Suzuki Swift GTi Mk3 by jarekk1813
-
Przy czerwonym kolorze nie da rady Przy bialym i czarnym mozna by zaryzykowac jeszcze, ale tutaj beda slady. Te naklejasy oryginalne nie sa takie zle
No niby nie, ale czysta zdrowa blacha z ładnym lakierem to najładniejszy widok - żadnych naklejek dla starych Niemców nie trzeba...
Zadna polerka nie dałaby rady tego wyrównać po zerwaniu?
-
Zadna polerka nie dałaby rady tego wyrównać po zerwaniu?
Zaryzykujesz jazde samochodem w ciapki jak polerka nie da rady tego wyrownac ? Zrywalismy w niedziele oryginalna naklejke 16 Valve z Przemka samochodu i roznica byla znaczna... na bank polerka nie da rady, mk3 jest mlodsze ale mimo wszystko ja bym nie ryzykowal
-
Zaryzykujesz jazde samochodem w ciapki jak polerka nie da rady tego wyrownac ? Zrywalismy w niedziele oryginalna naklejke 16 Valve z Przemka samochodu i roznica byla znaczna... na bank polerka nie da rady, mk3 jest mlodsze
ale mimo wszystko ja bym nie ryzykowalDlatego ja mam te szlaczki na drzwiach A też wolałbym ich nie mieć
-
Na biało będzie sporo lepiej wyglądać to po pierwsze
To jest tylko i wylacznie TWOJE ZDANIE a nie stwierdzenie obiektywne, kwestia gustu
-
Z naklejkami jest super już mało kto takie ma
-
To jest tylko i wylacznie TWOJE ZDANIE a nie stwierdzenie obiektywne, kwestia gustu
no niby tak
ale przynajmniej wiem co mówięNo niby nie, ale czysta zdrowa blacha z ładnym lakierem to najładniejszy widok - żadnych naklejek dla starych Niemców nie trzeba... wibra
no ba, pewnie, że lepiej bez by wyglądało
tylko coś się uparł na te niemieckie naklejki
przecież to są oryginałyZadna polerka nie dałaby rady tego wyrównać po zerwaniu?
no raczej nie może trochę udało by się zniwelować różnicę,
ale i tak pewnie zostanie ślad. Wiesz co innego jakby to było auto innego koloru... -
Dawno nie pisałem...
Jutro będę miał robione mocowanie wahacza i w końcu będę mógł śmigać bezpiecznie
No i jeszcze przewody hamulcowe ale z tym to będzie lipa, może wystarczy żebym wymienił tylko te gumowe...? -
Dawno nie pisałem...
Jutro będę miał robione mocowanie wahacza i w końcu będę mógł śmigać bezpiecznie
No i jeszcze przewody hamulcowe ale z tym to będzie lipa, może wystarczy żebym wymienił tylko te gumowe...?jesli wymieniac chcesz wszystkie rurki to pochwal sie pozniej ile tego poszlo i jaki ksozt za rurki wyszedl;]
-
no pochwale się... Tylko jestem ciekawy czy są do tego modelu przewody czy trzeba kupować miedziane i samemu dopasowywać...
-
no pochwale się... Tylko jestem ciekawy czy są do tego modelu
przewody czy trzeba kupować miedziane i samemu dopasowywać...są do tego modelu przewody... w ASO za astronomiczną kwote:/
ostatnio wymieniałem u siebie tylne przewody hamulcowe na te miedziane z gotowymi już końcówkami;) zapłaciłem koło 60zł za komplet wymiana okazała sie nie tak tragiczna jak przewidywalem- wszystkie stare przewody odkrecily się bez problemu (trzeba miec dobry klucz) a odpowiednie dogięcie nowych i przykrecenie to już czysta przyjemnośc
-
-
-
Dzisiaj zakupiłem świece Denso a w poniedziałek dokupię jeszcze przewody WN Seiwy.
A i jeszcze tłumik od poldka zamontowałem i w sumie jest fajnie(jak rajdówka ) ale do 4000obr/min a później chodzi już jak na seryjnym . Moim zdaniem Swift najlepiej chodzi jak się ściągnie ostatnia rurę z tłumikiem, piękny dźwięk ale pewnie by się czepiały psy eh. -
piękny dźwięk ale pewnie by się czepiały psy eh.
chodzi ci jak rozumiem o takie co laza i szczekaja ?
-
no no HEHE Nie no chodzi mi o te w czarnych mundurach i żółtym napisem na plecach
-
no no HEHE Nie no chodzi mi o
te w czarnych mundurach i żółtym napisem na plecachZatem na wysokim poziomie jest Twoje słownictwo
-
no no HEHE Nie no chodzi mi o
te w czarnych mundurach i żółtym napisem na plecachwiesz ze prawdopodobnie obraziles moderatora na tym kaciku ?
-
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ?Faktycznie trochę za ostro
-
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ?nie tylko
-
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ? smirk
Nie, nie wiem.
a niby kogo i jak?