ew tam coś zadziałać
-
Kombinuj szybę ze szrotu za stówkę i oddaj do założenia Ja miałem podobny kwiatek i puki co "nowa" sprawuje się bez problemu Dobrze prawisz, każdą duperele robi się na bieżąco bo to później robi się jeżdżący parch.
-
Cytat:
No niby tak ale staram się żeby ten samochód jakoś przyzwoicie wyglądał to ciągle nowe kwiatki wyskakują, irytujące
Witam w klubie
-
W trasie, prawie w
nie ma co kombinowac
jakies 450 nowa szyba przynajmniej bedziesz wszystko widzial
-
Różnica w szybie nastoletniej i nowej jest kosmiczna. Nagle wszystko widać .
-
Z widocznością nigdy nie było problemu, obecna ma dopiero 3 lata
-
Różnica w szybie
nastoletniej i nowej jest kosmiczna. Nagle wszystko widać .Potwierdzam a i najlepiej dechę oflokowac to dopiero w słoneczny dzień widać różnicę
-
A nową szybę dobrze umyć i z zewnątrz starannie zapodać Rain-X'a
-
Potwierdzam a i
najlepiej dechę oflokowac to dopiero w słoneczny dzień widać różnicęWszystko w swoim czasie