Mój troszke rajdowy SS
-
świstak wyjął generale
-
świstak wyjął
generaleGratki!
Dawaj onboarda -
http://www.youtube.com/watch?v=cUnytuP1Zug&feature=youtu.be
a ja zapytam jak zmieściliscie stalówki 13? Szlifowanie zacisku? Bo chyba nie chciało wam sie przekładać zacisków na inne
Chyba że to 14nastka
-
http://www.youtube.com/watch?v=cUnytuP1Zug&feature=youtu.be
a ja zapytam jak
zmieściliscie stalówki 13? Szlifowanie zacisku? Bo chyba nie chciało wam sie
przekładać zacisków na inne
Chyba że to
14nastka13 na pewno - może dystanse dali
-
13 z dystansem
-
i lecimy zimowy sprint Tychy w nowych barwach pierwsze generala
-
i lecimy zimowy
sprint Tychy w nowych barwach pierwsze generalaSię rozkręciłeś Szacun
-
dobra passa trwa dalej hi generala wyjęta
-
dobra passa trwa
dalej hi generala wyjętaGratulacje!
Ps. Fotki poszły na maila
-
Cześć. Chodzą plotki że jedziesz w Niedziele Walim. Potwierdzasz ?
-
Potwierdzam, a czemu pytasz?
-
Cześć. Chodzą
plotki że jedziesz w Niedziele Walim. Potwierdzasz ?Już nie bądz taki skromny Szymon. Wszyscy wiedzą,że idziesz grubo albo wcale.
Te pare rozbitych swiftów na drzewach mówią same za siebie. Jak ktoś mieszka przy
tej drodze to nie dziwne, że zna każdy zakręt na pamięć , dziure w drodze,
czy to słynne podbicie na tym odcinku co te drzewa tak blisko drogi rosną a na koncu jest skarpa, co się wydaje że jest kręte, a trzeba iść pełnym ogniem do odcięcia na 4 biegu.
Teraz w zimie to pewno od Twojego upalania przeswituje asfalt miejscami, a Twoj
pilot (mi sie chwalił na fejsbuku) ma je zaznaczone w opisie. No i ta niby naprawa synchro w skrzyni (hahaha) tylko ciekawe, ze ktos akurat do swifta zamowil ciasniejsze plytki do szpery. No i jak wytlumaczysz ze ja mam 50 koni wiecej a obrywam pod gorke? A jak sie uda to z max sec przewaga? Pojedz Szymon gdzie indziej, a nie tylko całe życie jeden odcinek !!pozdrawiam
konkurencja -
Też zamierzam wystartować, stąd pytanie będziemy walczyć jednej klasie, no ale te Twoje 4wd ... stąd ten obrazek ---->
Generalnie bardzo fajnie że startujesz, bo przecież masz "kawałek" do Walimia, będzie grubo -
Już nie bądz taki
skromny Szymon. Wszyscy wiedzą,że idziesz grubo albo wcale.
Te pare rozbitych
swiftów na drzewach mówią same za siebie. Jak ktoś mieszka przy
tej drodze to nie
dziwne, że zna każdy zakręt na pamięć , dziure w drodze,
czy to słynne
podbicie na tym odcinku co te drzewa tak blisko drogi rosną a na koncu jest skarpa,
co się wydaje że jest kręte, a trzeba iść pełnym ogniem do odcięcia na 4 biegu.
Teraz w zimie to
pewno od Twojego upalania przeswituje asfalt miejscami, a Twoj
pilot (mi sie
chwalił na fejsbuku) ma je zaznaczone w opisie. No i ta niby naprawa synchro w
skrzyni (hahaha) tylko ciekawe, ze ktos akurat do swifta zamowil ciasniejsze plytki
do szpery. No i jak wytlumaczysz ze ja mam 50 koni wiecej a obrywam pod gorke? A jak
sie uda to z max sec przewaga? Pojedz Szymon gdzie indziej, a nie tylko całe życie
jeden odcinek !!
pozdrawiam
konkurencjao żesz Ty ... ale mnie podsumowałeś ... muszę się trochę obronić ...
szpery nie ruszałem, bo na śliskim to raczej nie za dobrze jak mocno spina, zresztą nie znam się
50 koni więcej, ale długa skrzynia i brak szpery - i na suchym się warunki wyrównują
Fakt daleko do Walimia nie mam ale upalać nie byłem i się już nie wybieram bo straszą policją, a ja od dwóch dni mam 24 punkty, auto drze się jak oszalałe więc szybko bym ich tam ściągnął ... trasę znam raczej z traumatycznych doświadczeń - grrrubego dzwona
I chętnie wybrałbym się gdzieś dalej ale koszt wynajęcia autolawety mnie hamuje. Po za tym co ja mogę że na naszym terenie są organizowane takie fajne imprezy (Walim, Sierpnica, Kamionki) - zresztą sam wiesz a monstergarage32 w niedziele się przekona. -
zresztą sam wiesz a monstergarage32 w niedziele się przekona.
Ja nie jade, nie chce sie zabic !
-
No zobaczymy jak nam tam pójdzie w niedziele jedziemy w nieznane a z tego co widzę to Wy macie trasę w jednym palcu he jak sie nam spodoba to pojedziemy cały cykl
-
Siema.
Co do pilota to nie wiem jak wasi piloci, ale Ja tu nic nikomu nie mówię tym bardziej konkurencji, po 2 co do upalania to grubo się mylicie że sie jezdzi i upala aż czarno, bo np. szkoda samochodu zniszczyć przed takim rajdem.....
I prosze mnie tu w nic nie mieszać!!!!!!
Pozdrawiam -
Siema.
Co do pilota to nie
wiem jak wasi piloci, ale Ja tu nic nikomu nie mówię tym bardziej konkurencji, po 2
co do upalania to grubo się mylicie że sie jezdzi i upala aż czarno, bo np. szkoda
samochodu zniszczyć przed takim rajdem.....
I prosze mnie tu w
nic nie mieszać!!!!!!
PozdrawiamKtoś Ty?