[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
ja mam zrobiona własnoręcznie rozpórkę i mam przykręconą pod śruby na przednich gumach bo tam działają największe siły... na tylnych śrubach raczej wiele ona nie daje wiec lepiej niech poprawią to jak należy bo teraz spełnia swoją funkcje tylko połowicznie.
-
Masz może jakieś
zdjęcia jak wygląda ta Twoja UltraRacing i gdzie i za ile ją można kupić ??google Twym przyjacielem cenę też znajdziesz podpowiem, że dystrybutor na PL jest blisko Ciebie
-
google Twym
przyjacielem cenę też znajdziesz podpowiem, że dystrybutor na PL jest blisko
Ciebie
Czasami nie chce się szukać
Fajnie to wygląda - rozumiem, ze Toydols ma właśnie TAKĄ ??Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, ze takie coś jest... teraz natomiast chyba już bez sensu było by wymienianie mojej na taką?
-
Czasami nie chce
się szukaćgrzeszysz
Fajnie to wygląda -
rozumiem, ze Toydols ma właśnie
??innej w ofercie przedniej dolnej nie ma
Szkoda, że
wcześniej nie wiedziałem, ze takie coś jest... teraz natomiast chyba już bez sensu
było by wymienianie mojej na taką?Twoja też spełni zadanie, poza tym 120 a 350 zł to jednak różnica
-
350 pln'ów to mega zdzierstwo... wykonanie tej rozpórki jest naprawdę mega proste kawałek rurki dwa kolana hamburskie dwa kawałeczki płaskownika z otworami i 5 minut spawania
-
350 pln'ów to mega
zdzierstwo... wykonanie tej rozpórki jest naprawdę mega proste kawałek rurki dwa
kolana hamburskie dwa kawałeczki płaskownika z otworami i 5 minut spawaniato nic tylko robić seryjną produkcję
-
350 pln'ów to mega
zdzierstwo... wykonanie tej rozpórki jest naprawdę mega proste kawałek rurki dwa
kolana hamburskie dwa kawałeczki płaskownika z otworami i 5 minut spawaniaA za ile mógłbyś takie rozpórki tworzyć? Bo jak niedrogo to byłbym zainteresowany
-
Oj już kiedyś była mowa o tej rozpórce i ktoś właśnie wypowiadał się, że ładne szkody są po zahaczeniu o coś taką rozpórką.
-
Oj już kiedyś była
mowa o tej rozpórce i ktoś właśnie wypowiadał się, że ładne szkody są po zahaczeniu
o coś taką rozpórką.To trzeba uważać
-
Nie wiem jak daleko zachodzi płyta pod silnik ale jeśli osłaniała by dolną rozpórkę to jak dla mnie dobre rozwiązanie
-
Oj już kiedyś była
mowa o tej rozpórce i ktoś właśnie wypowiadał się, że ładne szkody są po zahaczeniu
o coś taką rozpórką.jak kota zagarniesz po drodze to jest kolacja - cielęcinka
-
jak kota zagarniesz po drodze to jest kolacja - cielęcinka
- O nie nie! Z psa to my robimy cielęcinę!
- A z kota?
- ... a z kota to kisiel i ciastka...
-
Kota to mogę zgarnąć zderzakiem Nawet rozjechanego xD
-
Kota to mogę
zgarnąć zderzakiem Nawet rozjechanego xDNie sztuką jest zgarnąć rozjechanego kota zderzakiem, sztuką jest zgarnąć go wahaczem!
-
Nie sztuką jest
zgarnąć rozjechanego kota zderzakiem, sztuką jest zgarnąć go wahaczem!Jak dobry kot to wahacz może się urwać
-
Jak dobry kot to
wahacz może się urwaćDokarmiony dachowiec to wyrwie całe mocowanie
-
- O nie nie! Z psa
to my robimy cielęcinę! - A z kota?
- ... a z kota to
kisiel i ciastka...
Może w Wietnamie W Chinach co innego
- O nie nie! Z psa
-
Ja zrobiłem sobie coś takiego...Nie jest piękna ale spełnia swoje zadanie i najważniejsze kosztowała mnie tylko trochę pracy.
-
Ja zrobiłem sobie
coś takiego...Nie jest piękna ale spełnia swoje zadanie i najważniejsze kosztowała
mnie tylko trochę pracy.Niezła ale ciekawe jak zgięcie pod kątem 90 stopni takie naprężenia? Cała siła będzie działała na te 2 punkty niestety
-
Niezła ale ciekawe
jak zgięcie pod kątem 90 stopni takie naprężenia? Cała siła będzie działała na te 2
punkty niestetyale na co komu wytrzymałość jak można zawiesić na niej kota