[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Kurde fajny samochodzik wyszedł...
Jak teraz dalej zmodyfikuję wnętrze i wymienię komputer będzie jeszcze fajniejszy
-
Czemu wymieniasz komputer?
-
Czemu wymieniasz
komputer?bo mu najnowszy CRYSIS 2 nie dziala
-
Jak kiedyś się zbiorę to nakręcę filmik z przyśpieszenia 1.0 do 100 km/h...
-
Na YT masz ograniczenie do 10minut, bedzie ciezko
-
Na YT masz
ograniczenie do 10minut, bedzie ciezkoMoze BPX33 ma własny serwer
-
Jesteście po prostu tacy zabawni... Ale tak serio to myślę ,że w 14 sekund powinno się udać(jak wywalę wszystko z bagażnika )!
-
14 sekund do?
-
Do 100 km/h...
-
Do 100 km/h...
-
Ale to litrówką!GTI nie posiadam jeszcze...
-
Ale to litrówką!GTI
nie posiadam jeszcze...No to jesteś
-
Jesteście po prostu
tacy zabawni... Ale tak serio to myślę ,że w 14 sekund powinno się udać(jak
wywalę wszystko z bagażnika )!przypomnialo mi sie jak sam smigalem kiedys swoja litrówka, to byl potwor, zapier**la jak blyskawica Dzis juz wiem ze tak nie bylo
PS. troche nasmrodzilismy w watku do dedykowanym.
-
Czemu wymieniasz komputer?
Bo na przyszłość odcinka wyżej musi być a i mapy teraz już jakieś zmodyfikowane powinny być
-
bo mu najnowszy CRYSIS 2 nie dziala
Ty się nie bój - jedynka na full detalach chodziła to i 2 pójdzie... ale i tak na PS3 jak już kupię teraz
Ale tak z innej beczki to co to za śmiecenie u mnie w temacie ???
MOD... wiem że jest sobota ale poprosiłbym o lekkie posprzątanie (nie musi być dziś - może być w poniedziałek - piątek 8:00-16:00)
-
Wczoraj kolejne zacieranie śladów po instalacji LPG - wymieniony tylny zderzak na taki bez końcówki do LPG i wymiana wężyków chłodzenia na nowe bez żadnych króćców łączących (przy wysokich obrotach lekko przeciekały).
Były też pierwsze przymiarki flokowanej dechy i dodatkowych zegarów ale o tym więcej wkrótce
-
Były też pierwsze
przymiarki flokowanej dechy i dodatkowych zegarów ale o tym więcej wkrótceZaraz, zaraz deska flokowana będzie, to pewnie Ty zakupiłeś kierownicę Sparco od Erdego?
-
Zaraz, zaraz deska
flokowana będzie, to pewnie Ty zakupiłeś kierownicę Sparco od Erdego?Kierownicy nie - od niego kupiłem dechę z zegarami i komputer
Dziś byłem już dowiadywać się ile będzie kosztować flokowanie kilku innych elementów aby ładnie to wyglądało ale chyba poczeka to 3 tygodnie do wypłaty -
Kierownicy nie - od
niego kupiłem dechę z zegarami i komputer
Dziś byłem już
dowiadywać się ile będzie kosztować flokowanie kilku innych elementów aby ładnie to
wyglądało ale chyba poczeka to 3 tygodnie do wypłatyDajesz dechę z mk3?
-
Dajesz dechę z mk3?
Nie, dlaczego ??
Mam już w sumie 3 dechy z mk2 - jedną założoną, drugą którą miałem założyć i trzecią poflokowaną którą wkrótce założę