Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
hehe, jak bym widział siebie, dokręcającego nakładki na pedały
-
Z cyklu "Zrób to
sam" - cz.1. Elektryka...
Robótka lekka,
łatwa i przyjemna...
Ps. Czy to ma jakąś
nazwę w Jodze?Ostatnio tak sprawdzałem jak wypiąć komputer i smarowałem trzeszczącą sprężynkę od pedału sprzęgła - siedzenie kierowcy odsuwamy, oparcie kładziemy i jazda nogami do góra w głową w dół
-
oparcie kładziemy i
zwlaszcza jak sie ma kubelek micro
-
Z cyklu "Zrób to
sam" - cz.1. Elektryka...
Robótka lekka,
łatwa i przyjemna...
Ps. Czy to ma jakąś
nazwę w Jodze?polnoc-poludnie
eee czekaj to w kamasutrze jest
-
Swift Hondafana z walkami 272, to jest dopiero hartkor
-
i sie kreci
wiecej na kaciku foto
-
Malyna
-
ja na nieruchomym obiekcie takiego zdjecia nie zrobie. Masakra fajnie wyglada i widac silniczek dalej sie kreci;]
-
ja na nieruchomym
obiekcie takiego zdjecia nie zrobie. Masakra fajnie wyglada i widac silniczek dalej
sie kreci;]troche bys pocwiczyl i dalbys rade to naprawde jest proste
a i tak czas za krotki byl bo sie tylko troche kolo kreci
-
i sie kreci
Nieco dłuższy filmik z ostatnich zawodów
No i nowe zabawki czekają na montaż
Do tego jeszcze oczywiście nowe sztywne przewody z miedzi będą puszczone (środkiem auta) -
fajny ten mały korektor
-
Myślałem, że nie masz odcinki Albo mi się fury pomyliły.
-
Myślałem, że nie
masz odcinki Albo mi się fury pomyliły.Mam. Ale na 8600
-
Myślałem, że nie
masz odcinki Albo mi się fury pomyliły.ztcp to ma podniesiana na ~7800
edyta ale babol seria miala w tej okolicya odcinki to nie mial barti i chyba sajko w gazowozach (ale tego nie mozesz wiedziec ) no chyba ze to nie pierwsze twoje konto tutaj
-
a odcinki to nie
mial barti i chyba sajko w gazowozach (ale tego nie mozesz wiedziec ) no chyba
ze to nie pierwsze twoje konto tutajNa LPG to i ja nie miałem ale nigdy nie dokręcałem go za wysoko dla zabawy bo szkoda silnika
Erde - na tych wałkach Świątka w jakim zakresie obrotów największa elastyczność i przyśpieszenie u Ciebie jest?? Mam nadzieję że moja odcinka na 8200 wystarczy do nich aby je w pełni wykorzystać
-
Radek przedstaw jakaś bardziej szczegółową fotorelacje z montażu całego ukł. hamulcowego
-
Erde - na tych
wałkach Świątka w jakim zakresie obrotów największa elastyczność i przyśpieszenie u
Ciebie jest?? Mam nadzieję że moja odcinka na 8200 wystarczy do nich aby je w pełni
wykorzystaćZależy od ustawienia kółek i wystrojenia ale generalnie ciekawie jest w przedziale 4-8k rpm.
8200 Ci starczy -
Radek przedstaw
jakaś bardziej szczegółową fotorelacje z montażu całego ukł. hamulcowegoSpoko, jak tylko zamontuje to wrzucę foty
-
Zależy od
ustawienia kółek i wystrojenia ale generalnie ciekawie jest w przedziale 4-8k rpm.
8200 Ci starczyNo to fajnie - ja będę musiał ustawić sobie na maksymalną elastyczność, żeby się tym na co dzień dało przyjemnie jeździć łącznie z niskimi obrotami
Aha - pytanko - gdzie się wpiąłeś pod stacyjkę z zegarami AG?? Pod jakiś konkretny kabelek czy może do skrzynki z bezpiecznikami pod coś ??
-
Aha - pytanko -
gdzie się wpiąłeś pod stacyjkę z zegarami AG?? Pod jakiś konkretny kabelek czy może
do skrzynki z bezpiecznikami pod coś ??Nie wpinałem się pod stacyjkę. Znalazłem jakieś +12 w instalacji (chyba od zegarka) i do tego się podpiąłem. Zegary włączam osobnym przełącznikiem.