Suzuki Swift GTi Mk3 by jarekk1813
-
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ?Eeetam! Gdybyś Ty to powiedział to tak
-
Nie, nie wiem.
a niby kogo i jak?Nie kogo tylko całą grupę społeczną a jak? Używając pejoratywnych określeń dla tejże grupy społecznej, no zawodowej właściwie.
A ponieważ jest to naruszenie zasad forum na początek -
-
wydech daje kozackie brzmienie:) będzie mi go brakowało, ale niech służy komuś innemu teraz:) pozdro i czekam na filmik sound:D
-
no pewnie tak będzie, miałem go montować dzisiaj ale nie dam rady szkoda Musze to zrobić jak najszybciej:)
-
doszła paczka z wydechem
przelotowym , od katalizatora do końca.ale rudej
-
wydeszek już zamontowany. A oto filmik (sory za jakość, nagrywane telefonem)
http://www.youtube.com/watch?v=bzg9ku1dBog
Postaram się nagrać lepszą jakością i podczas jazdy. Ale jakoś nie długo powinien być. A po świętach będą aluski pomalowane na biało i zaciski chcę pomalować ale nie wiem na jaki kolor co myślicie o czerwonym albo żółtym.?
http://www.youtube.com/watch?v=0mp10MbjqkI -
-
Felgi w nowym kolorze już na
swifciedziwne, białe powinny mu dodać uroku, a tu szału nie robią, może to wina felg
Nie mniej jednak ciesze się, że prace idą do przoduP.s: tak poza tematem - co to za przelot z katem przelot, to od kolektora jest
-
dziwne, białe powinny mu
dodać uroku, a tu szału nie robią, może to wina felg
Nie mniej jednak ciesze się,
że prace idą do przodu
P.s: tak poza tematem - co to
za przelot z katem przelot, to od kolektora jestNie,to jest przelot od katalizator tzw cat-back
-
Nie, przelot to od
katalizatora.czyli masz katalizator ?
jeśli tak to pół przelot -
czyli masz katalizator ?
jeśli tak to pół przelottak i będę miał, co najwyżej wstawię metalowy zamiast ceramicznego.
-
tak i będę miał, co najwyżej
wstawię metalowy zamiast ceramicznego.no to nie jest to pełny przelot tak jak to jest przyjęte przelot tak jak piszę, jest od kolektora do końca
-
dziwne, białe powinny mu
dodać uroku, a tu szału nie robią, może to wina felg
Nie mniej jednak ciesze się,
że prace idą do przodu
P.s: tak poza tematem - co to
za przelot z katem przelot, to od kolektora jestMoim zdaniem te felgi są spoko. Ale chyba fajniejsze byłyby pomalowane na przydymiony szary metallic
-
-
Doszedł stożek i
adapter do stożka. Na razie nie ma obudowy filtra ale będzie się robić od następnego
tygodnia:)odgrodź go koniecznie
-
-
Swifcik od wczoraj jeździ. Ma już założone nowe oponki 185/55/14 Firestone TZ200. Ma już założona skrzynie biegów od 1.0 i teraz dopiero wiem co to znaczy mieć Swifta GTi dopiero teraz zaczął naprawdę jeździć:). Wpadły jeszcze nowe przewody zapłonowe seiwy.
No i oczywiście zrobiona cała blacharka progi mocowanie wahacza prawego oraz trochę podłogi.
Włożyłem w niego wiele kasy i pracy więc plany o sprzedaży swifta się zmieniły i swifcik pojeździ jeszcze z rok u mnie:)
Pozdrawiam -
Trzeba bylo 195/40 dac
Na tych Firestonach moj kolega jest w czubie na kajtach CRX`em, podobno dobry kapec.
-
Trzeba bylo 195/40
dac
Na tych Firestonach
moj kolega jest w czubie na kajtach CRX`em, podobno dobry kapec.Chciałem takie, a że jeszcze tanio to tylko brać:)