[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Mysle, ze po prostu ktos nie wlaczyl aproksymacji? Ladny wynik
-
a co podpowiada dupohamownia, dobrze wydane pieniadze? zdecydowana poprawa?
Tak, moje 4 litery odczuwają znaczny wzrost mocy na wysokich obrotach
Wykres jest z Ecumastera DET3. Stroiliśmy 2 godziny na ulicy oczywiście z sonda szerokopasmową w wydechu (który notabene trzeba będzie zmienić bo jest takie ciśnienie spalin, że ja 2 razy wypluło )Może ktoś chce kupić mojego dedykowanego Supersprinta? Do 1.3 Zwykłego też pasuje ;>
-
wrzuc screena z ustawien hamowni
-
to ja rezerwuje komin na spocie odbiorę
-
Fetor - faktycznie fala Dunaju Ciekawe co na to prawdziwa hamownia, jak by wynik się potwierdził, to naprawdę ładnie
Może ktoś chce
kupić mojego dedykowanego Supersprinta? Do 1.3 Zwykłego też pasuje ;sprzedajesz komin - dlaczemu ?
-
sprzedajesz komin - > dlaczemu ?
Czytaj wyżej co napisałem - "Stroiliśmy 2 godziny na ulicy oczywiście z sonda szerokopasmową w wydechu (który notabene trzeba będzie zmienić bo jest takie ciśnienie spalin, że ją 2 razy wypluło oczko )"
to ja rezerwuje komin na spocie odbiorę
Jak go zdemontuję to pogadamy bo nie jesteś jedynym zainteresowanym a projekt do którego ma szanse trafić jest chyba równie zakręcony w pomysłowości i zaawansowaniu co mój :]
-
Jaka masz srednice wydechu?
-
Jaka masz srednice wydechu?
W tej chwili mam 50mm a ten Supersprint ma seryjne 45mm
-
Musisz jakiś przetarg na niego zrobić bo chętnych jest więcej niż myślisz
-
To i ja może powiem że chcę?
A tanie toto ?
Super wykres, mi niestety smt6 się skopcił, błąd na płytce drukowanej -
Skoro przy takich modach supersprint za mały to dobrze, że nie pchałem się w niego ;p
Jaka firma Ci to wystroiła? -
mimio to, ze jakis czas temu pozegnalem sie ze swiftem, interesuje mnie podatnosc tego silnika na modyfikacje i jestem mega ciekawy jak teraz swift sprawuje sie na drodze. Czekam na filmik onboard:)
-
o co biega z tym 100 koni z litra ? bo coś nie rozumiem
-
o co biega z tym
100 koni z litra ? bo coś nie rozumiemMając 130KM w silniku 1.3 wychodzi 100KM z litra pojemności. A to jeden z parametrów opisujących sprawność silnika - ile właśnie koni przypada na litr pojemności
-
sądziłem że zostanę zaskoczony 100 km z 1.0 bo drugi raz wykresy były tylko ze powtórzone
-
Czytaj wyżej co
napisałem - "Stroiliśmy 2 godziny na ulicy oczywiście z sonda szerokopasmową w
wydechu (który notabene trzeba będzie zmienić bo jest takie ciśnienie spalin, że ją
2 razy wypluło oczko )"ja mam za dużo, Ty masz za mało, ehhh ciężki temat
To teraz co - kolejne wiadro w klubie ? -
Cytat:
Dżizas
Musisz jakiś przetarg na niego zrobić bo chętnych jest więcej niż myśliszChyba będę musiał wystawić na Allegro bez opcji KUP teraz i po prostu kto da więcej to wygra
Cytat:
dawidczaju
Jaka firma Ci to wystroiła?Człowiek firma Chester - masz na wykresie jego logo
Cytat:
Hellsin
To teraz co - kolejne wiadro w klubie smile ?Weź przestań - nie ma takiej opcji
Ja chce tłumik końcowy teraz zrobiony na wzór oryginalnego czyli z 2 okrągłymi końcówkami ale o odrobinę większej średnicy niż seryjne -
Apexi oryginal black ebay xD ale drogi ;p
Chester - człowiek z nissanem 200sx i nexią 2.0? ;p
-
Chester - człowiek z nissanem 200sx i nexią 2.0? ;p
Tak, dokładnie ten Chester
-
W tej chwili jeszcze przed kręceniem kółkami tak to jedzie (zwaliłem start oczywiście ale podczas kręcenia nie widzę obrotomierza )