[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
Wczoraj dostałem lampy od plastka więc od razu zrobiłem próbe z rozklejaniem klosza w piekarniku. Nie przypuszczałem że to będzie takie banalne filmik instruktażowy nie długo, póki co mam pytanko co sądzicie o takim wyglądzie światełek??
objaśnienia:
jasny czerwony -pozycje
ciemny czerwony -stop
pomarańczowy - kierunkowskaz
biały - wsteczny(kształt jeszcze nie wybrany)
Płytka drukowana kierunkowskazu może mieć 20cm bo taki mogę maksymalnie laminat włożyć do mojej maszynki do trasowania ścieżek Ale planuje żeby skrajne LEDy były trochę wygięte na zewnątrz więc cały klosz będzie wypełniony światłem późnym wieczorem film -
na redlinie juz ktos to robil, nawet wstawialem filmik tutaj
-
hmmmm, a płytkę drukowaną udostępnisz?;> w pracy sobie wytrawię
-
hmmmm, a płytkę
drukowaną udostępnisz?;> w pracy sobie wytrawięja tylko filmik wstawilem, kiedys to zaczalem robic ale nie skonczylem wiec nie mam co udostepniac
-
Bardziej chodziło o odp. zajczykowskiego
-
Bardziej chodziło o
odp. zajczykowskiegocytowales mnie
-
Myślę że nie będzie problemu
-
Masz rację, zamotałem
Panie majster Zajczykowski, extra, będę miał co robić w zimowe wieczory.
A jakieś pomiary poboru prunda by się przydało zrobić. -
Masz rację,
zamotałem
Panie majster
Zajczykowski, extra, będę miał co robić w zimowe wieczory.
A jakieś pomiaryniechce nic mówić ale obawiam się, że zima może się skończyć
poboru prunda by się przydało zrobić.
złoże to pomierzę Jaki masz program do projektowania płytek? -
A wsteczny będzie w kształcie buźki z uśmieszkiem? Jak prace idą?
A tak z innej beczki.
Pamiętasz może gdzie kupowałeś osłony nadkoli?
-
A wsteczny będzie w
kształcie buźki z uśmieszkiem? Jak prace idą?
no to tak tylko pomyślałem o takim kształcie ale raczej będzie zwyczajny układ żeby były praktyczne czyli dobrze oświetlały w ciemności to co z tyłu pomału do przodu ale i tak części na marzec zamawiam
A tak z innej
beczki.
Pamiętasz może
gdzie kupowałeś osłony nadkoli?
wygrzebałem tu : http://allegro.pl/nadkole-nadkola-suzuki-swift-89-99r-nowe-przody-i2107557823.html tylko mi otwory nie zgrywały sie z tym w nadkolu i musiałem nawiercić od nowa ale ogólnie pasują -
Płytki zawsze robiłem hałupniczo drukarką laserową z gotowców, więc nie mam obecnie żadnego programu. Kiedyś bawiłem się eagle'em.
-
wygrzebałem tu :
http://allegro.pl/nadkole-nadkola-suzuki-swift-89-99r-nowe-przody-i2107557823.html
tylko mi otwory nie zgrywały sie z tym w nadkolu i musiałem nawiercić od nowa ale
ogólnie pasująDzięki za info. Myślałem, że coś w Szczecinie tanio dorwałeś.
-
Ostatnio trochę musiałem poszaleć autem bo dziewczyna musiała w tempie expresowym być pod domem i od tych szaleństw coś mi pyka z tyłu w prawym zawieszeniu. Jest to słyszane przy skrętach w lewo(robiłem prawie 180 na ręcznym ) czasem jak hamuje i jadę po nierównym. Co uszkodziłem?
-
dziwne , mój GTi latał bokiem koło dwóch godzin non stop nawet w 5 osób na pokładzie i nic nie pyka. Jak nie rozbierzesz to sie nie dowiesz gdzie masz luz , bo chyba nic w taki sposob nie mozna popsuc.
-
zajczyk przegladalem twoj dzienniczek takie pytanie co dawales na podloge jak zdrapales ten plastik bo widze ze jest tam jakies tworzywo ?:P
-
zajczyk
przegladalem twoj dzienniczek takie pytanie co dawales na podloge jak zdrapales ten
plastik bo widze ze jest tam jakies tworzywo ?:Pchodzi o maty bitumiczne? dawałem to samo
-
Ostatnio trochę
musiałem poszaleć autem bo dziewczyna musiała w tempie expresowym być pod domem i
od tych szaleństw coś mi pyka z tyłu w prawym zawieszeniu. Jest to słyszane przy
skrętach w lewo(robiłem prawie 180 na ręcznym ) czasem jak hamuje i jadę
po nierównym. Co uszkodziłem?Pierwsze skojarzenia to albo łożyska, albo tuleje na wahaczach. Chociaż jeżeli w nic nie przydzwoniłeś to raczej tuleje. W podobny sposób kiedyś dobiłem w czerwonym - były już stare i w ten sposób przyśpieszyłem ich koniec.
-
Pierwsze
skojarzenia to albo łożyska, albo tuleje na wahaczach. Chociaż jeżeli w nic nie
przydzwoniłeś to raczej tuleje. W podobny sposób kiedyś dobiłem w czerwonym - były
już stare i w ten sposób przyśpieszyłem ich koniec.A jak tam czerwony - poszedł na żyletki, czy jeszcze będziesz go ratował?
-
A jak tam czerwony
- poszedł na żyletki, czy jeszcze będziesz go ratował?
Niebawem go wyrejestruję i będzie w częściach na sprzedaż.