[GTI] Toydolsowe Swifty
-
126 KM, 130 Nm
-
126 KM, 130 Nm
a na kołach ?
no dobra - bardzo ładnie
-
Na hamowni poszło jakieś 30 litrów paliwa, Kamil zrobił ponad 90 hamowań, masa dobrej roboty!
Bardzo podoba mi się ten wykres!
-
Na hamowni poszło
jakieś 30 litrów paliwa, Kamil zrobił ponad 90 hamowań, masa dobrej roboty!Bardzo podoba mi
się ten wykres!Ładny przebieg momentu. Teraz jeszcze jakaś fajna skrzynia pod to i będzie ogień
-
Ja już nie mogę się doczekać kiedy to cacko wyjedzie na oesy . Toydols pamiętaj , pełnym ogniem masz iść
-
Ja już nie mogę się doczekać kiedy to cacko wyjedzie na oesy.
Powinno niedługo.Toydols pamiętaj , pełnym ogniem masz iść
Na razie to muszę sobie przypomnieć jak się prostuje prawą nogę i dowieźć to do mety. -
Widzialem, ze zgloszenie na Swidnicki wyslane Szkoda, ze nie ma sie z kim scigac w klasie..
A co to za walki masz zalozone? -
Niestety nie ma się z kim ścigać, ale za to rajd pod nosem, więc grzechem byłoby nie pojechać i nie sprawdzić auta. Jeśli wszystko będzie ok, to reszta sezonu raczej w Mistrzostwach Czech w Rajdach lub w Rallysprintach, tam powinna być konkurencja.
Wałki te co od dawna - Catcams 6700604 + regulowane kółka + doprężające tłoki, głowica ledwie grzebnięta.
-
A co myslisz o nowo powstalym cyklu HRPP?
Ostatnio u siebie w swifcie szukam, na czym mozna by zrzucic z wagi. Ty masz z tym na pewno duze doswiadczenie. Czy jest duza roznica w wadze miedzy drzwiami z wersji mk3/mk4 a mk2? (zaczalem ostatnio wywalac elektryczne szyby, ale zmieniajac na korbki wiele sie nie zyskuje, silniczki same w sobie sa dosc lekkie). Czy sa dozwolone (w grupie A) jakies lekkie elementy (szyby, drzwi, maska, klapa, blotniki?)?
-
Miałem nie jechać na Świdnicki z braku czasu, ale teraz to muszę już jechać i czas się znajdzie.
Teo do zobaczenia w niedziele -
W niedzielę, za długo nie pojechaliśmy. Prawdopodobnie sprzęgło się rozsypało.
Wcześniej, od początku rajdu była walka z tylnym zawiasem. Pierwszą pętlę kończyliśmy ze stukającym prawym amorem, a lewym w ogóle bez oleju. Drugą z ładowaniem 18 V, więc szlak trafił połowę żarówek i akumulator. W niedzielę, po po 1-1,5 km pierwszego oesu prawy tył zaczął walić i przestał trzymać, więc zasadniczo martwiłem się bardziej, żeby trafić w drogę niż, żeby coś jechać. Pod koniec drugiego oesu, przy redukcji z 5 na 4 znikł napęd.Ale auto wyjechało w czwartek z garażu. Przejechało na jedynce 100 metrów,
zrobiliśmy zbieżność i wróciło 100 metrów na jedynce. Potem wyjechało w piątek
rano i zawiozłem je pod biuro rajdu w Świdnicy. Tak naprawdę dopiero na
dojazdówce na 1 os w sobotę coś tam odkręciłem, ale nie za wiele, bo na rundach
RSMP mamy GPS w aucie i na dojazdówkach trzeba trzymać się przepisów.
Znaczy się uczyłem się jeździ na rajdzie, bez wcześniejszego treningu, a auto wcześniej praktycznie nie było sprawdzone. Pewnie z tego powodu coś w niedzielę nie wytrzymało.Mimo wszystko zrobiliśmy jakieś 100 km oesowych, z czego się cieszę, bo bałem się, że skończymy na pierwszym oesie.
Wrzuciłem 3 onboardy - resztę wstyd wrzucać.
-
widać są jeszcze duże rezerwy jak dajesz rade kibiców w czasie jazdy pozdrowić
-
widać są jeszcze
duże rezerwy jak dajesz rade kibiców w czasie jazdy pozdrowićkolegi miałby nie pomachać ? ?
pilot sie gubi
a w 3 filmie nie słychać opisu
-
Pilot raz czy dwa się zgubił, bo mój opis był delikatnie mówiąc kiepski (niestety 5,5 roku przerwy zrobiło swoje).
W 3 filmie dźwięk z interkomu jest mniej więcej od mostków, czyli po 1-1,5 minuty jechania, wcześniej jest z mikrofonu kamery - wtyczka nie łączyła.
-
Sprzegło Aisina zakłądaj i będzie dobrze Ewentualnie mam do sprzedania nówkę DK ( exedy ) z ASO suzuki jakbys chciał to dobrze ogarnać.
Następnym razem bedzie lepiej , w niesprawdzonym aucie zawsze musi się coś wysrać niestety
-
Jeśli to będzie sprzęgło, to było założone ACT na 4 spiekach z dociskiem HD.
-
jechałeś na seryjnej skrzyni ze szpera? Bo na filmie widać że autko całkiem przyzwoicie jedzie.
-
Krótka skrzynia ze szperą.
-
(niestety 5,5 roku przerwy zrobiło swoje).
to juz tyle
czujesz zmiane pogody ?
-
to juz tyle
Tak.czujesz zmiane pogody ?
Raczej nie. A Ty? :BTW: Zawsze wiedziałem, że tarcze JCAuto świecą najlepiej
P