[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Chciałem zapytać się czy nie uważasz że na rollce jest za dużo pseudo tuningu i naklejek, ale potem sobie przypomniałem co masz na tylnej szybie
PS: Dołożysz trochę i masz TSa -
Jak masz zylke
rzezbiarza kapelusznika to tylko lanos sedanNie dziękuję.
Żadnych Daewoo (bez urazy chłopaki Tikacze ), Opli, Volkswagenów (nie licząc Golfa R i Scirocco), Mercedesów (nie licząc AMG), Chevroletów, Citroenów. Nigdy! Koniec, kropka!
-
Tak, mam pomysła tylko musi być tanio
-
Chciałem zapytać
się czy nie uważasz że na rollce jest za dużo pseudo tuningu i naklejek, ale potem
sobie przypomniałem co masz na tylnej szybieNa Rollce dużo naklejek? Phi!
PS: Dołożysz trochę
i masz TSaTS'a? Co masz konkretnie na myśli?
-
Tak, mam pomysła
tylko musi być tanioEee, Panie to nie u mnie. To nie będzie kolejne auto z serii "Niemiec płakał jak sprzedawał".
Zresztą jutro okaże się (na 99%) czy Swift zostaje czy nie.
P.S. Ja już tego Twojego pomysła to znam...
-
No powiedz co tam masz na myśli może trafisz
Zresztą pamiętaj, kto ci go uzbroił za pół darmo w elektrykę i połowę innych pierdół. Liczę, że się odwdzięczysz.
Przede wszystkim, mam spawarę i będę się na nim uczył
Ta corolla to wieś tańczy i śpiewa...:P -
Oryginalna wiadomość napisana przez: likaon
Ta corolla to wieś tańczy i śpiewa...:P
+1
http://olx.pl/oferta/toyota-corolla-1-8ts-CID5-IDf8fKW.html#75f4ce3db3
Nie wiem w jakim to jest stanie, ale do Piaseczna masz dosłownie kawałek
TS czyli Toyota Sport. W tym wypadku 2zz-ge 192km. Tak po krótce -
http://olx.pl/oferta/toyota-corolla-1-8ts-CID5-IDf8fKW.html#75f4ce3db3
Nie wiem w jakim to
jest stanie, ale do Piaseczna masz dosłownie kawałek
TS czyli Toyota
Sport. W tym wypadku 2zz-ge 192km. Tak po krótceA! Sport. Tera już wiem co autor miał na myśli.
Tylko tak. W tym są dwie rzeczy, które mi nie odpowiadają: srebrny i skóra. No i ten tekst: "Autem jeździ żona". No na pewno... Po co ludzie w ogóle takie rzeczy piszą? Myślą, że ktoś w to uwierzy???
W tamtym jedyne co mi nie odpowiada to ta konsola środkowa z pseudo drewna, ale to można łatwo "zamaskować" np. oklejając.Zresztą po co gdybać. Zobaczymy co wyjdzie w praniu, a znając mnie nic dobrego...
-
Mój znajomy miał TS'a, obrócił panewkę po tygodniu męczenia jej
-
Cholera sam już nie
Ratować czy sprzedać i szukać czegoś nowego? Pieprzone dylematy!:ziew:
-
Chciałem zapytać
się czy nie uważasz że na rollce jest za dużo pseudo tuningu i naklejek, ale potem
sobie przypomniałem co masz na tylnej szybieMiałem dokładnie to samo napisać
@ BPX czemu skóra Ci nie pasuje? Łatwiej to utrzymać, nie trzeba babrać się z praniem jak coś się rozleje etc. -
@ BPX czemu skóra
Ci nie pasuje? Łatwiej to utrzymać, nie trzeba babrać się z praniem jak coś się
rozleje etc.U mnie w samochodzie nigdy nic się nie rozlewa ani nie rozsypuje, bo auto nie jest miejscem ani na picie, ani jedzenie. A skóry nie chcę, bo w lecie się do niej "kleisz" nawet jak masz auto z klimą, bo żadna klima nie wychłodzi Ci auta tak od razu.
-
Mój znajomy miał
TS'a, obrócił panewkę po tygodniu męczenia jejWłaśnie z tego też powodu nie kupiłbym najmocniejszej wersji danego modelu, bo na pewno ktoś ją wcześniej katował. A jeszcze jak w opisie jest napisane, że autem jeździ żona to już mam 100% pewność, że gość katował to auto od samego startu.
-
EKHM..., jak masz brudne skóry to się kleisz
Jeden znajomy zmienił TS'a na ignisa sporta, drugi na honde civic 1.4 i ją uturbił.
Silnik do tego auta (TS) to hm, ze 2,5 tysia, wału nie znajdziesz za chiny ludowe(o dziwo, od azjatów można go sprowadzić) -
U mnie w
samochodzie nigdy nic się nie rozlewa ani nie rozsypuje, bo auto nie jest miejscem
ani na picie, ani jedzenie. A skóry nie chcę, bo w lecie się do niej "kleisz"
nawet jak masz auto z klimą, bo żadna klima nie wychłodzi Ci auta tak od razu.Masz bardziej restrykcyjne podejście do auta niż mój przyszły teściu do swojego 13letniego Espace'a z przebiegiem jak dobrze pamiętam ~30 tys. km., którym jeździ tylko latem w słońce na spacery
-
Właśnie z tego też
powodu nie kupiłbym najmocniejszej wersji danego modelu, bo na pewno ktoś ją
wcześniej katował. A jeszcze jak w opisie jest napisane, że autem jeździ żona to już
mam 100% pewność, że gość katował to auto od samego startu.Prędzej katowany byłby ten co ogłoszenie wrzuciłeś niż ten co podali koledzy jako zamiennik.
po pierwsze: wyjaśnij co to jest wg Ciebie KATOWANIE ?
-
wyjaśnij co to jest wg Ciebie KATOWANIE ?
a wyobraża ktoś sobie nie katowane Gti?
-
Tak, moje jest nie katowane
Poza tym w
najbliższym czasie muszę wymienić:- Olej silnikowy.
- Płyn hamulcowy.
- Płyn chłodniczy.
- Rozrząd.
- Filtr paliwa.
Jak kupisz inny to i tak na wstępie należy wymienić filtry, oleje i rozrząd, bez względu czy to samochód za 500zł czy 50000zł choćby właściciel się zarzekał, że akurat miesiąc temu zmieniał
-
Silnik do tego auta
(TS) to hm, ze 2,5 tysia, wału nie znajdziesz za chiny ludowe(o dziwo, od azjatów
można go sprowadzić)Ale ja nie chcę TS'a.
-
po pierwsze:
wyjaśnij co to jest wg Ciebie KATOWANIE ?Pałowanie na zimnym np.?