Suzuki Swift GTi Mk3 by jarekk1813
-
Dzisiaj po założeniu wydechu własnej konstrukcji jest super cicho co mnie bardzo zdziwiło bo mam tylko tłumik środkowy przelotowy i katalizator i nic więcej.
Ogólnie wydeszek chyba się udał -
-
mam taki sam w gruzie cicho to nie bedzie
-
E tam, przecież jest silencer hehe
-
E tam, przecież
jest silencer hehektóry przy pełnym przelocie z wiadrami po drodze, mało co daje
-
No nie gadaj
-
No nie gadaj
przecież Ty nie jesteś w klubie wiaderek
-
silencer nic nie daje, jak go zalozylem to balem sie ze go wyrwie
-
silencer nic nie
daje, jak go zalozylem to balem sie ze go wyrwiemi raz wypadl przy 80km/h:D ale silencer daje duzo, choc cicho nawet wtedy nie jest.
-
kumpel mi mowil ze mozna sobie ta rurke przedluzyc troche co wchodzi do srodka i jest ciszej.
-
silencer nic nie
daje, jak go zalozylem to balem sie ze go wyrwieno tak, zapomniałem, że są na 1 śrubę i na 2
Ja tam mam ten drugikumpel mi mowil ze
mozna sobie ta rurke przedluzyc troche co wchodzi do srodka i jest ciszej.bo wtedy wiadro nie pogłębia basu tak jak byś na końcu miał prostą rurę
-
kumpel mi mowil ze
mozna sobie ta rurke przedluzyc troche co wchodzi do srodka i jest ciszej.ja nie widze sensu jazdy z silencerem a tymbardziej z wyciszeniem wydechu jeszcze, moj jezdzi obok mnie u pasazera w nogach
-
bo wtedy wiadro nie
pogłębia basu tak jak byś na końcu miał prostą ruręZgadza sie, ja nie mam w ogole koncowego tlumika tylko prosta rure 50mm i nie ma basu. Jest ryk i nie jest jakos okrutnie glosno i nie boli glowa i nie ma produkcji dB Mam tylko srodkowy przelot za kolektorem i to wszystko.
Tak chodzi:
Klik YT (od 1:30) -
Zgadza sie, ja nie
mam w ogole koncowego tlumika tylko prosta rure 50mm i nie ma basu. Jest ryk i nie
jest jakos okrutnie glosno i nie boli glowa i nie ma produkcji dBnawet znośnie, chociaż i tak ryk jest
-
nawet ładnie colcik chodzi Dobre masz opony, bo na śliskim żadnego wyjeżdżania z zakrętów przodem No i kierowca dobry
Wspomaganie masz w tym aucie?
-
Zadnego wyjezdzania przodem, bo szanowalem przyczepnosc Wspomy nie ma. Ale nie robmy OT koledze w temacie.
Ciekawe jak Swift chodzilby na jednym przelocie i prostej rurze... Chociaz wtrysk pewnie by nie strzelal tak fajnie.
-
U mnie był przelot i katalizator metalowy hjs, więc jeśli chodzi o dźwięk, tak jakby go nie było. Było głośno
-
-
ja go gdzies widzialem poznaje po tej srubie w gumie, niewisial ostatnio na allegro?
No ja niewidze problemu abys tam mial problem z tpsem;], co rpawda umnie niema takiego "preta" jest seryjna jakby blaszka, ale no to i to bedize krecilo tpsem. TPSa ustaw poaz autem, wygodniej Ci bedzie potem tylko wolne. -
ja go gdzies
widzialem poznaje po tej srubie w gumie, niewisial ostatnio na allegro?
No ja niewidze
problemu abys tam mial problem z tpsem;], co rpawda umnie niema takiego "preta"
jest seryjna jakby blaszka, ale no to i to bedize krecilo tpsem. TPSa ustaw poaz
autem, wygodniej Ci bedzie potem tylko wolne.A wolne to którą śrubą? Tak był na allegro