Suzuki Swift GTi Mk3 by jarekk1813
-
Aluminiowa po
wódce? A jaka to wódka? To sobie kupie zrobię tak jak piszesznp. Danzka
-
Erde - zrób
jakiegoś manuala jak Ty swoją robiłeśJest foto w moim wątku - tu nie ma co tłumaczyć chyba, że ktoś nie wie jak się pije
Bo wywiercić otworek i wsadzić krociec to nie problem -
Aluminiowa po
wódce? A jaka to wódka? To sobie kupie zrobię tak jak piszeszDanzka Polecam porzeczkową z sokiem żurawinowym, lodem i połową limonki, hehe
-
Aluminiowa po
wódce? A jaka to wódka? To sobie kupie zrobię tak jak piszeszDanzka na przykład. Absolut też chyba można kupić w metalu...
Erde był pierwszy
-
Erde był pierwszy
ja byłem pierwszy
-
Danzka Polecam porzeczkową z sokiem żurawinowym, lodem i połową limonki, hehe
No i właśnie o taki manual mi chodziło (bo ja jestem z tych co wolą whisky lub whiskey )
-
No i właśnie o taki
manual mi chodziło (bo ja jestem z tych co wolą whisky lub whiskey )vodka - connecting people
-
-
No i przyszły
dzisiaj rozpórki od Erde. Przednia już na samochodzie odświeżona trochę
Wyglądała tak:
A wygląda teraz tak
:No teraz wygląda miodzio
No i rozpórka
tylna, jeszcze nie zamontowana bo trzeba wywiercić 4 dziurki:Oryginalna Wiechers do Swifta Odświeżysz i będzie ładny komplecik
-
podprowadziłeś mi rozpórkę
i na dodatek jeszcze na biało pomalowana
tak sie zastanawiałem kiedys ta blacha kolo chłodnicy to dobra robotę robi ? czy nie warto tego zakładać?
-
jak jedziesz za kimś i jest mokro to cały syf na silnik by szedł a dodatkowo w zime niepotrzebne chłodzenie silnika (chłodnica całkowicie wystarcza)
-
podprowadziłeś mi
rozpórkę
i na dodatek
jeszcze na biało pomalowanaByłem pierwszy No i brałem dwie.
A na jaki byś pomalował? -
tez na biały z tyłu mam biała to tak dla zachowania równowagi ;P
czerwona z czerwonym autem raczej słabo, tak samo pokrywa zaworów.ja jej nie mam i widziałem ze pare osob tez, wpada sporo piasku to racja, kolektor sie chłodzi za to
-
Te kolanko co masz odme do CT poprowadzona nie lepiej Ci by bylo obrucic?:P Jeszcze pokrywe na bialy jak umnie daj(choc umnie farba neijest biala w serii).
-
czerwona z
czerwonym autem raczej słabo, tak samo pokrywa zaworów.ja mam czerwoną w czerwonym z tyłu i bardzo dobrze to wygląda
-
Te kolanko co masz
odme do CT poprowadzona nie lepiej Ci by bylo obrucic?:P Jeszcze pokrywe na bialy
jak umnie daj(choc umnie farba neijest biala w serii).kolega moze nie wie ze to mozna obrócić i tym samym zaoszczedzic ponad metr weza
-
Te kolanko co masz
odme do CT poprowadzona nie lepiej Ci by bylo obrucic?:P Jeszcze pokrywe na bialy
jak umnie daj(choc umnie farba neijest biala w serii).A można? Bo próbowałem ale nie dało się i myślałem, że coś rozwalę.
-
A można? Bo
próbowałem ale nie dało się i myślałem, że coś rozwalę.Można - tylko jakąś dłuższą dźwignię nałóż i jedziesz o 180 stopni
-
Można - tylko jakąś
dłuższą dźwignię nałóż i jedziesz o 180 stopniWolałem nic nie zepsuć, bo strasznie mocno trzymało więc lepiej nie ryzykować
Jutro to zrobię.
Ps. Mam jeszcze pytanie odnośnie przewodów podgrzewających odmę i przepustnicę. Jak je podłączyć, żeby nic nie spieprzyć jak podłączę przepustnicę z nissana. Chociaż teraz też bym chciał to zrobić dobrze ale nie wiem jak. Chciałem zaślepić ale kolega Erde napisał, że może coś być nie tak -
krec śmialo Tobie chyba z starosci sie zastalo tak mocno to.
Co do przewodow to wywalasz poprostu ten fragment co idize na przepustnice, jak sie do tego zabierzesz to zobaczysz tam nic w przewodach nie trzeba zaslepiac tylko wypiac jeden albo dwa przewody i poprostu skrocic obieg. Jesi dobrze pamietam to jakos to widac u Erde w temacie jak silnik skladal i jeszcze nie siedział w aucie.